Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Για την ωρα δεν ψηνομαι....περιμενω να ατμισω πρωτα και αν μου κατσει αερατη κατασταση θα το σκεφτω σοβαρά

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.939
δεν έρχεσαι αύριο να τα πούμε και από κοντά...
Μπα...

Φάγαμε ρεβίθια σήμερα και μας τιμωρεί μέχρι την Κυριακή! :D

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
Αντέγραψα τρόπον τινά τις μαμά αντιστάσεις, καθώς τελικά το πολύ στενό πηνίο δουλεύει καλύτερα στον cubis. Έτσι, με κανθαλ και 9 μικρούτσικες σπείρες βγήκε 0.9 ωμ και δουλεύει σχετικά αξιοπρεπώς από τα 15 βατ, ενώ στα 25 είναι φουλ οκ, αν και μπορεί σαφώς να ανέβει πολύ παραπάνω.

Αυτό έχω διαθέσιμο, μ'αυτό παίζω, μη κοροϊδεύετε, νταξ; :p:p:p:D:D:D

(Μιλάμε για εντελώς τραγικό ντεκ για να στήνεις αντίσταση, αισχρότητα)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
Ρε παιδιά, για τον ijoy EXO XL, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα του, υπάρχουν 3 ντεκ, τα βρίσκετε κάπου εδώ ελλαδισταν διαθέσιμα;

Screenshot_20170310-214515.png

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Ρε παιδιά, για τον ijoy EXO XL, όπως φαίνεται από την ιστοσελίδα του, υπάρχουν 3 ντεκ, τα βρίσκετε κάπου εδώ ελλαδισταν διαθέσιμα;

View attachment 71409
Δεν εχουν κυκλοφορησει ουτε στην Κινεζία ...Εβγαλε αυτον και τα δινει στο πακετο .
Ετσι γινεται με τα κινεζικα προϊόντα .Οταν πρωτοκυκλοφορήσουν οτι προλάβεις ......μετα χανονται με το επόμενο μοντελο

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.779
Πρόστιμο 1.500 ευρώ για κάπνισμα στο αυτοκίνητο με παιδί - Σε ισχύ η απαγόρευση του ηλεκτρονικού τσιγάρου

Πρόστιμο ποσού 1.500 ευρώ θα επιβάλει η Ελληνική Αστυνομία σε όποιον καπνίζει τσιγάρο, είτε ακόμη και ηλεκτρονικό τσιγάρο στο αυτοκίνητο, ανεξάρτητα αν είναι οδηγός η όχι, στην περίπτωση που επιβαίνουν στο όχημα παιδιά κάτω των 12 ετών. Παράλληλα, τίθεται σε ισχύ η απαγόρευση του ατμίσματος ηλεκτρονικού τσιγάρου σε όλους τους δημόσιους χώρους. Επιπλέον, οι δημόσιοι υπάλληλοι που καπνίζουν στην εργασία τους θα βρεθούν αντιμέτωποι με διοικητικές και πειθαρχικές κυρώσεις

http://www.dikaiologitika.gr/eidhse...e-isxy-i-apagorefsi-tou-ilektronikoy-tsigarou

Reaction score
15.548
αυτο το τελευταιο ρε Γιαννη με τις πειθαρχικες κυρωσεις ειναι ολα τα λ7 :roflmao:

0.06 ohm βγηκε η ρουφιανα :p
.... διπλες flat mix grill ειχε το μενου :D

δεν βαζω φωτο γιατι θα ζηλευει ο Μ

mix.jpg

Reaction score
36
Καλησπερα παιδες,
σκεφτομαι να αρχισω κι εγω το ατμισμα - αλλα δεν εχω ιδεα τι και πως ... Διαβασα τις πρωτες σελιδες του νηματος αλλα δεν ... Ειμαι καπνιστης του πακετου. Δε θελω κατι χα'ι εντ , κατι το κατα το δυνατον οικονομικο και να δουλευει.
Περιμενω τσι προτασεις σας !
:drinks:
Τσεκαρε εδώ

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.469
Αυτα τα 2 ml που βλεπω στην δεξαμενη για το υγρο μεχρι που φτανουν ? δηλαδη αντιστοιχουν σε περιπου ενα πακετο ?
Οι ατμοποιητες (αυτα που βλεπω σε πακετο των 5 ... αν το λεω σωστα) καθε ποτε αλλαζουν ?
Η μπαταρια αρκει απο πρωι μεχρι μεσημερι (για ενα καπνιστη του πακετου) ? δουλευω εξω και καλο ειναι να κουβαλω οσο λιγοτερα πραματα ...

Reaction score
2.584
Καλημερα, ασχετος εδω, κανα-δυο τζουρες εχω δοκιμασει, οσο διαβαζω τοσο ψηνομαι, αλλα επιτρεψτε μου μια ερωτηση, υπαρχει κατι χωρις γλυκερινη, πχ απεσταγμενο/ απιονισμενο νερο?

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Καλημερα, ασχετος εδω, κανα-δυο τζουρες εχω δοκιμασει, οσο διαβαζω τοσο ψηνομαι, αλλα επιτρεψτε μου μια ερωτηση, υπαρχει κατι χωρις γλυκερινη, πχ απεσταγμενο/ απιονισμενο νερο?
ΟΧΙ
Σκετη προπυλενογλυκολη μαλλον θα σου "καψει" τον λαιμό
Εναλλακτικα υπάρχει το κανονικο καπνισμα ......:D

Reaction score
2.584
ΟΧΙ
Σκετη προπυλενογλυκολη μαλλον θα σου "καψει" τον λαιμό
Εναλλακτικα υπάρχει το κανονικο καπνισμα ......:D
Ναι, αυτο ενιωσα, και κατι σαν σαπουνιλα, δεν ξερω αν μπορω να την συνηθίσω, κατα τα αλλα ειμαι χρονιος καπνιστης και ελεγα μηπως....δεν τα εχω καταφερει ουτε με καραμελλες, σπρεϊ και πατς γιογκα κλπ :)

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.440
Αυτα τα 2 ml που βλεπω στην δεξαμενη για το υγρο μεχρι που φτανουν ? δηλαδη αντιστοιχουν σε περιπου ενα πακετο ?
Χμμμ, όχι.
Κατά τη γνώμη μου, το ένα πακέτο, αντιστοιχεί σε 3-4 ml υγρό, αναλόγως της σύνθεσης του υγρού.

Οι ατμοποιητες (αυτα που βλεπω σε πακετο των 5 ... αν το λεω σωστα) καθε ποτε αλλαζουν ?
Αυτά δεν είναι ατμοποιητές, είναι οι ανταλλακτικές αντιστάσεις των ατμοποιητών.
Όντως, σε πακέτα των 5 τα βρίσκεις ως ανταλλακτικά.

Αυτά χρειάζονται αλλαγή, αν αδειάσει η δεξαμενή του ατμοποιητη από υγρό και κάψεις το βαμβάκι οπότε βρωμάει καμενίλας, ή μετά από πολύ χρήση οπότε αρχίζει και δεν αποδίδει ικανοποιητικά. Η πολύ χρήση που λέω, εξαρτάται από το υγρό, πόσο πυκνό και παχύρρευστο είναι, πόσο χρώμα έχει, κλπ. Δηλαδή με έντονα αρώματα και εναλλαγή υγρών (αυτό είναι το χειρότερο), μπορεί να θες νέα αντίσταση κάθε βδομάδα. Με καθαρό υγρό ή βάση ανέτως σου βγάζει μήνα ή και παραπάνω.

Η μπαταρια αρκει απο πρωι μεχρι μεσημερι (για ενα καπνιστη του πακετου) ?
Ναι.

δουλευω εξω και καλο ειναι να κουβαλω οσο λιγοτερα πραματα ..
Σωστά.
Ένα ηλεκτρονικό τσιγάρο μιας μπαταρίας και με 4ml χωρητικότητα του κάδου του, αρκεί.

Αν θες να το κάνεις πιπίλα όλη μέρα, δεν αρκεί, οπότε κουβαλάς και μπουκαλάκι με υγρό, ίσως και μία μπαταρία ακόμα. Αυτά.

Τελευταια Μηνυματα

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.985
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas