- Reaction score
- 15.548
να το μονταρεις σε ποδήλατο ..θα κανεις γυμναστική και coil ταυτοχρονα![]()
Staggered Μανο μου.....θελει λεπτομερεια και manual κατασταση ....
....ιδανικο με αυτον που περιμενω...

να το μονταρεις σε ποδήλατο ..θα κανεις γυμναστική και coil ταυτοχρονα![]()
οχιΕίχες προβλήματα διαρροών όπως αναφέρεται από μερικούς?
Κι εγώ αυτό πιστεύω.Προφανώς, πρόκειται περί κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού μου στο υγρό
Πρακτικά, όμως, κάτι τέτοιο τι σημαίνει;Θέλει ψάξιμο για να βρεις τι σε πειράζει.
Δεν ειναι χόμπυ....εναλλακτικη κακη συνηθεια ειναι .Εγκαταλείπω το χόμπι, δεν είναι τελικά για μένα;
Χωρίς να είμαι γιατρός διερεύνησε το ενδεχόμενο,εκτός απο αλλεργία, να ειναι ανεξάρτητο-τυχαίο γεγονός ή άγχος που έτσι και αλλιώς η διακοπή του καπνίσματος το προκαλεί σε μεγάλο βαθμό (περιγράφεται ακόμη και κατάθλιψη απο την διακοπή τουΠρακτικά, όμως, κάτι τέτοιο τι σημαίνει;
Παίρνω σβάρνα τους αλλεργιολόγους και κάνω διάφορα τεστ μέχρι να βρω τι με πειράζει; Και υπάρχουν τέτοιου είδους τεστ για ατμιστές; Μέχρι τώρα υπέφερα μόνο από τις αλλεργίες της άνοιξης.
Δοκιμάζω διάφορα υγρά μέχρι να δω πού θα σταματήσει το κακό, αν σταματήσει;
Εγκαταλείπω το χόμπι, δεν είναι τελικά για μένα;
Προφανώς δεν έγινε αντιληπτή η ελευθεριότητα με την οποία χρησιμοποιήθηκε ο όρος "χόμπι".Δεν ειναι χόμπυ....εναλλακτικη κακη συνηθεια ειναι .
χομπυ ειναι η συλλογη μηχανακίων και οι κατασκευες πολύπλοκων coils
Αν σε πειραξε δοκιμαζοντας ενα μονο υγρό κανε μια προσπάθεια με 1 ακομα μιας άλλης εταιρείας .Ισως ηταν ενα συγκεκριμμενο συστατικό του υγρου .Αν έχεις τα ιδια ισως να φταινε οι βασεις (PG VG ) οπότε συνεχισε καπνιζοντας η κοψτο ....αν μπορεις .
Δεν έχει κανενα νοημα να ταλαιπωρηθεις με αλλεργιογονους παραγοντες για να μπορεις να βλάψεις τον εαυτο σου "υγιεινά " .
Ο γιατρός θα τοποθετηθεί ή θα αναλώνεται μόνο στο να προτείνει ενεργά ηχεία;Χωρίς να είμαι γιατρός
Αν έχεις ήδη γνωστές αλλεργίες, πιθανώς να προστέθηκε άλλη μία..Μέχρι τώρα υπέφερα μόνο από τις αλλεργίες της άνοιξης.
προφανως δεν γνωριζεις την ελευθεριότητα του χιουμορ μουΠροφανώς δεν έγινε αντιληπτή η ελευθεριότητα με την οποία χρησιμοποιήθηκε ο όρος "χόμπι".
Περιμενεις συμβουλή από ιατρο που έχει εκτεθει σε ραδιενεργεια .......Ο γιατρός θα τοποθετηθεί ή θα αναλώνεται μόνο στο να προτείνει ενεργά ηχεία;![]()