τα φωτα σας για αγορα ενισχυτη.

Reaction score
4.327
[QUOTE...καλύτερο σεξ ευχομαι και λιγοτερο στραβωμα για όλους μας .][/QUOTE]

Ευχαριστώ Zdimis και ναι παρά λίγο να μου καθόταν μια παντρεμένη πριν 3 μέρες :( .
Τώρα στο θέμα μας: επειδή τον συγκεκριμένο τελικό τον δοκίμασα με διάφορες πηγές [π.χ. κάρτα ήχου, προηγούμενο dac ud501 (xlr, rca)], ud503 με fixed έξοδο, +6db, variable, rca, κ.λ.π. ή πιο καλή περίπτωση ήταν και είναι (για μένα) variable από xlr στο 503 με τον τελικό και τα gain controls περίπου στο 1 με 2 η ώρα :D . Και όταν λέω για καλύτερη περίπτωση δεν αναφέρομαι σε μάικρο - μικρο δυναμικά ούτε σε μουσικά δρώμενα :p που σε κάνουν πιο "άντρα" κ.λ.π. Δηλαδή αυτό που θέλω να πω είναι ότι για εμάς τα "λαϊκά" παιδιά που ακούμε και ένα κομμάτι slayer ρε αδερφέ και θέλουμε το δίμποτο του lombardo να μας αγγίζει όταν το "τρώμε" στη μάπα και να γουστάρουμε, αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση (με τα δικά μου συμπράγκαλα). Όλα αυτά εμπειρικά. Για πιο τεχνικές λεπτομέρειες (π.χ output - input impedance και matching μεταξύ τους) δυστυχώς "δεν το χω ακόμα" :p οπότε ο editor Bhutia είναι ο πιο κατάλληλος να απαντήσει....

Όσον αφορά κάποιο συγκεκριμένο μέλος τoυ forum ο οποίος ανέφερε σε κάποιο post του ότι δεν είμαστε "φίλοι", έχω να απαντήσω ότι φυσικά και δεν είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε. Απλά λόγω "gentleman courtesy" χρησιμοποίησα την λέξη "φίλε" μαζί με την πρόθεση ρε έτσι ώστε να μην παρασυρθώ από τον μερικές φορές εκρηκτικό μου χαρακτήρα όταν προσπάθησε να μου "πουλήσει καθηγητηλίκι" (αν είναι σωστή η έκφραση....) και ρίξω κανα άσχημο βρίσιμο.
Προηγήθηκε των πιο πάνω από το ίδιο μέλος υπόδειξη για το πως πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποιες μονάδες (άγνωστες σε μένα η αλήθεια είναι :p) amp, vrms και άλλα πράματα του διαβόλου λες και είχε αυτοχρησθεί σε κάποιου είδους θεματοφύλακα του forum. Παρόλα αυτά θα τον συγχωρήσω και δεν θα μπει σε καμιά ignore list......

Last edited:

Reaction score
1.833
φίλε georgesod αυτό με το teac και με τα variable xlr με ιντριγκάρει άσχημα!

Γιατί έχωμεν teac, έχωμεν crown, έχωμεν τα πάντα!

Βέβαια σήμερα ο crown θα πάει σε φίλο που σκοπεύει να αντικαταστήσει ένα "μεγάλο" τελικό, οπότε...βλέπουμε!

Reaction score
11.806
Όσον αφορά κάποιο συγκεκριμένο μέλος τoυ forum ο οποίος ανέφερε σε κάποιο post του ότι δεν είμαστε "φίλοι", έχω να απαντήσω ότι φυσικά και δεν είμαστε και ούτε πρόκειται να γίνουμε. Απλά λόγω "gentleman courtesy" χρησιμοποίησα την λέξη "φίλε" μαζί με την πρόθεση ρε έτσι ώστε να μην παρασυρθώ από τον μερικές φορές εκρηκτικό μου χαρακτήρα όταν προσπάθησε να μου "πουλήσει καθηγητηλίκι" (αν είναι σωστή η έκφραση....) και ρίξω κανα άσχημο βρίσιμο.
Προηγήθηκε των πιο πάνω από το ίδιο μέλος υπόδειξη για το πως πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποιες μονάδες (άγνωστες σε μένα η αλήθεια είναι :p) amp, vrms και άλλα πράματα του διαβόλου λες και είχε αυτοχρησθεί σε κάποιου είδους θεματοφύλακα του forum. Παρόλα αυτά θα τον συγχωρήσω και δεν θα μπει σε καμιά ignore list......
Συγνώμη δεν ήθελα να σε θίξω. Δεν υπάρχει λόγος να εκνευρίζεσαι.

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.218
Members
38.540
Νεότερο μέλος
TehLooney