Ανείπωτη τραγωδία σε πάρκινγκ, στην εθνική οδό Αθηνών-Λαμίας

Reaction score
1.656
Διαφωνείς με τα στερεότυπα αλλά την μπηχτή την πέταξες για τα Β.Π. :)
Το ανέφερα γιατί έτσι μου το είπε ("εμείς από τα βόρεια προάστια")κι από εκεί είναι και ανησυχεί για την κόρη του.

Επειδή γίνεται πολύ λόγος για το "ταξικό" του πράγματος, υπάρχουν πολλές κοινωνικές μελέτες που δείχνουν ότι οι πλούσιοι είναι αγενείς σαν άνθρωποι και ότι οδηγούν επικίνδυνα. Κάποια παραδείγματα:

http://www.cnbc.com/2015/04/15/wealthier-drivers-get-more-tickets-but-dont-pay.html
http://grist.org/living/rich-people-are-worse-drivers-than-the-rest-of-us/
http://www.nbcnews.com/id/44084236/...h-are-different-not-good-way-studies-suggest/

Και δεν είναι "κομμουνισταί" αυτοί που τα βγάζουν.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.948
Ας βλέπουμε και ποιοι ζουν ανάμεσά μας...

View attachment 70892

Δεν υπάρχει αυτός ο κομμουνισμός λέμε...φτάνει ρε pousti μου...παντού κεφάλαιο βλέπετε...να δω από που θα παίρνατε μεροκάματο m@l@kismenoi αν είχαμε μόνο συντρόφια στη χώρα..η ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! ή ψοφήστε!>:(>:(>:(>:(
+1 :headbang::headbang::headbang::headbang::headbang::headbang:

Για «ταξικό στοιχείο» που εμπεριέχεται στο τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών - Λαμίας έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

http://www.enikos.gr/politics/502155/manios-to-dystychima-emperiechei-to-taxiko-stoicheio-video

D

Deleted member 23222

Guest
378 άτομα έχασαν τη ζωή τους σε τροχαία το α' εξάμηνο του 2016 -Οι κυριότερες αιτίες

Ποιες είναι όμως οι κυριότερες αιτίες των θανατηφόρων τροχαίων

Σύμφωνα με τα πανελλαδικά στοιχεία της Τροχαίας για το πρώτο εξάμηνο του 2016, προηγείται η απόσπαση της προσοχής του οδηγού με 24 περιστατικά, ενώ ακολουθούν η κίνηση στο αντίθετο ρεύμα με 22, περιστατικά που σχετίζονται με πεζούς 16, παραβίαση προτεραιότητας 12, υπερβολική ταχύτητα 8, αίτια σχετικά με τους δρόμους και τον καιρό 8, αντικανονικό προσπέρασμα 4, παραβίαση σηματοδότη 4, ενώ άλλα 108 αίτια σχετίζονται με τους οδηγούς.

Οσον αφορά στις ηλικίες των θυμάτων από τροχαία δυστυχήματα σε όλη τη χώρα, σύμφωνα με τα στοιχεία της Τροχαίας για το 2015, οπότε έχασαν τη ζωή τους συνολικά 789 άτομα, οι περισσότεροι ήταν μεγαλύτεροι των 55 ετών σε 291 περιστατικά. Ακολουθούν οι ηλικίες 26-35 ετών σε 126 περιστατικά, 36-45 ετών σε 122 περιστατικά, 18-25 ετών σε 117 περιστατικά, 46-55 ετών σε 108 περιστατικά και 0-17 ετών σε 25 περιστατικά.
Από τα 739 τροχαία που συνέβησαν το 2015, τα 265 αφορούν σε σύγκρουση, τα 248 σε εκτροπή, τα 129 σε παράσυρση πεζού, τα 74 σε πρόσκρουση, τα 19 σε ανατροπή και τα 4 σε πτώση από όχημα.
Ωραίο άρθρο...

Τελικά οι συνταξιούχοι εξοντώνονται...μηδέν κακόν αμιγές καλού!!!

ΥΓ. Βλάκ χιούμορ,αλλά δεν κρατήθηκα...

D

Deleted member 23222

Guest
Το ανέφερα γιατί έτσι μου το είπε ("εμείς από τα βόρεια προάστια")κι από εκεί είναι και ανησυχεί για την κόρη του.

Επειδή γίνεται πολύ λόγος για το "ταξικό" του πράγματος, υπάρχουν πολλές κοινωνικές μελέτες που δείχνουν ότι οι πλούσιοι είναι αγενείς σαν άνθρωποι και ότι οδηγούν επικίνδυνα. Κάποια παραδείγματα:

http://www.cnbc.com/2015/04/15/wealthier-drivers-get-more-tickets-but-dont-pay.html
http://grist.org/living/rich-people-are-worse-drivers-than-the-rest-of-us/
http://www.nbcnews.com/id/44084236/...h-are-different-not-good-way-studies-suggest/

Και δεν είναι "κομμουνισταί" αυτοί που τα βγάζουν.
Και οι bodybuilders είναι αγενείς και εριστικοί και οι γκόμενες οι όμορφες ψηλομύτες και οι πολιτικοί διεφθαρμένοι,και οι γέροι σου παίρνουν τη σειρά, οι καλλιτέχνες είναι δήθεν και πουλάνε σταριλίκι...όλοι κάπου εκεί μέσα χανόμαστε και ξαναγεννιόμαστε...δεν το βλέπω έτσι...σκέψου ότι οι πλούσιοι δεν σε πυροβολούν για 10 ευρώ να καλμάρεις λίγο...

Reaction score
2.248
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλή κατσίκα ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τις ανάγκες των άλλων για γάλα;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν πολύ καλές κατσίκες είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνονται σε έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να βρω τέτοια κατσίκα. Ο άλλος τις αγοράζει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλες οι κατσίκες που κάνουν γάλα είναι δικές μου"και εμείς μένουμε με το πουλί του τράγου στο στόμα»

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.250
Ο ΤΕΤΑΡΤΟΣ ΠΙΣΩ ΤΡΟΧΟΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΛΑΣΤΙΧΟ....

ΒΓΑΛΤΕ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ....
Φαίνεται ότι επιβεβαιώνονται με αυτά τα στοιχεία οι αρχικές μου εκτιμήσεις ότι υπήρξε σκάσιμο του ελαστικού.

Ελαστικό του 2006, δείκτης ταχύτητας V (μέχρι 240χλμ/ώρα) και mud & snow. Η συνταγή της επιτυχίας... Ήταν αδύνατο να μη σκάσει, και προφανώς θα εσκαγε πρώτο ένα πίσω ελαστικό..

Reaction score
27.450
ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

«Εμπεριέχει το ταξικό στοιχείο. Τι να πω, επειδή ήταν παιδί πλουσίου είχε καλή κατσίκα ή επειδή ήταν παιδί πλουσίου, δεν είχε μάθει να σέβεται τις ανάγκες των άλλων για γάλα;», είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και συνέχισε: «Ότι υπάρχουν πολύ καλές κατσίκες είναι ένας ταξικός παραλογισμός, διότι απευθύνονται σε έναν πολύ πλούσιο. Εγώ δεν μπορώ να βρω τέτοια κατσίκα. Ο άλλος τις αγοράζει εύκολα. Αυτή η ευκολία δημιουργεί μια κατάσταση στον ίδιο ότι "δεν βαριέσαι, όλες οι κατσίκες που κάνουν γάλα είναι δικές μου"και εμείς μένουμε με το πουλί του τράγου στο στόμα»

ΚΟΝΤΟΛΟΓΙΣ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΧΡΕΙΟΣ ΑΡΙΣΤΕΡΙΣΤΗΣ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.....

Reaction score
8.350
οσο διαβαζω τα σχόλια στα διαφορα ΜΜΔ για το δυστύχημα, επιβεβαιώνεται ότι δεν εχουμε καμμία ελπίδα βελτίωσης της κατάστασης στους δρόμους.
Τελικά οσοι ασχολούνται είναι για να πουνε πόσο λακαμάς είναι οποιος οδηγεί Πόρσε.

Reaction score
1.656
Και οι bodybuilders είναι αγενείς και εριστικοί και οι γκόμενες οι όμορφες ψηλομύτες και οι πολιτικοί διεφθαρμένοι,και οι γέροι σου παίρνουν τη σειρά, οι καλλιτέχνες είναι δήθεν και πουλάνε σταριλίκι...όλοι κάπου εκεί μέσα χανόμαστε και ξαναγεννιόμαστε...δεν το βλέπω έτσι...σκέψου ότι οι πλούσιοι δεν σε πυροβολούν για 10 ευρώ να καλμάρεις λίγο...
Καλά, θα καταργήσουμε τις κοινωνικές επιστήμες, μαζί με τις κοινωνικές έρευνες γιατί δεν σου αρέσουν.

Reaction score
14.980
Επιβαιβαιωθηκε οτι τα λαστιχα ηταν του 2006,και οτι ηταν χειμερινα για χιονια.
Τελειως ακαταλληλα για αυτο το αυτοκινητο.
.. Κάπου διάβασα ότι ήθελαν να πάνε σε χιονοδρομικό κέντρο ..

D

Deleted member 23222

Guest
Καλά, θα καταργήσουμε τις κοινωνικές επιστήμες, μαζί με τις κοινωνικές έρευνες γιατί δεν σου αρέσουν.
Ωραία, επειδή οι πλούσιοι είναι μια οικτρή μειοψηφία, δέξου οτι δεν σκοτωνόμαστε στους δρόμους γιατί ένας πλούσιος έπεσε πάνω μας...

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
103.167
Μανιός: το ότι υπάρχουν πολύ γρήγορα αυτοκίνητα, είναι ένας ταξικός παραλογισμός

ika

News
Reaction score
17.154
Δεν υπάρχει αυτός ο κομμουνισμός λέμε...φτάνει ρε pousti μου...παντού κεφάλαιο βλέπετε...να δω από που θα παίρνατε μεροκάματο m@l@kismenoi αν είχαμε μόνο συντρόφια στη χώρα..η ΕΣΣΔ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ!!!!!!ΞΥΠΝΗΣΤΕ!! ή ψοφήστε!>:(>:(>:(>:(
Στα 70 του θα αναθεωρήσει? Πρακτικά δεν γίνεται να κάνουν ότι ξύπνησαν, μετά τι ιδεολογία θα πλασάρουν για να τους ξαναψηφίσουν?

Reaction score
1.656
Ωραία, επειδή οι πλούσιοι είναι μια οικτρή μειοψηφία, δέξου οτι δεν σκοτωνόμαστε στους δρόμους γιατί ένας πλούσιος έπεσε πάνω μας...
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Η οικτρή μειοψηφία, ευθύνεται για δυσανάλογα μεγαλύτερα δεινά από την πλατιά πλειοψηφία στο αυτοκίνητο. Είναι λιγότεροι αλλά είναι πιο επικίνδυνοι σε σχέση με τον αριθμό τους και σύμφωνα με τις κοινωνικές μελέτες. Αν θέλεις ψάξτο, αν όχι δεν με πολυαπασχολεί.

Εγώ πάντως όταν βλέπω μεγάλο τζιπ με μαύρα τζάμια ή κωλοφταγμένο αυτοκίνητο πολυτελείας, έχω λίγο το χτυποκάρδι ότι θα με φάει. Το ίδιο βέβαια και με ένα κωλοφτιαγμένο μικρό αυτοκίνητο ή με ένα παλιό και τρακαρισμένο ολούθε.

D

Deleted member 23222

Guest
Έγραψα εγώ κάτι τέτοιο;

Η οικτρή μειοψηφία, ευθύνεται για δυσανάλογα μεγαλύτερα δεινά από την πλατιά πλειοψηφία στο αυτοκίνητο. Είναι λιγότεροι αλλά είναι πιο επικίνδυνοι σε σχέση με τον αριθμό τους και σύμφωνα με τις κοινωνικές μελέτες. Αν θέλεις ψάξτο, αν όχι δεν με πολυαπασχολεί.

Εγώ πάντως όταν βλέπω μεγάλο τζιπ με μαύρα τζάμια ή κωλοφταγμένο αυτοκίνητο πολυτελείας, έχω λίγο το χτυποκάρδι ότι θα με φάει. Το ίδιο βέβαια και με ένα κωλοφτιαγμένο μικρό αυτοκίνητο ή με ένα παλιό και τρακαρισμένο ολούθε.
Εάν αυτοκίνητα 200,300 ίππων ήταν στα χέρια "όλων" θα είχαμε περισότερα ή λιγότερα ατυχήματα;;

Reaction score
715
Τα πόρσε τι ηχοσύστημα να φοράνε; (να δουμε τελικά αν αξίζουν τα λεφτά τους αυτές οι σκοτώστρες)

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.567

Για «ταξικό στοιχείο» που εμπεριέχεται στο τραγικό δυστύχημα στην Αθηνών - Λαμίας έκανε λόγο ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Μανιός, μιλώντας στον ΑΝΤ1.

http://www.enikos.gr/politics/502155/manios-to-dystychima-emperiechei-to-taxiko-stoicheio-video
Τι φταίει αυτός? Αυτές είναι οι απόψεις του! Την θέση που κατέχει όμως δεν την πήρε με το ζόρι. Κάποιοι με την ΨΗΦΟ τους τον επέλεξαν! Ας τον φάνε λοιπόν στην μάπα πρώτοι αυτοί αλλά μαζί με αυτούς και οι υπόλοιποι δυστυχώς!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
145.250
Εάν αυτοκίνητα 200,300 ίππων ήταν στα χέρια "όλων" θα είχαμε περισότερα ή λιγότερα ατυχήματα;;
Λιγότερα είναι η προφανής απάντηση, για λόγους ενεργητικής ασφάλειας.

Με την έλλειψη οδηγικής παιδείας όμως, δεν υπάρχει καμία βέβαιη απάντηση.
Τα πόρσε τι ηχοσύστημα να φοράνε; (να δουμε τελικά αν αξίζουν τα λεφτά τους αυτές οι σκοτώστρες)
Σκοτωστρες δεν είναι οι Πόρσε, ίσα ίσα, το αντίθετο.
Και το ντιζελάκι, οικονομικό και στο δρόμο! Βεβαίως πιο οικονομικά θα τη βγάλεις με το υβριδικό.
Έχει καλό στέρεο, μη το συζητάς! Αξίζει.

Last edited:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • loggeo
    Projectors

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.312
Members