- Reaction score
- 715
Ισχύει αυτό για την trackmaster αλλά έκανα μία μικρή πατέντα - πείραμα και κόλλησα επάνω μία G II RM ελλειπτική από Groovemaster και δούλεψε άψογα. Έχω ανεβάσει και φωτογραφίες πιο πάνω αν δεις.
Με συγχωρεις, μου διεφυγε. Τωρα το προσεξα.Ισχύει αυτό για την trackmaster αλλά έκανα μία μικρή πατέντα - πείραμα και κόλλησα επάνω μία G II RM ελλειπτική από Groovemaster και δούλεψε άψογα. Έχω ανεβάσει και φωτογραφίες πιο πάνω αν δεις.
Συμφωνώ απόλυτα! Ήταν αυτή ακριβώς η σκέψη που έκανα όταν έγραφα νωρίτερα.Αμερικανικο θα το ελεγα
Αν και ούτε με τις σφαιρικές με σωστό ζύγισμα κινδυνεύουν τα βινύλια αλλά εάν ο κατασκευαστής λέει 2,5gr - 3gr πρέπει να ρυθμίσεις σε αυτά τα όρια...................ειναι και οι δυο ελλειπτικες δεν θα κινδυνεψουν οι δισκοι σου, γραμμαρια αναγνωσης αν θυμαμαι καλα ειναι 2,5 με 3
παντα της παιζω στο 1,8
ΣωστόςΤα μοντελα με χαμηλο compliance αναρτησης, που εμπορευονταν τοτε για heavy tracking automatics και για changers, ειναι τα ιδια που τωρα κανουν market σαν κεφαλες για "DJing/scratch).
Δηλαδη θελω να πω πως καμια απο τις vintage κεφαλες που συζηταμε (εκτος εξαιρεσεων ισως), δεν φτιαχθηκαν με σκοπο το DJing/scratch.
Πραγματι οι συγκεκριμενη κεφαλη ειναι φημισμενη για την αποδοση της σε "κλειστους κυκλους" κυνηγων vintage ηχου.Ωραίες κεφαλές.
Συγκεκριμένα είχα την τύχη να πέσει στα χέρια μου μια Pickering XSV3000 με original needle και ταυτόχρονα είχα την ατυχία να την πουλήσω λόγο αφραγκίας.
Ήταν η συσκευασία με το δερμάτινο κουτάκι το κατσαβιδάκι κτλ.
Κατ εμέ ο καλύτερος και μεστός ήχος σε κεφαλή που έχω ακούσει μέχρι και σήμερα. Shibata διαμάντι αλλά δεν βρίσκεις πουθενά βελόνα.
Μέσα σε μια μέρα έφυγε στο ebay.
Δημητρη μην δινεις σημασια τοσο πολυ σε αυτα. Ειναι ρυθμισεις για Djing/Scratching.Πω πω, μου έτρεξαν τα σάλια λέμε με αυτά που βλέπω!
Brego θα ήθελα πολύ να σε μαλώσω από την άλλη όμως σε καταλαβαίνω απόλυτα!
Μπήκα εδώ: http://knowledgebase.stantondj.com/questions.php?questionid=62 τυχαία και παρατήρησα πως προτείνει σε όλες το antiskate στο 0. Για να μην πηδά η βελόνα άραγε με το μπρος - πίσω του δίσκου στο μιξάρισμα;
Συμφωνώ. Από Δευτέρα λέω να παραγγείλω έναν test record. Σκέφτομαι να πάρω τον hi fi news μιας και έχω δει σε διάφορες συζητήσεις να γίνεται λόγος για αυτόν και να προτείνεται. Θα είναι μία καλή ευκαιρία να δω και πώς τα έχω πάει με τα σεταρίσματα των κεφαλών και να κάνω μία ακριβέστερη ρύθμιση του antiskate.Δημητρη μην δινεις σημασια τοσο πολυ σε αυτα. Ειναι ρυθμισεις για Djing/Scratching.
Το antiskate πρεπει να ειναι περιπου οσο και το VTF σου. Βεβαια οταν εισαι πανω απο 4 γραμμαρια βαρος δεν εχεις επιλογη γιατι το antiskate παει μεχρι 3. Αλλα η βασικη ιδεα ειναι αυτη.