Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Κοντεύω 100 χρονών και ακόμα δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα που έχουν οι τρείς βραχίονες...
Ευκολάκι, ένας βραχίονας για την "καλή" κεφαλή, ένας για τη μονοφωνική, και ένας για τις 78άρες πλάκες.Κοντεύω 100 χρονών και ακόμα δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα που έχουν οι τρείς βραχίονες...
Το Technics SP10 το ξεχασα και οντως ειναι απο τα καλυτερα.Δεν έχω ακούσει τα τελευταία Technics αλλά ξεχνάς το καλύτερο Technics SP 10. Τώρα τα άλλα δύο, Garrard 301 και Thorens TD-124. Αναπληρωματική δυάδα Linn Sondek lp 12 και Roksan Xerxes. Βέβαια-προσωπική πάντα άποψη-στην λίστα σου υπάρχουν και μέτρια πικάπ.
από ποιον αιώνα είναι αυτή η αντίκα;
Ωραίος ο παίκτης! Έχει το κτήνος του πολέμου με τους τέσσερεις δωδεκάιντσους περιτριγυρισμένο από ΨΔ! Ανοιχτόμυαλος και ακομπλεξάριστος.
Αυτό το αντιλαμβάνεσαι στα 112!!!Κοντεύω 100 χρονών και ακόμα δεν έχω καταλάβει την χρησιμότητα που έχουν οι τρείς βραχίονες...
- εγώ πάλι βολεύομαι με του 2 βραχίονες , καθ΄ ότι στον έναν έχω μία grado sonata , γλυκόηχη για παλιά γκαραζοψυχεδελικά μέτρια βινύλια , και μία AT-150mlx ( αναλυτική και σχετικά ψυχρή ) για τις καλύτερες εγραφέςΑυτό το αντιλαμβάνεσαι στα 112!!!
Χωρίς πλάκα τώρα...
Πιστεύω πως ο μόνος λόγος ύπαρξης περισσοτέρων του ενός βραχιόνων, είναι για άμεση συγκριτική δοκιμή αυτών ή κεφαλών, τοποθετημένες επάνω σε ίδιους βραχίονες.
Δηλαδή απευθύνεται μόνο σε δοκιμαστές (rewiers) λόγο της εξασθένισης της ακουστικής μνήμης.
Μια χαρά σε βρίσκω. Rotel RQ970 είναι το επάνω?- εγώ πάλι βολεύομαι με του 2 βραχίονες , καθ΄ ότι στον έναν έχω μία grado sonata , γλυκόηχη για παλιά γκαραζοψυχεδελικά μέτρια βινύλια , και μία AT-150mlx ( αναλυτική και σχετικά ψυχρή ) για τις καλύτερες εγραφές
- πολλοί έχουμε πολλές κεφαλές , εδώ με τους περισσότερους βραχίονες εξοικονομούμε χρήμα , χώρο & χρόνο ( από το να είχαμε πολλά πικάπ ) . . .
. . . αυτό έχω . . .
![]()
![]()
- ναι Rotel RQ970 , ( black gate capacitors σ΄ αυτά τα λεφτά !!! ) , αλλά και το phono του adcom δεν πάει πίσωΜια χαρά σε βρίσκω. Rotel RQ970 είναι το επάνω?
Έχω κεφαλές και από τις δύο σχολές που αναφέρεις, Grado και Denon.
Στο χώρο μου προτίμησα την Denon διότι μου αρέσει να ακούω την ηχογράφηση με τις όποιες ατέλειες της.
Δεν πολυακούω βινύλιο βέβαια αλλά όποτε ακούσω.
Για να καταλάβεις τι εννοώ...
Ακούγαμε τις προάλλες με φίλο βινυλιάκια έναν δίσκο της Motown, με επιτυχίες από διάφορες εποχές της εταιρίας.
Κάναμε κριτική για την εκάστοτε εποχή και τον ήχο της. Βέβαια όλο το σύστημα έχει monitor προσανατολισμό.
Κάποια στιγμή, σύντομα, θα στήσω ένα δεύτερο πικάπ σε άλλο χώρο με κεφαλή την Grado.
Το είδα πως η δική σου είναι ΑΤ. Η δική μου είναι Denon.- ναι Rotel RQ970 , ( black gate capacitors σ΄ αυτά τα λεφτά !!! ) , αλλά και το phono του adcom δεν πάει πίσω
- audio technica είναι , όχι denon
thanks
-1 . λέω και εγώ , αφού δεν κάνεις ποτέ τέτοια λάθη1 .Το είδα πως η δική σου είναι ΑΤ. Η δική μου είναι Denon.
2. Θεωρώ πως ανήκουν στην ίδια σχολή.
Ναι ρε παίχτη, αλλά συ όταν αλλάζεις κεφαλή (σε ολίγα δευτερόλεπτα) κάνεις τις ρυθμίσεις της επόμενης κεφαλής σε ..ολίγα δευτερόλεπτα!Eγώ πάλι έχω δεύτερο shell στο ΜΚ2 και κάνω τρέλες με 2-3 STANTON(680-605-500 el)!