Ηλεκτρονικό τσιγάρο

Reaction score
15.548
μιας και αναφερθηκε ο Μ στον Hadaly RDA ...παρτε μια ni200 ribbon wire 1mm x 0.1mm
....πολυ ωραιο το TC με φλατ συρματακια...

hadaly.jpg

καλα παιζει με το snow wolf 75w αλλα σαν το dna δεν :p
...εχει υψηλο σε watt preheat και το χαλαει λιγο ...
δυστυχως ειναι αυτοματο το ρημαδι..

hadaly 1.jpg

Last edited:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.426
Έκανα στην τύχη ένα ακόμα μίγμα, και μου βγήκε ένα υπέροχο άρωμα, τσιγαρίσιο αλλά με πλούσιο σώμα, φανταστικό!

Στα 100 ml βάσης 50/50 με 12 νικοτίνη, έβαλα το cubano flavor (καθαρό άρωμα πούρου Κούβας υποτίθεται) σε δόση μόλις 0,35-0,4 ml (συνιστώμενη 1 ml στα 100!!!)

Προστέθηκε μετά έτοιμο ατμιστικό υγρό με άρωμα μαστίχας 10ml (σκέτο δε μου άρεσε τελικά) και έτοιμο ατμιστικό υγρό υποτίθεται με άρωμα τσιγάρων "Prince" (λίγο γλυκατζούρα ήταν σκέτο) 5ml.:p

Φανταστικό σύνολο! Πυκνός καπνός, πολύ πλούσιος κι ευχάριστος, χωρίς γλύκες, καθαρά καπνικό. Σούπερ! ;)

Η τύχη του μπερδέματος!:D
Χαχαχαχαχα

(Κάποια άλλα παρόμοια πειράματα βγήκαν πατάτες και κατέληξαν στο νεροχύτη..:oops:)

Reaction score
15.548
Είχες προβλήματα διαρροών όπως αναφέρεται από μερικούς?
οχι

αλλα οπως τα λες ειναι...αναλογα τον χρηστη θα υπαρχουν θεματακια....
...και ισχυει για ολους τους ατμοποιητες και την χρηση τους...

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Αποφάσισα να στραφώ στο ηλεκτρονικό τσιγάρο με προοπτική να ελαχιστοποιήσω ή ακόμα και να μηδενίσω την νικοτίνη μεσοπρόθεσμα.

Ξεκίνησα την προηγούμενη Παρασκευή, αγόρασα όλο το σχετικό εξοπλισμό, προτίμησα για αρχή κάποιο καπνικό για να έρθει ομαλά η προσαρμογή, οι γεύσεις μου άρεσαν, δε συνάντησα κάποια δυσκολία ή στέρηση, όλα μια χαρά.

Σε δύο μόλις μέρες το στόμα μου γέμισε άφθες πράγμα που είχα να εμφανίσω από πολύ μικρή ηλικία όπου, λόγω ακαταλόγιστου, βάζαμε στο στόμα μας ό,τι να' ναι. Το άτμισμα έγινε μία λίαν επίπονη διαδικασία καθότι κάθε ρουφηξιά εξαργυρωνόταν με πολύ τσούξιμο.
Δυστυχώς την τέταρτη μόλις μέρα, και αφού πήρα φαρμακευτική αγωγή για να αντιμετωπίσω το πρόβλημα (pyralvex + πλύσεις με αλατόνερο), στράφηκα πάλι στο συμβατικό τσιγάρο.

Δεν τίθεται θέμα στοματικής υγιεινής καθότι είμαι ιδιαίτερα σχολαστικός στο συγκεκριμένο θέμα.
Δε λαμβάνω κάποια συγκεκριμένη φαρμακευτική αγωγή τη δεδομένη περίοδο η οποία θα μπορούσε να έχει κάποιες παρενέργειες. Τις δύο μόλις μέρες που πρόλαβα να ατμίσω, ήμουν σχολαστικός και με το καθάρισμα του στόμιου.

Έψαξα λίγο το θέμα στο διαδίκτυο και είδα ότι οι άφθες έχουν αναφερθεί ως παρενέργεια από κάποιους ατμιστές.
Προφανώς, πρόκειται περί κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού μου στο υγρό, σε άλλη εξήγηση δεν μπορώ να καταλήξω.

Πρακτικά όλα τα παραπάνω τι σημαίνουν; Παρατάω το άτμισμα, που τόσο μου άρεσε ως εναλλακτική, και δεν υπάρχει καμιά ελπίδα;
Είναι μια πρόσκαιρη αντίδραση του οργανισμού και αργά ή γρήγορα θα συνηθίσει;
Υπάρχει σωτηρία;

Τονίζω πως το άτμισμα έγινε μια επώδυνη εμπειρία μέσα σε μόλις δύο μέρες επομένως η λογική του συνέχισε και βλέπουμε πώς θα πάει το πράγμα δεν παίζει με την καμία.

Κάποια αντίστοιχη εμπειρία;

Ίσως το θέμα να έχει αναφερθεί πρωτύτερα αλλά δεν μου είναι εφικτό να διαβάσω 353 σελίδες.

Ευχαριστώ.

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
107.924
Προφανώς, πρόκειται περί κάποιας αλλεργικής αντίδρασης του οργανισμού μου στο υγρό
Κι εγώ αυτό πιστεύω.

Θέλει ψάξιμο για να βρεις τι σε πειράζει.

Το υγρό του ατμίσματος έχει: γλυκερίνη, προπυλενογλυκόλη, νικοτίνη και το άρωμα.

Υπάρχει φίλος στο AVSite, που είναι αλλεργικός στην νικοτίνη.

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Θέλει ψάξιμο για να βρεις τι σε πειράζει.
Πρακτικά, όμως, κάτι τέτοιο τι σημαίνει;
Παίρνω σβάρνα τους αλλεργιολόγους και κάνω διάφορα τεστ μέχρι να βρω τι με πειράζει; Και υπάρχουν τέτοιου είδους τεστ για ατμιστές; Μέχρι τώρα υπέφερα μόνο από τις αλλεργίες της άνοιξης.
Δοκιμάζω διάφορα υγρά μέχρι να δω πού θα σταματήσει το κακό, αν σταματήσει;
Εγκαταλείπω το χόμπι, δεν είναι τελικά για μένα;

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Δεν ειναι χόμπυ....εναλλακτικη κακη συνηθεια ειναι .
χομπυ ειναι η συλλογη μηχανακίων και οι κατασκευες πολύπλοκων coils
Αν σε πειραξε δοκιμαζοντας ενα μονο υγρό κανε μια προσπάθεια με 1 ακομα μιας άλλης εταιρείας .Ισως ηταν ενα συγκεκριμμενο συστατικό του υγρου .Αν έχεις τα ιδια ισως να φταινε οι βασεις (PG VG ) οπότε συνεχισε καπνιζοντας η κοψτο ....αν μπορεις .
Δεν έχει κανενα νοημα να ταλαιπωρηθεις με αλλεργιογονους παραγοντες για να μπορεις να βλάψεις τον εαυτο σου "υγιεινά " .

Timaras

Reaction score
2.153
Θα σου πρότεινα να αλλάξεις αντίσταση,να πλύνεις τον ατμοποιητή και να δοκιμάσεις ένα διαφορετικό υγρό.
Όσο αφορά το αν πρέπει να εγκαταλείψεις το άθλημα θα σου πω το εξής από προσωπική εμπειρία:
Είναι λούμπα και αυτό όπως το τσιγάρο αλλά με πολύ περισσότερα πλεονεκτήματα από αυτό!Ξεχνάς πίσσα,κακοσμία,βρωμιά από καπνούς και άλλες πολλές καρκινογόνες ουσίες που περιέχονται στο χαρτί που κάπνιζες!

Timaras

Reaction score
2.153
Αγαπητέ Kogni,
Τί γίνεται με τον Siren?Για πες καμμιά εντύπωση?
Γεύση,χτύπημα,διαρροές!

gonis

Luger
Reaction score
12.501
Πρακτικά, όμως, κάτι τέτοιο τι σημαίνει;
Παίρνω σβάρνα τους αλλεργιολόγους και κάνω διάφορα τεστ μέχρι να βρω τι με πειράζει; Και υπάρχουν τέτοιου είδους τεστ για ατμιστές; Μέχρι τώρα υπέφερα μόνο από τις αλλεργίες της άνοιξης.
Δοκιμάζω διάφορα υγρά μέχρι να δω πού θα σταματήσει το κακό, αν σταματήσει;
Χωρίς να είμαι γιατρός διερεύνησε το ενδεχόμενο,εκτός απο αλλεργία, να ειναι ανεξάρτητο-τυχαίο γεγονός ή άγχος που έτσι και αλλιώς η διακοπή του καπνίσματος το προκαλεί σε μεγάλο βαθμό (περιγράφεται ακόμη και κατάθλιψη απο την διακοπή του:o)

Sleep

Dr. Jekyll & Mr. Hyde
Reaction score
2.676
Δεν ειναι χόμπυ....εναλλακτικη κακη συνηθεια ειναι .
χομπυ ειναι η συλλογη μηχανακίων και οι κατασκευες πολύπλοκων coils
Αν σε πειραξε δοκιμαζοντας ενα μονο υγρό κανε μια προσπάθεια με 1 ακομα μιας άλλης εταιρείας .Ισως ηταν ενα συγκεκριμμενο συστατικό του υγρου .Αν έχεις τα ιδια ισως να φταινε οι βασεις (PG VG ) οπότε συνεχισε καπνιζοντας η κοψτο ....αν μπορεις .
Δεν έχει κανενα νοημα να ταλαιπωρηθεις με αλλεργιογονους παραγοντες για να μπορεις να βλάψεις τον εαυτο σου "υγιεινά " .
Προφανώς δεν έγινε αντιληπτή η ελευθεριότητα με την οποία χρησιμοποιήθηκε ο όρος "χόμπι".
Δεν τίθεται θέμα υγιεινού ή μη τσιγάρου, αλλά λιγότερο βλαπτικού.
Κάποια, ας πούμε, πλεονεκτήματα παρέθεσε ο συνφορουμίτης Timaras.
[DOUBLEPOST=1489532611][/DOUBLEPOST]
Χωρίς να είμαι γιατρός
Ο γιατρός θα τοποθετηθεί ή θα αναλώνεται μόνο στο να προτείνει ενεργά ηχεία; :roflmao:

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.426
Μέχρι τώρα υπέφερα μόνο από τις αλλεργίες της άνοιξης.
Αν έχεις ήδη γνωστές αλλεργίες, πιθανώς να προστέθηκε άλλη μία..

Εγώ θα σου πρότεινα να κάνεις άλλη μία δοκιμή, με σκέτη βάση, χωρίς αρώματα, ώστε να διαπιστωθεί αν η αλλεργία θα ξαναχτυπήσει στα βασικά συστατικά (PG και VG) ή αν έφταιγε το συγκεκριμένο μίγμα του ατμιστικου υγρού που δοκίμασες.

Αν ξαναεχεις πρόβλημα, τότε ή το παρατάς, ή ξεκινάς απευαισθητοποίηση.

Manos58

εγχειρισμένη
Reaction score
12.843
Προφανώς δεν έγινε αντιληπτή η ελευθεριότητα με την οποία χρησιμοποιήθηκε ο όρος "χόμπι".
προφανως δεν γνωριζεις την ελευθεριότητα του χιουμορ μου :D

Ο γιατρός θα τοποθετηθεί ή θα αναλώνεται μόνο στο να προτείνει ενεργά ηχεία; :roflmao:
Περιμενεις συμβουλή από ιατρο που έχει εκτεθει σε ραδιενεργεια .......:eek:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.976
Members
38.524
Νεότερο μέλος
opanamas