- Reaction score
- 2.584
Βρε λες!?Ε αφού η άλλη φταίει, -μπορεί να σε θέλανε και οι δυο, και δεν ξέρανε πως να σε προσεγγίσουν.
Σε αυτά τα αισθηματικά, οι νόμοι είναι άγραφοι.![]()

Βρε λες!?Ε αφού η άλλη φταίει, -μπορεί να σε θέλανε και οι δυο, και δεν ξέρανε πως να σε προσεγγίσουν.
Σε αυτά τα αισθηματικά, οι νόμοι είναι άγραφοι.![]()
Μα αυτο ειναι το μελλον , να πεταμε επιτελους ολοι στα συννεφα , ride like the wind .Xωρις βεβαια να εμπιστευομαστε το τιμονι σε αλλονΑΥΤΟ ΜΟΝΟ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ...
ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΧΑΖΟΧΑΡΟΥΜΕΝΟΥΣ ΜΕ ΤΑ ΞΥΛΙΝΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΤΗΣ ΚΟΚΟΜΑΤ ΣΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ....
...και εγω!Εκει που το παω ανθρωπος δεν υπαρχειΠρεπει να ειμαι ο μοναδικος ασχετος οδηγος μηχανης στο νημα που εχω τετοιες ιστοριες να διηγηθω μαλλον![]()
Μα αυτο ειναι το μελλον , να πεταμε επιτελους ολοι στα συννεφα , ride like the wind .Xωρις βεβαια να εμπιστευομαστε το τιμονι σε αλλον
Γκουγκλαρα παντως να δω τι ειναι αυτα τα ξυλινα ποδηλατακια.Κουκλακια ειναι![]()
Η λέξη" απόλαυση" έχει την έννοια της χρήσης μιας υπηρεσίας και όχι την ευδαιμονία απαραίτητα.Μα ποιος λόγος να πάρει κάποιος μηχανή/μηχανάκι και να είναι πίσω από ένα αυτοκίνητο? Για να τρώει καρεκλοπόδαρα το χειμώνα και να σουρώνει απ'τον ιδρώτα το καλοκαίρι; Παίρνει ένα αυτοκίνητο και τελειώνει η υπόθεση.
Τώρα το κατά πόσο έιναι απόλαυση η οδήγηση με μηχανή με αυτές τις συνθήκες, επέτρεψέ μου να διαφωνήσω. Τι να πεις τότε για καμιά βόλτα ορεινή Αρκαδία, Βέρμιο, Βάλια Κάλντα/Βωβούσα, Πήλιο, Πρέσπες, Μπάρος, κτλ.
Σε ένα κάμπριο μπορείς να κλείσεις την κουκούλα και να μην βρέχεσαι, να μην τρως στη μάπα τα καυσαέρια των φορτηγών. να είσαι πιο ασφαλής στα σπρωξίματα, να μην καταστρέφεις τον αερόψυκτο κινητήρα από υπερθέρμανση, να μην παγώνεις το χειμώνα ... και γενικά να έχεις μοναδικά μειονεκτήματα το παρκάρισμα και την κατανάλωση. Αλλά ξέχασα και το παρκάρισμα στα πεζοδρόμια απαγορεύεται για τα μηχανάκια.Η λέξη" απόλαυση" έχει την έννοια της χρήσης μιας υπηρεσίας και όχι την ευδαιμονία απαραίτητα.
Εγώ σε ένα κάμπριο θα απολάμβανα περισότερο τη φύση, από ότι μέσα από ένα κράνος και φορώντας το δερμάτινο μου καλοκαιριάτικα...
Περί ορέξεως λοιπόν...
Πώς θα γίνει αυτό ρε παλικάρι μου;Μπορουμε ομως αντι να παρουμε το αμαξι για τη μετακινηση να παρουμε μοτοσυκλετα ανετα θα αποσυμφορηθει
αυτο το μεγαλο κουμφουζιο αφου σε καθε αυτοκινητο αντιστοιχουν σε μεγεθοςς 3 μοτοσυκλετες το να βαλεις ολη την οικογενεια μεσα να πας καπου ναι αμαξι! Το να οδηγει το καθε μελος οικογενειας και απο ενα αυτοκινητο οπως καταλαβαινετε.... αλλα παντα αλληλοσεβασμος στην οδηγηση!!!
Φιλε, θα στο πω απλά. Είμαι 39 χρονων. Αν εξαιρέσεις το ποδήλατο, δεν έχω καβαλήσει ξανά δίκυκλο. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να αφήσω το αυτοκίνητο στο σπίτι μου και να οδηγήσω μηχανάκι...?Μπορουμε ομως αντι να παρουμε το αμαξι για τη μετακινηση να παρουμε μοτοσυκλετα ανετα θα αποσυμφορηθει
αυτο το μεγαλο κουμφουζιο αφου σε καθε αυτοκινητο αντιστοιχουν σε μεγεθοςς 3 μοτοσυκλετες το να βαλεις ολη την οικογενεια μεσα να πας καπου ναι αμαξι! Το να οδηγει το καθε μελος οικογενειας και απο ενα αυτοκινητο οπως καταλαβαινετε.... αλλα παντα αλληλοσεβασμος στην οδηγηση!!!
Όχι τώρα,πάρε σύνταξη πρώτα...!!!!Φιλε, θα στο πω απλά. Είμαι 39 χρονων. Αν εξαιρέσεις το ποδήλατο, δεν έχω καβαλήσει ξανά δίκυκλο. Είσαι σίγουρος ότι θέλεις να αφήσω το αυτοκίνητο στο σπίτι μου και να οδηγήσω μηχανάκι...?
Τοτε θα παρει ποδηλατο!...............................
Όχι τώρα,πάρε σύνταξη πρώτα...!!!!![]()