- Reaction score
- 2.482
Ρε φιλε!! Έκλαψα!!!!To αλλάζω και εγώ
Je suis George!
λευτεριά στον σύντροφο!!![]()
Ρε φιλε!! Έκλαψα!!!!To αλλάζω και εγώ
Je suis George!
λευτεριά στον σύντροφο!!![]()
-Γυναίκα, άμα κέρδιζα το τζόκερ τι θα έκανες;
-Θα μου έδινες τα μισά και θα σε χώριζα.
Ωραια,κέρδισα 12 ευρώ,πάρε τα 6 και άντε στη μάνα σου

γ.......ο αύριο θα της το πωΟυυυύυυυυυυυΆντε στην Αννίτα και εσύ..![]()
Φωτογραφιες παρακαλωΤωρα?σεμεδάκια στα ηχεία....
Έφυγα. .....Ουυυύυυυυυυυ
εάν δει το βίντεο ή γυναίκα μου θα πέσει πολύ γέλιο. .....Σκέψου και μια μαντινάδα να της αφιερώσεις για να κλείσεις την εκπομπήΈφυγα. .....εάν δει το βίντεο ή γυναίκα μου θα πέσει πολύ γέλιο. .....
![]()

Κάτι κερδίζεις,κάτι χάνεις Lancelotε.Γενικά η συγκατοίκηση σημαίνει περιορισμούς και παραχωρήσεις!Εγώ το βλέπω πολύ σοβαρά....
Πρέπει όλοι μας να κάνουμε σύλλογο καταπιεσμένων hi-fiεντάδων από τις γυναίκες τους.Υπό άλλες συνθήκες (ελεύθεροι) θα εκφραζόμασταν αλλιώς!!!θα αγοράζαμε ότι ηχείο θέλαμε...ότι ενισχυτή!!Μορέ θα γκρεμίζαμε ότι ντουβάρια και τοιχους θέλαμε!
Θα ξοδεύαμε ολα μας τα λεφτά για την ευχαρίστησή μας....με γρατζουνιές στο πάτωμα.....
Τωρα?σεμεδάκια στα ηχεία....
Ναι, μην την ξυπνήσεις και σε τρέχουμε βραδιάτικα στα νοσοκομεία..γ.......ο αύριο θα της το πω
Θέλεις να κλάψω;κάνω ότι δε τα βλέπω...αν βάλω και φωτογραφίες...εκτός από τα σεμεδάκια.....πάνω από αυτά θα φανούνε και τα φωτιστικά-αμπαζουρ...που έχει βάλει σαν ντεκορ και θα με δουλεύετε....Φωτογραφιες παρακαλω![]()
Ναι εννοείται....σε όλα κερδίζω...χάνω μόνο στην ελευθερία των ηχείων...free woofer....πως λέμε free willy...Κάτι κερδίζεις,κάτι χάνεις Lancelotε.Γενικά η συγκατοίκηση σημαίνει περιορισμούς και παραχωρήσεις!
Αμφότερων των πλευρών!![]()
xest@ra !Θέλεις να κλάψω;κάνω ότι δε τα βλέπω...αν βάλω και φωτογραφίες...εκτός από τα σεμεδάκια.....πάνω από αυτά θα φανούνε και τα φωτιστικά-αμπαζουρ...που έχει βάλει σαν ντεκορ και θα με δουλεύετε....
.

Πως λέμε..Ναι εννοείται....σε όλα κερδίζω...χάνω μόνο στην ελευθερία των ηχείων...free woofer....πως λέμε free willy...

φανατικος του costas ear.. αυτος τον κατεστρεψε..Μέλος του avsite ο τύπος;

Ακόμα στο σαλόνι είσαι ;Έχω μια αποθήκη στο υπόγειο........λες;
Ήδη άδειασα αποθήκη ...Ακόμα στο σαλόνι είσαι ;![]()