- Reaction score
- 145.188
Άκουσα ότι το κοντέρ της Πόρσε βρέθηκε κολλημένο στα 240..
Φλάς??? Τι νέο σύντομο ανέκδοτο! Το 99% θεωρεί οτι είναι άχρηστο εξάρτημα, δεν ξέρουν που είναι και απορούν γιατί τα τοποθετούν οι αυτοκινητοβιομηχανίες. Όταν μιλάς με κινητό και καπνίζεις ταυτόχρονα, πώς να βγάλεις φλας να προσπεράσεις?
Νερά βροχής ήταν πιστεύω.Εγώ επιμένω. Το αυτοκίνητο έβγαζε καπνούρα πριν σκάσει πάνω στο άλλο όχημα.
Δεν νομίζω. Αν δεις λιγο πριν το μπαμ, η καπνούρα βγαίνει μόνο από το πίσω μέρος του οχήματος και όχι ακριβώς από τις ρόδες. Και είναι λευκός ο καπνός. Μήπως έσπασε το μοτέρ την ώρα που το πήγαινε στα όρια;Νερά βροχής ήταν πιστεύω.
Ναι, έχεις δίκιο.η καπνούρα βγαίνει μόνο από το πίσω μέρος του οχήματος
Η αστυνομία ανέφερε ότι δεν ήταν βρεγμένος ο δρόμος....Ναι, έχεις δίκιο.
Αυτό πώς το βρήκαν; Δεν κάηκαν τα πάντα;Μολις τωρα στις ειδησεις αναφερθηκε οτι τα λαστιχα της πορσε ηταν κατασκευης του 2006.
Περίπου εκεί που έχω βάλει το σημάδι στο χάρτη, προς Λαμία.Μπορείς να μου πεις πού είναι το σημείο; θέλω να το βρω στο χάρτη. Σε ποιο ρεύμα κυκλοφορίας και πού κοντά;
και τι σημαίνει αυτο;Δεν νομίζω. Αν δεις λιγο πριν το μπαμ, η καπνούρα βγαίνει μόνο από το πίσω μέρος του οχήματος και όχι ακριβώς από τις ρόδες. Και είναι λευκός ο καπνός. Μήπως έσπασε το μοτέρ την ώρα που το πήγαινε στα όρια;
... πασπαλισμένα με μπόλικο Ιαβέρη - ό,τι χειρότερο δηλαδή. My thought exactly. Εντελώς εγκζάκτλυ όμως!...
-Δεν υπάρχει σωτηρία, ένας λαός σε πλήρη σύγχυση. Δημοσιογράφοι του κ@λου, σχόλια του κ@λου από κάτω.