Manos58
εγχειρισμένη
- Reaction score
- 12.843
Για την ωρα δεν ψηνομαι....περιμενω να ατμισω πρωτα και αν μου κατσει αερατη κατασταση θα το σκεφτω σοβαρά
Μπα...δεν έρχεσαι αύριο να τα πούμε και από κοντά...
ΥΓ. δεν έρχεσαι αύριο να τα πούμε και από κοντά.....![]()
έλα βρε αύριο.... θα ψήσουν άλλοι για εμάς....Για την ωρα δεν ψηνομαι....
Δεν εχουν κυκλοφορησει ουτε στην Κινεζία ...Εβγαλε αυτον και τα δινει στο πακετο .Ρε παιδιά, για τον ijoy EXO XL, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα του, υπάρχουν 3 ντεκ, τα βρίσκετε κάπου εδώ ελλαδισταν διαθέσιμα;
View attachment 71409
Τσεκαρε εδώΚαλησπερα παιδες,
σκεφτομαι να αρχισω κι εγω το ατμισμα - αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως ... Διαβασα τις πρωτες σελιδες του νηματος αλλα δεν ... Ειμαι καπνιστης του πακετου. Δε θελω κατι χα'ι εντ , κατι το κατα το δυνατον οικονομικο και να δουλευει.
Περιμενω τσι προτασεις σας !
![]()
να το μονταρεις σε ποδήλατο ..θα κανεις γυμναστική και coil ταυτοχρονα
ΟΧΙΚαλημερα, ασχετος εδω, κανα-δυο τζουρες εχω δοκιμασει, οσο διαβαζω τοσο ψηνομαι, αλλα επιτρεψτε μου μια ερωτηση, υπαρχει κατι χωρις γλυκερινη, πχ απεσταγμενο/ απιονισμενο νερο?
Ναι, αυτο ενιωσα, και κατι σαν σαπουνιλα, δεν ξερω αν μπορω να την συνηθίσω, κατα τα αλλα ειμαι χρονιος καπνιστης και ελεγα μηπως....δεν τα εχω καταφερει ουτε με καραμελλες, σπρεϊ και πατς γιογκα κλπΟΧΙ
Σκετη προπυλενογλυκολη μαλλον θα σου "καψει" τον λαιμό
Εναλλακτικα υπάρχει το κανονικο καπνισμα ......![]()
Χμμμ, όχι.Αυτα τα 2 ml που βλεπω στην δεξαμενη για το υγρο μεχρι που φτανουν ? δηλαδη αντιστοιχουν σε περιπου ενα πακετο ?
Αυτά δεν είναι ατμοποιητές, είναι οι ανταλλακτικές αντιστάσεις των ατμοποιητών.Οι ατμοποιητες (αυτα που βλεπω σε πακετο των 5 ... αν το λεω σωστα) καθε ποτε αλλαζουν ?
Ναι.Η μπαταρια αρκει απο πρωι μεχρι μεσημερι (για ενα καπνιστη του πακετου) ?
Σωστά.δουλευω εξω και καλο ειναι να κουβαλω οσο λιγοτερα πραματα ..