Most visitors online was 3714 , on 1 Oct 2025
Δυο 12" η τεσσερα 10".για να μην ανοιγω και αλλο θεμα, να κανω μια ερωτηση. Ο δικος μου χωρος ειναι περιπου 40τμ και αυτος που ειναι στειμενο το συστημα ειναι περιπου 20τμ. Ενισχυτης denon avr-x2300w. Τι διαμετρου ειναι το ελαχιστο για subwoofer?
και φυσικα ο λογος το οικονομικο.
ευχαριστω
Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?για να μην ανοιγω και αλλο θεμα, να κανω μια ερωτηση. Ο δικος μου χωρος ειναι περιπου 40τμ και αυτος που ειναι στειμενο το συστημα ειναι περιπου 20τμ. Ενισχυτης denon avr-x2300w. Τι διαμετρου ειναι το ελαχιστο για subwoofer?
και φυσικα ο λογος το οικονομικο.
ευχαριστω
Θέλω να διαθέσω τόσα όσα είναι απαραίτητα για να ακούω ευχάριστα τις ταινίες. Αν ήταν αμάξι πχ δεν θα έπαιρνα Φεράρι ούτε μερσεντές ούτε φιατ, θα έπαιρνα πχ vw και όχι passat ή polo αλλά Jetta ή golf. Θα έδινα λοιπόν όσα χρήματα και αν κάνει κάποιο από τα δυο.Μεχρι ποσα χρηματα μπορεις να διαθεσεις?
Δυστυχώς όχι!Εχεις κανένα γνωστό με sub να πειραματιστείς στον χώρο σου?
Mπορεις να ξεκινησεις με δυο τετοια https://www.ekos.gr/product/heco_victa_prime_252_a_cognac_piece_447Μέχρι Πέρυσι είχα ένα Yamaha yst300. Το είχα πολύ χαμηλά σε ένταση και κάτω από 60hz που το είχε ρύθμιση και το odyssey και σε ταινίες γέμιζε πολύ όραια και άνετα. Το θέμα είναι ότι για να λένε οι ειδικοί αλλά, τσιμπάω και λέω μην πάρω κάτι που είναι λάθος και όταν μάθω να ακούω ψάχνω για αλλαγή.
Ένα 10" σίγουρα με βολεύει οικονομικά, θα κάνει όμως η θα το πάρω και μετα θα ψάχνω να το πουλήσω;
[DOUBLEPOST=1485116495][/DOUBLEPOST]
Δυστυχώς όχι!
Αυτά σε σχέση.με.ενα klipsch r112 πως συγκρίνονται;Mπορεις να ξεκινησεις με δυο τετοια https://www.ekos.gr/product/heco_victa_prime_252_a_cognac_piece_447
Η τιμη τους ειναι αριστη για αυτο που προσφερουν.
Το Klipsch ειναι καλυτερο αλλα το Heco κοστιζει τα μισα οποτε η συγκριση δεν ειναι Klipsch VS Heco αλλα 1Χ Klipsch VS 2X Heco και τοτε μετραει η πιο ομαλη κατανομη που προσφερουν τα δυο sub εναντι του ενος.Αυτά σε σχέση.με.ενα klipsch r112 πως συγκρίνονται;