Ανείπωτη τραγωδία σε πάρκινγκ, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Reaction score
1.656
Η ταχύτητα της πόρσε του νεόπλουτου,δημιούργησε τέτοια ηδυναμική που δεν υπήρχε περίπτωση να σωθεί,οτιδήποτε βρισκόταν μπροστά του.Εξοργίζομαι ειλικρινά από την παντελή έλλειψη παιδείας που διακατέχει τον νεοέλληνα,σε όλους τους τομείς.
Αααααα,το μοναδικό κράτος όπου οι οδηγοί,όχι μόνο δεν σταματούν σε διαβάσεις πεζών,αλλά βρίζουν και από πάνω.
Συναντώ καθημερινά και είμαι αποδέκτης της επιθετικής συμπεριφοράς του νεοέλληνα στον δρόμο
Να ευχηθώ περαστικά μας...αν και ευχή θα μείνει
Τα συλλυπητήρια μου στην άτυχη οικογένεια...να ουρήσει πήγε ο άνθρωπος....να ουρήσει
Κατά τ'άλλα φταίει ο πο@@της ο μπάτσος
Άι σιχτιρ

Σωστά τα λες (το εννοώ) αλλά φταίει και ο μπάτσος. Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στις πολιτισμένες χώρες ο πολίτης (κοπρίτης εδώ) ξέρει ότι θα συλληφθεί αν κάνει την οποιαδήποτε μαλακία. Να πιεί, να τρέξει, να παραβιάσει φανάρι, στοπ, να μιλά στο τηλέφωνο, να παρκάρει στις θέσεις αναπήρων; Θα τον πιάσουν, 9 στις 10 φορές. Και δεν το κάνει, έστω από φόβο. Εδώ τι; Με τους μπάτσους δημόσιους υπάλληλους; Με το "κόψε μου 10 κλήσεις για την Χ παράβαση" και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο; Απαράδεκτοι. Πόσοι είναι σε δουλειά γραφείου; Πόσοι "ειδικοί φρουροί" που ξύνουν τα ούμπαλα τους βαρώντας σκοπιά στον πρώην-πρώην-πρώην βουλευτή ή ματσωμένο; Ξέρω, "έχουν εντολές" αλλά ρε πστ μου! δεν έχουν ενδιαφέρον να κάνουν τουλάχιστον τη δουλειά τους σωστά ;

Οδηγώ μηχανή, κάθε ημέρα περιμένω υπομονετικά στο φανάρι που στρίβει από τη Βουλή, αριστερά στο Μεγάλη Βρετανία. Στο κεντρικότερο σημείο της μπανανίας αυτής. Έχει ένα μπάτσο στη γωνία σε ρόλο διακοσμητικό (συνήθως παίζει με ένα κομπολογάκι ή μιλά στο κινητό του ή με τους παρκαδόρους ). Την ίδια στιγμή σε κάθε μου αναμονή στο φανάρι διαπιστώνω:

- 2 στρίβουν αριστερά με κόκκινο από την λωρίδα μου
- 5 μπαίνουν αριστερά στη λεωφοριολωρίδα από την Βασ.Σοφίας απειλώντας τους πεζούς που περνούν κανονικά
- 3 περνούν με κόκκινο από τη Βασ.Σοφίας

Δεν έχω δει να πιάνουν κανένα στα 5 χρόνια που περνώ. Μόνο μια φορά είδα μπλόκο για τον λεωφορειόδρομο (μάλλον εμπίπτει στο "φέρε μου όργανο 10 κλήσεις για λεωφοριόδρομο).

Ας μην κλαίμε για τα θύματα σαν τους κροκόδειλους. Κάθε ημέρα συμβάλουμε όλοι στην συνέχιση των απωλειών.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.186
Στις ΗΠΑ αν τρέξεις πάνω από το όριο ακόμα και σε εντελώς απομονωμένες περιοχές, εμφανίζονται από το πουθενά μπατσικά να σε συμμαζέψουν.

Εδώ η επιβολή του νόμου δεν υφίσταται.

Για όλα φταίει το ανύπαρκτο κράτος, ο ανύπαρκτος έλεγχος, κσι φυσικά η ανύπαρκτη παιδεία.

Reaction score
777
Έχω ένα ταβερνείο εδώ απέναντι απο το σπίτι.
Τους βλέπω ήπιαν φάγανε και τώρα μπαίνουν στα αμάξια.

Υπάρχει κάποια ποινή? Υπάρχει κάποιο κράτος να τους πάρει για κανα χρόνο το δίπλωμα?

Αλήθεια, θα υπάρξει ένας κρατικός λειτουργός να τους πεί "δυστυχώς φίλε αυτά δέν γίνονται" όταν πάρει τον μπατζανάκη του να του σβήσει το πρόστιμο?

Στην Γερμανία ξέρω οτι στις εθνικές δέν έχει όριο ταχύτητας. Είναι το ίδιο? Αν σε πιάσουν πιωμένο τί γίνεται? Αν τρέξεις παραπάνω μέσα σε μία λεωφόρο ποιά είναι η ποινή?

Reaction score
11.806
Εδώ στη Γερμανία, υπάρχουν παντού κάμερες που αν πας πάνω από το όριο, σε φωτογραφίζουν και σου στέλνουν την κλήση σπίτι σου. Αν σε φωτογραφίσουν με πάνω από 21 km/h πάνω από το όριο, το πρόστιμο είναι 108 ευρώ. Το έχω πληρώσει μια φορά, για 72 σε δρόμο των 50.

Επίσης υπάρχουν κινητές κάμερες, είτε σε τρίποδο που τις στήνουν στην άκρη των δρόμων, είτε μέσα σε βανάκια, πίσω από φιμέ τζάμια που μετακινούνται παντού. Σε τέτοια κάμερα, σε δρόμο που ήξερα ότι δεν έχει, έχω πληρώσει 15 ευρώ για 37 σε δρόμο των 30.

Στην autobahn χωρίς όριο, που οδηγώ περίπου 2-3 φορές το μήνα, όλοι οδηγούν δεξιά, είτε πάνε αργά είτε πάνε γρήγορα. ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΠΕΡΑΣΟΥΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ, όπως είναι και το σωστό. Βγάζουν φλας, κύριοι, προσπερνούν και ξανά δεξιά.

vasilisnt

Golden Boy!
Reaction score
2.767
Ρε μη είστε κομπλεξικοί με τον πλούτο έλεος

Τα παιδιά των φτωχών δεν σκοτώνουν κόσμο;

Ποσό δύσκολο να καταλαβαίνετε ότι είναι θέμα οδηγικής και οχι μονο παιδείας ;

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.786
Για όλα φταίει το ανύπαρκτο κράτος, ο ανύπαρκτος έλεγχος, και φυσικά η ανύπαρκτη παιδεία.
Και η ανύπαρκτη σκληρή τιμωρία θα συμπληρώσω εγώ.
Για άλλη μια φορά το ξαναλέω.
Και στις υπόλοιπες πολιτισμένες χώρες που όλοι οδηγούν "σαν κύριοι" όπως ειπώθηκε, αν δεν υπήρχε η αυστηρή τιμωρία του νόμου, θα είχαν κι αυτοί κάποιους μαλ@κες να κάνουν τις χοντρές παραβάσεις τους.
Οι πιο πολλοί οδηγούν σαν κύριοι διότι έχουν άλλη ανώτερη από τη δική μας παιδεία, αλλά φοβούνται και τον νόμο.
Εκεί εφαρμόζεται, δεν αστειεύονται.

Reaction score
3.093
Σωστά τα λες (το εννοώ) αλλά φταίει και ο μπάτσος. Σε πολύ μεγάλο βαθμό. Στις πολιτισμένες χώρες ο πολίτης (κοπρίτης εδώ) ξέρει ότι θα συλληφθεί αν κάνει την οποιαδήποτε μαλακία. Να πιεί, να τρέξει, να παραβιάσει φανάρι, στοπ, να μιλά στο τηλέφωνο, να παρκάρει στις θέσεις αναπήρων; Θα τον πιάσουν, 9 στις 10 φορές. Και δεν το κάνει, έστω από φόβο. Εδώ τι; Με τους μπάτσους δημόσιους υπάλληλους; Με το "κόψε μου 10 κλήσεις για την Χ παράβαση" και δεν ασχολούνται με τίποτα άλλο; Απαράδεκτοι. Πόσοι είναι σε δουλειά γραφείου; Πόσοι "ειδικοί φρουροί" που ξύνουν τα ούμπαλα τους βαρώντας σκοπιά στον πρώην-πρώην-πρώην βουλευτή ή ματσωμένο; Ξέρω, "έχουν εντολές" αλλά ρε πστ μου! δεν έχουν ενδιαφέρον να κάνουν τουλάχιστον τη δουλειά τους σωστά ;

Οδηγώ μηχανή, κάθε ημέρα περιμένω υπομονετικά στο φανάρι που στρίβει από τη Βουλή, αριστερά στο Μεγάλη Βρετανία. Στο κεντρικότερο σημείο της μπανανίας αυτής. Έχει ένα μπάτσο στη γωνία σε ρόλο διακοσμητικό (συνήθως παίζει με ένα κομπολογάκι ή μιλά στο κινητό του ή με τους παρκαδόρους ). Την ίδια στιγμή σε κάθε μου αναμονή στο φανάρι διαπιστώνω:

- 2 στρίβουν αριστερά με κόκκινο από την λωρίδα μου
- 5 μπαίνουν αριστερά στη λεωφοριολωρίδα από την Βασ.Σοφίας απειλώντας τους πεζούς που περνούν κανονικά
- 3 περνούν με κόκκινο από τη Βασ.Σοφίας

Δεν έχω δει να πιάνουν κανένα στα 5 χρόνια που περνώ. Μόνο μια φορά είδα μπλόκο για τον λεωφορειόδρομο (μάλλον εμπίπτει στο "φέρε μου όργανο 10 κλήσεις για λεωφοριόδρομο).

Ας μην κλαίμε για τα θύματα σαν τους κροκόδειλους. Κάθε ημέρα συμβάλουμε όλοι στην συνέχιση των απωλειών.
Είναι θέμα παιδείας,δεν μπορεί πίσω από κάθε Νεοέλληνα να υπάρχει ένας μπάτσος

Reaction score
95
Φλάς??? Τι νέο σύντομο ανέκδοτο! Το 99% θεωρεί οτι είναι άχρηστο εξάρτημα, δεν ξέρουν που είναι και απορούν γιατί τα τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Όταν μιλάς με κινητό και καπνίζεις ταυτόχρονα, πώς να βγάλεις φλας να προσπεράσεις?

ika

News
Reaction score
17.133
Φλάς??? Τι νέο σύντομο ανέκδοτο! Το 99% θεωρεί οτι είναι άχρηστο εξάρτημα, δεν ξέρουν που είναι και απορούν γιατί τα τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Όταν μιλάς με κινητό και καπνίζεις ταυτόχρονα, πώς να βγάλεις φλας να προσπεράσεις?
Επίσης συσχετίζεται με κάτι σαν το κεκτημένο δικαίωμα αλλαγής πορείας και όχι σαν αίτηση παραχώρησης.

Reaction score
11.806
Πριν λιγο πέρασα από το σημείο, στην ευθεία της Θήβας, πως διάλο του 'φύγε; λάστιχο; :idk:
Μπορείς να μου πεις πού είναι το σημείο; θέλω να το βρω στο χάρτη. Σε ποιο ρεύμα κυκλοφορίας και πού κοντά;

Z

Zdimis

Guest
σχετικα με το συμβαν ΘΕΛΕΙ ΤΥΧΗ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΧΘΕΙ ΤΡΑΓΙΚΗ ΑΤΥΧΙΑ.Καθως πάντα θα οδηγουν καποιοι κοκαρισμενοι μεθυσμενοι πρεζωμενοι,αναστατωμενοι,αφηρημενοι εκτος λογικων οριων.Γιαυτους θελει τυχη και για τους ...άλλους θελει αποφυγη ατυχιας.Ετσι απλά.Με λυπει ακριβώς τοσο οσο η ζωη που δεν ειναι δικαιη.

Reaction score
4.237
Μπορείς να μου πεις πού είναι το σημείο; θέλω να το βρω στο χάρτη. Σε ποιο ρεύμα κυκλοφορίας και πού κοντά;
στο 83ο χλμ της εθνικής οδού Αθηνών - Λαμίας, κοντά στο Ύπατο Θηβών.

Reaction score
4.237
βγαινεις με την οικογενεια σου μια εκδρομη και δεν ξερεις εαν θα γυρισεις.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.285
Members
38.538
Νεότερο μέλος
intergrale