Αξίζει τον κόπο και τα χρήματα;

Decembered

Μαϊμού
Reaction score
44.441

...πες της / να της πεις :
-το εκανα για σενα. αν το εκανα για μενα, το πικαπ θα ηταν μαυρο.. (c)& :)P) Dec.

- You drew black.
- Appropriate, don't you think?"
(7η σφραγιδα-I.Mπεργκμαν)
στο περι χρωματων ο λογος

Reaction score
11.770
Αν όμως η γυναίκα γνωρίζει από ισοστάθμιση χώρου, γιατί να μην έχει άποψη για την τοποθέτηση των ηχείων; :roflmao:
Αναφερόμουν σε αυτό, κακώς που δεν το quoteάρισα πριν.
ΔΕΝ αναφερόμουν στον αρχικό poster.

Reaction score
83
Πωωω. Έφυγα 3 ώρες για να παω να κάνω την αγορά και συνεχίζει η αντριλα να ξεχειλίζει σε μερικούς. Βέβαια αν αυτοι οι μερικοί σκεφτοντουσαν με το πανω κεφάλι θα καταλάβαιναν οτι η όλη υπόθεση (που ξεκίνησε από το αν θα αγορασω ηχεια-άσχετο με το θέμα που άνοιξα) δεν αφορούσε το αν έχω δικαίωμα να αγοράσω κάτι της τάξεως των χιλιαδων ευρώ που μου υποδείχθηκε χωρις την συμφωνη γνώμη της συζύγου, αλλά το αν εχω την οικονομική δυνατότητα να το κανω. Γι αυτο άλλωστε αναφέρθηκα σε μηχανήματα των 300-400 (πικάπ- ενισχυτής) και όχι κάτι παραπανω απο αυτό . Αλλα είπαμε... όταν κάνει κουμάντο το κατω το κεφαλι...
Ευχαριστω ολους για την βοήθειά τους (καλά όχι και όλους. Μην είμαστε και τόσο ευγενικοί) .
Φίλε Puretone νομίζω ότι σου απάντησα.

Γυναικαααα, φτιάξε μου μ.ρη ενα ποδολουτρο μέχρι να βάλω έναν δίσκο στο καινούργιο πικαπ να παίζει .

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.375
Ναι, δώσε φωτός στο λαό!

Εν τω μεταξύ, εμείς θα συνεχίσουμε το ψήσιμο για τα ενεργά Klipsch, που έχουν και πολύ ωραίο phone stage, χρήσιμο πολύ τώρα που πήρες φρέσκο πικάπ! :D

Reaction score
62
Οχι πως το γ@μησ@τε το θεμα του ανθρωπου!!!!! Απορω πως κ δεν πουλησε αυτα που εχει κ να μην ασχοληθει πια με την μουσικη!!!!

Reaction score
83
Με γειες.Αντε κατσε να ακουσεις λιγη μουσικη κι'ασε μας εμας :D
Ευχαριστώ. Αυτό κάνω μεταξύ μας. Να σας αφήσω; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ωραία περνάμε :D
:thumbsup::thumbsup::thumbsup::thumbsup:
με γειες! :)[/QUOTE
Ευχαριστώ.

Reaction score
731
Ευχαριστώ. Αυτό κάνω μεταξύ μας. Να σας αφήσω; Δεν υπάρχει περίπτωση. Ωραία περνάμε :D

Ευχαριστώ.
Καλορίζικο!! :gamer::gamer:
Καλά ακούσματα με αυτούς που αγαπάς.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.963
Members
38.524
Νεότερο μέλος
Klipschlascala_pro1988