Ανείπωτη τραγωδία σε πάρκινγκ, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Reaction score
80
Αυτά είναι τα αποτελέσματα όταν άφρονες γονείς δίνουν σε ανώριμα παιδάκια 20 ετών αυτοκίνητα ή μηχανές 200 και 300+ ίππων. Το αυτοκίνητο που είναι εργαλείο στα χέρια ενός έμπειρου οδηγού είναι ταυτόχρονα και φονικό όπλο στα χέρια ενός άπειρου και ανώριμου παιδιού.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου αυτού πατέρα που έχασε όλη του τη ζωή μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα αφροσύνης.

ika

News
Reaction score
17.133
Δυστυχώς συνεχώς και άλλοι αθώοι και άλλοι μ@λ@κες στην άσφαλτο.
Αυτή τη φορά, η Θεία Δίκη ήλθε και για τον θύτη ταυτόχρονα, για να θυμούνται και οι δικοί του την δολοφονία, όχι μόνο του αθώου θύματος. Αλλοιώς οι δικηγόροι θα βγάζανε ότι έφταιγε ο πατέρας που πήγε στη συγκεκριμένη τουαλέτα, την συγκεκριμένη ώρα και μέρα.

Last edited:

Reaction score
99
Υπάρχουν κανόνες οδήγησης, οι οποίοι συγκροτήθηκαν από υπεύθυνους γνώστες του θέματος. Υπάρχει συνάμα μια νοοτροπία απερισκεψίας και παραβατικότητας στη χώρα μας, η οποία υπαγορεύει σε στατιστικά πολλούς να θεωρούν τους κανόνες αντικείμενο διαπραγμάτευσης με τον εαυτό τους και επομένως να τους τηρούν μόνον όταν κρίνουν. Το πρόσφατο περιστατικό σοκάρει με τη δραματικότητα και την οπτική αναπαραγωγιμότητά του, δυστυχώς όμως δεν είναι σπάνιο. Νομίζω μάλιστα ότι συμβαίνει και με το πιο ταπεινό αυτοκίνητο, και μέσα στην πόλη, σε διαβάσεις πεζών, παντού. Άλλοι τρέχουν με 150+, άλλοι είναι βυθισμένοι σε συνομιλία στο κινητό με το βλέμμα στον ορίζοντα ή στο πάτωμα, άλλοι οδηγούν καπνίζοντας, άλλοι ρυθμίζουν τον ήχο, άλλοι παραβιάζουν τους σηματοδότες, άλλοι παρκάρουν σε σημεία που περιορίζουν την ορατότητα άλλων οδηγών, ντιλιβεράδες οδηγούν μηχανάκια με το ένα χέρι και στο άλλο ισορροπούν καφέδες. Ο κατάλογος είναι μεγάλος. Προσωπικά έχω ονομάσει την κατάσταση "αυτονόητη παραβατικότητα", παραβατικότητα δηλαδή που μπορεί να ενοχλεί κάποιους, γενικά όμως θεωρείται καθιερωμένη. Τα αίτια βρίσκονται πολύ βαθιά ριζωμένα και δεν είναι εδώ ο κατάλληλος χώρος για ανάλυση. Τα ποτελέσματα όμως είναι διαρκή και τραγικά. Στη δική μου οικογένεια άλλαξε τα πάντα ένας ασυνείδητος οδηγός που χτύπησε θανάσιμα πριν 31 χρόνια τον πατέρα μου σε διάβαση πεζών στην Καισαριανή. Δεν ήταν κακομαθημένος γιος πλούσιας οικογένειας, ήταν γιατρός.
Υ.Γ. Πριν λίγα χρόνια η τροχαία του Αννοβέρου στη γερμανία σταμάτησε για έλεγχο το υπηρεσιακό αυτοκίνητο, το οποίο οδηγούσε η τότε γυναίκα επίσκοπος της πόλης. Διαπίστωσε παράβαση. Η επίσκοπος παραιτήθηκε από το λειτούργημά της. Ήταν πολύ σπουδαία προσωπικότητα και πολύ δημοφιλής και την παρακάλεσαν πολλοί να ανακαλέσει την παραίτησή της. Εκείνη δεν ανακάλεσε, υποστηρίζοντας ότι έχασε πλέον την αξιοπιστία της απέναντι στους πιστούς και δεν αποτελεί πλέον παράδειγμα συμπεριφοράς. Ας αξιοποιήσει καθένας την πληροφορία όπως νομίζει.
https://www.welt.de/politik/article...ssmann-tritt-zurueck-und-bleibt-Pastorin.html

Reaction score
3.093
Η ταχύτητα της πόρσε του νεόπλουτου,δημιούργησε τέτοια ηδυναμική που δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί,οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά του.Εξοργίζομαι ειλικρινά από την παντελή έλλειψη παιδείας που διακατέχει τον νεοέλληνα,σε όλους τους τομείς.
Αααααα,το μοναδικό κράτος όπου οι οδηγοί,όχι μόνο δεν σταματούν σε διαβάσεις πεζών,αλλά βρίζουν και από πάνω.
Συναντώ καθημερινά και είμαι αποδέκτης της επιθετικής συμπεριφοράς του νεοέλληνα στον δρόμο
Να ευχηθώ περαστικά μας...αν και ευχή θα μείνει
Τα συλλυπητήρια μου στην άτυχη οικογένεια...να ουρήσει πήγε ο άνθρωπος....να ουρήσει
Κατά τ'άλλα φταίει ο πο@@της ο μπάτσος
Άι σιχτιρ

Last edited:

Reaction score
27.413
Η "ΑΥΤΟΝΟΗΤΗ ΠΑΡΑΒΑΤΙΚΟΤΗΤΑ" ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΘΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕ "ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ"

ΚΑΙ ΠΛΗΡΗ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΩΝ ΝΟΜΩΝ.

ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ

ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ.

ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ?

ΜΑΛΛΟΝ ΟΧΙ.......

ika

News
Reaction score
17.133
...
ΣΕ ΕΝΑ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΝΟΧΗΣ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΜΕ.....

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΗΧΑΝΑΚΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΕΙΔΟΥΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΝΑ ΠΕΡΝΑΝΕ
ΑΝΑΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ........
Καλά τα λες, έχουν αυξηθεί τόσο πολύ τα δίκυκλα με την κρίση, που δεν προλαβαίνεις να κοιτάζεις τους καθρέφτες.
Άσε τους νέους-υπερήλικες οδηγούς, δημιούργημα του capital control.

Reaction score
32.407
Δεν αλλάζει ο κόσμος ....άνθρωποι που ΄τραυματίζουν' την κοινωνία μας θα συνεχίσουν να υπάρχουν πάντοτε.:headbang:

ika

News
Reaction score
17.133
Εύχομαι το παλικάρι να βρεί την δύναμη για να συνεχίσει να ζεί και όχι απλά να υπάρχει.Πολύ βαρύ φορτίο θα σέρνει στη ζωή του από 'δω και πέρα.Κρίμα !
Δυστυχώς δεν έχει και άλλη επιλογή.

Reaction score
715
Δεν υπάρχει αυτό το πράγμα.. του είχε φύγει με όλα το αμάξι.

Μήπως από ακασμένο λάστιχο; ο καπνός βγαίνει από έναν τροχό νομίζω.

Reaction score
2.248
Ποίος είναι ο λόγος της τοποθέτησης κάμερας της διαχείρισης της κυκλοφορίας?
Στο να καταγράφει το ατύχημα ή να το προλαμβάνει?
Θεωρώ ότι συγκεκριμένος οδηγός οδηγούσε "χωρίς αύριο" αρκετά χιλιόμετρα πριν το ατύχημα και μία πολιτεία που έχει θεσπίσει την πρόληψη για την αποφυγή έπρεπε να είχε φροντίσει να τον σταματήσει και ολίγον πρέπει να μας ενδιαφέρει ο τρόπος που θα το έκανε.

Όταν βγαίνω σε δρόμο ταχείας κυκλοφορίας με την οικογένεια μου "απαιτώ" από την πολιτεία να με προστατεύσει από την παραβατικότητα των τρίτων και δεν ευελπιστώ στην συμμόρφωση τους με τον ΚΟΚ.
Αλλιώς η πολιτεία να έχει πινακίδες πριν την είσοδο σε τέτοιους δρόμους που να αναφέρει ότι "καμία ευθύνη δεν φέρουμε σε περίπτωση ατυχήματος λόγο ανικανότητας" και υπογραφή "Ελληνική Δημοκρατία"

Τα συλλυπητήρια μου και στις δύο οικογένειες για τις απώλειες τους

Reaction score
5.912
Δυστυχώς καθημερινά αυτή η χώρα μου αποδεικνύει πως βουλιάζει από κάθε άποψη ,
Οι καταστάσεις που επαναλαμβάνονται μόνο ως τυχαία και μεμονωμένα γεγονότα δεν μπορείς να τα πεις αλλά δεδομένα , τετριμμένα και πλέον γραφικά ,
Με όποιον και να μιλήσεις θα σου πει πως πρέπει να αλλάξουμε … αλλά πάντα οι άλλοι , ποτέ εμείς ,

Η αλαζονεία , το προσωπικό συμφέρον , η τεμπελιά , η αδιαφορία , ο εαυτούλης μας , που μας έφερε στην κατάσταση που είμαστε σήμερα καλά κρατεί ,
Καμία ευθύνη , κανένα χρέος , καμία αλληλεγγύη , καμία υποχρέωση , καμία κριτική σκέψη , καμία ΑΥΤΟΚΡΙΤΙΚΗ … αν μπορώ να φορτώσω κάπου αλλού τα δικά και να την σκαπουλάρω αυτό θα κάνω … με όποιος κόστος … με όποια υπερβολή …
Άλλο ένα τρομερό δυστύχημα συνέβη στην Αθηνών – Λαμίας , άλλο ένα από τα πολλά , σπίτια έκλεισαν και οικογένειες έπεσαν στο πένθος , η υπαιτιότητα του οδηγού είναι ξεκάθαρη , εγκληματική , απαράδεκτη , ένας άνδρας σταμάτησε για μια στιγμή … ένας άνδρας μέχρι εκείνη την ώρα ήταν ευτυχισμένος στην αγκαλιά της γυναίκας του και έκανε όνειρα για το μέλλον του παιδιού του … μερικά δευτερόλεπτα μετά ο όνειδος … η τραγωδία … δεν υπάρχει δικαιοσύνη στην ζωή … είναι ξεκάθαρο … υπάρχουν μόνο στιγμές … όπου παλεύεις … η ζωή είναι σκοτάδι … ο άνθρωπος είναι το φώς … και όσο πιο πολύ παλεύεις τόσο πιο πολύ απλώνετε το φώς … στην ζωή αυτού του άνδρα όμως δυστυχώς έπεσε βαρύ το σκοτάδι , πέραν από τον παράδεισο του ο άνθρωπος αυτός θα έχει χάσει και τα λογικά του … δεν υπάρχουν λόγια για να το περιγράψεις … δεν μπορείς να πεις τίποτα … κανείς δεν καταλαβαίνει το δράμα του … και κανείς δεν μπορεί να τον βοηθήσει να το ξεπεράσει … μόνο ο ίδιος ξέρει …

Δεν στέκομαι όμως στο προφανές και στην κατάσταση των θυμάτων … αλλά του θύτη , διαβάζω τα σχόλια και πραγματικά λυπάμαι … το έχω πει πολλές φορές … και θα το ξαναπώ .. αν μπορούσα να απαρνηθώ την εθνικότητα μου και να γράψω ένα πολίτης του κόσμου , θα το έκανα … οι «Έλληνες» μου αποδεικνύουν δυστυχώς καθημερινά πως είναι μια κομπλεξική , ανισσόροπη , εγωιστική , αμόρφωτη, ΚΑΚΙΑΣΜΕΝΗ , χωρίς παιδεία φάρα … όπου υπερισχύει σταρχιδισμός χωρίς ΚΑΜΙΑ αυτοκριτική … χιλιάδες ατυχήματα λόγο κανιβαλίστικης συμπεριφοράς στους δρόμους συμβαίνουν κάθε μέρα … και άλλα τόσα που γλυτώνουν στο τσακ , στο παραένα …. Σε μια περίπου αντίστοιχη τραγωδία όλοι εξυμνούσαν τον καλλιτέχνη … όλοι έκλαιγαν … και ακόμα κλαίνε … δικαστής δεν ήταν κανένας … τώρα όμως που ο θύτης μάθαμε πως είναι γόνος πλούσιας οικογένειας όλοι έγιναν αδέκαστοι δικαστές και εύχονται τα χειρότερα , δεν μπορώ να καταλάβω αν ενόχλησε η πράξη του Θύτη ή ότι οδηγούσε Porsche ;

Ο κάγκουρας δηλαδή με το Peugeot rallie δικαιολογείται ; το μαλακιστήρι με τις αλλαγμένες εξατμίσεις στο παπί δικαιολογείται ; ο Effeτζής με το Punto είναι οκ ;;
τα σχόλια σωρηδόν … « να καεί στην κόλαση το κωλόπαιδο» , «έπρεπε να ζει ανάπηρος και στην φυλακή » « να ψοφήσει το κάθε νεόπλουτο μαλακιστήρι» …. Ενώ τα μαλακιστήρια της μεσαίας τάξης …;;; τι να τα κάνουμε ;;; … να ψοφήσουν και αυτά ;;;
Μόνο και μόνο επειδή ήταν ο γόνος ενός πλούσιου … όταν ήταν ο καλλιτέχνης … κριμα ρε παντέλο …. Δεν σκέφτετε κανείς πως Εγώ , εσύ και κάθε ένας που μαλακίζετε στον δρόμο δεν έχουμε σκοτώσει ΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΥΧΗ , και πως ανεξάρτητα από την κατάληξη της ιστορίας δεν αναιρεί το γεγονός πως είναι ΕΓΚΛΗΜΑ , Χρόνια τώρα γραφικοί τύποι κράζουν για την ασυνειδησία με την οποία βγαίνουν τα διπλώματα , παίρνουμε αμάξια , οδηγάμε … αλλά μόνο να κοροϊδεύουμε ξέρουμε … και να πεθάνει η κατσίκα του γείτονα … και αν ο γείτονας κάνει κάτι καλύτερο … τότε ξεσπάμε και βγάζουμε όλα τα κομπλεξ κατωτερότητας πάνω του …. ΔΕΝ έχουμε αλλάξει σε τίποτα … δεν υπάρχει φως στο τούνελ … κρίμα … Αγάπη , κατανόηση θέλει μόνο και καθοδήγηση … όσοι μετά από αυτό παραμένουν στα ίδια τότε είναι απλά τοξικοί … και δεν αξίζει να ασχολείσαι …

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786
Αυτός είναι ο 24χρονος γιος του Βακάκη.

tro2.jpg

Όπως και να το κάνεις είναι κρίμα να σκοτώνονται νέοι άνθρωποι.
Αυτός πλήρωσε για την μαλ@κία που τον έδερνε.
Οι άλλοι όμως δεν έφταιγαν γμτ.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.287
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale