Η αντίσταση... της αντίστασης!!!

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Όχι, βλακείες.

Όλες οι αντιστάσεις είναι παμφθηνες, εκτός από κάτι φύκια χαϊεντάδικα που τα πουλάν όσο πρέπει. :)

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Έχω άνθρακος 2,2 Ωμ, 2 watt, οπότε αν βάλω δύο σε σειρά κάπου κοντά με τις άλλες θα είμαι.
Είχα ρωτήσει πέρυσι στη γειτονιά και κάποιες του είχαν ξεμείνει αλλά λίγες.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Παλιά, στους πομπούς, είχαν μεγάλη πέραση.. :)

Τις έχω χρησιμοποιήσει σε Κρος, και νομίζω ότι ήταν η αγαπημένη επιλογή και του Τζωρτζάκη στα ηχεία, αλλά και σήματος, στην είσοδο, κάτι θυμάμαι είχε πει για ηλεκτρομαγνητικές παρεμβολές... ΜΤΖ ...

Πιθανώς να είναι όντως ο,τι καλύτερο υπάρχει. Είχα χρησιμοποιήσει (και έχω) αρκετές Ohmite "Little Rebel" carbon film. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο (υποκειμενικές ακροάσεις, τι ψάχνεις τώρα.. :p:D:p:D) μου έχει μείνει η εντύπωση ότι έκαναν τα πρίμα να ακούγονται πιο γλυκά, αλλά με τσαμπουκα στην ατάκα του χτυπήματος.. βλακείες..:D

Τες πα, πλέον χρησιμοποιώ αυτές, που είναι και τζάμπα, ακόμα και για τα άθλια μπιενταμπλεγιου του ντιμηφουτ :p. Εμφανισιακά είναι όμοιες με βιζατον.

Last edited:

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Πιθανώς να είναι όντως ο,τι καλύτερο υπάρχει. Είχα χρησιμοποιήσει (και έχω) αρκετές Ohmite "Little Rebel" carbon film. Για κάποιο αδιευκρίνιστο λόγο (υποκειμενικές ακροάσεις, τι ψάχνεις τώρα.. :p:D:p:D) μου έχει μείνει η εντύπωση ότι έκαναν τα πρίμα να ακούγονται πιο γλυκά, αλλά με τσαμπουκα στην ατάκα του χτυπήματος.. βλακείες..:D
Τελικά είσαι κρυφο-HighEnd-ας και δεν το ξέρεις!:o
Ουσιαστικά κάνουν αυτό που λες ότι σου αρέσει.
Παραμορφώνουν, αλλά με τρόπο που είναι αρεστός στο αυτί...

Να γράψεις 100 φορές: <<Απεταξάμην τις αντιστάσεις Carbon>> και να επανέλθεις.

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Reaction score
144.102
Παραμορφώνουν
Αυτό δε το ξέρω. :o
Αν μπορείς να το αποδείξεις ότι ισχύει, έχει καλώς. Ειδάλλως, σα να μη το είπες! :p

Οι "υποκειμενικές εντυπώσεις" μου, υπάρχουν για κάθε είδους υλικό. Έχω φάει τα νιάτα μου με αυτές τις χαζομάρες..:(

Να γράψεις 100 φορές: <<Απεταξάμην τις αντιστάσεις Carbon>> και να επανέλθεις.
Εδώ και χρόνια...

Τες πα, πλέον χρησιμοποιώ αυτές, που είναι και τζάμπα, ακόμα και για τα άθλια μπιενταμπλεγιου του ντιμηφουτ :p. Εμφανισιακά είναι όμοιες με βιζατον.
;)

Reaction score
330
Εγώ ψηφίζω άνθρακος ( και μάλιστα παραλληλισμένες για μείωση ανοχών ) . Πάντως πώς θα βλέπατε και μία 100W στα 4 Ohm με αυτεπαγωγή 0.1 μΗ ( μίκρο ) με προβλεπόμενη διαφορά φάσης 0.1 έως 0.12 μοίρες ( στο 1ΚΗz ) και θωρακισμένη ( με το τρομακτικό κόστος των 3.5 ευρώ ; ) . Και βιδώνει και σε ψήκτρα για ψύξη - είναι ή δεν είναι πειρασμός ......( και είναι Wirewound ναι ναι .... )

PeterMeni

DIY - "Επαγγελματίας"
Moderator
Reaction score
13.428
Αυτά που σκέφτεστε είναι του σατανά...
Άντε μετά να βάλεις καλώδιο 9Ν και να περιμένεις τη διαφορά από το 7Ν!:p:p:p

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.898
Members
38.517