Dac φορητο για Spotify

Reaction score
1.067
Αναζητω ενα dac οικονομικο, θα ελεγα μεχρι 200 € περιπου για να ακουω Spotify Premium που εχω
Το προβλήματακι που τιθετε ειναι οτι δεν ειναι ολες οι εγγραφες καλες στο Spotify και θελω ενα ντακακι που να συγχωρει αλλα ταυτοχρονα να εχει σωμα και να ειναι και γλυκοηχο ιδιαιτερα στα μεσαια
Βλεπω το ca dacmagic xs η κατι σε ifi nano/micro που θα με βολευε γιατι μπορει να δει το ipad .
Αν εχει καποιος εμπειρια ας βοηθησει.

Reaction score
2.166
Αυτο δεν ειναι καθαρα ενισχυτης ακουστικων? Τα εχεις ακουσει?
Έχω το DragonFly 1.2.
Ναι, είναι κυρίως για ακουστικά αλλά αν το συνδέσεις πχ σε παραδοσιακό ολοκληρωμένο ενισχυτή και παίζεις σε φουλ (100%) volume από το PC, λειτουργεί σα κανονικό DAC:
http://www.stereophile.com/content/audioquest-dragonfly-usb-da-converter-page-2
[...] Consequently, the DragonFly owner can set the computer volume at 100% without fear of distorting the signal at that stage.
[...]Spatial performance was good, with notably fine stage width and a consistent ability to suggest whatever hall sound or "air" might have been present on each recording.

Και σκέψου ότι το DragonFly Black ($99) είναι λένε καλύτερο από το 1.2! Και το Red ακόμη καλύτερο ...

Reaction score
1.067
Έχω το DragonFly 1.2.
Ναι, είναι κυρίως για ακουστικά αλλά αν το συνδέσεις πχ σε παραδοσιακό ολοκληρωμένο ενισχυτή και παίζεις σε φουλ (100%) volume από το PC, λειτουργεί σα κανονικό DAC:
http://www.stereophile.com/content/audioquest-dragonfly-usb-da-converter-page-2
[...] Consequently, the DragonFly owner can set the computer volume at 100% without fear of distorting the signal at that stage.
[...]Spatial performance was good, with notably fine stage width and a consistent ability to suggest whatever hall sound or "air" might have been present on each recording.

Και σκέψου ότι το DragonFly Black ($99) είναι λένε καλύτερο από το 1.2! Και το Red ακόμη καλύτερο ...
Το θεμα ειναι να εχει refine ηχο και στις χαμηλες/συμβατικες αναλυσεις που κανεις δεν ασχολειται με αυτες και που ομως νομιζω οτι το 70% ακουν ετσι . Mπορει το δικο σου να ειναι καλυτερο απο το dragon fly black / red στο Spotify

Reaction score
7.194
Αυτο δεν ειναι καθαρα ενισχυτης ακουστικων? Τα εχεις ακουσει?
πολλες ωρες μιας και ειχα ενα για 2 μηνες περιπου,μετα πηγα σε ακριβοτερο. Οπως σου εγραψαν πιο πανω ,μπορεις να τροφοδοτησεις και ενισχυτη ή ηχεια με ενισχυτη,απλα ρυθμισεις την ενταση.

Reaction score
2.166
Το θεμα ειναι να εχει refine ηχο και στις χαμηλες/συμβατικες αναλυσεις που κανεις δεν ασχολειται με αυτες και που ομως νομιζω οτι το 70% ακουν ετσι . Mπορει το δικο σου να ειναι καλυτερο απο το dragon fly black / red στο Spotify
Eγώ πλέον το ακούω μόνο με ακουστικά και είμαι πολύ ευχαριστημένος, τόσο που δε βλέπω το λόγο να το αναβαθμίσω.
Γι' αυτό που πιστεύω ότι εννοείς δες:
http://www.headfonia.com/review-audioquest-dragonfly-red-black/2/
The treble section in both (Black & Red) units is soft but it has detail enough. The new Black’s treble is further extended than before but the overall presentation still is on the soft side resulting in harmless and easygoing treble for everyone. A little more treble focus could have made the sound even more energetic though.
[...] I find the Red version to be a little warmer and more unforced/relaxed sounding than the Black one and that brings a lot more emotion and musicality to the sound. The Red version sounds a lot richer.

Mια χαρά θα είναι στην περίπτωσή σου το Red πιστεύω.

Reaction score
62
Πιστεύω ότι με αυτό θα είσαι κομπλέ μιας και θα υποστηρίζει και άλλες πλατφόρμες πέρα του Spotify όπως το Tidal που εγώ χρησιμοποιώ:

http://www.hxoseikona.gr/nea/5305-yamaha_musiccast_wxad10.html

Το θέμα είναι πόσο θα κοστίσει και αν είναι μέσα στο budget σου. Αν πάντως έχει μια τιμή μέχρι 300 εγώ θα το πάρω.

Αλλιώς Dragonfly δαγκωτό

Reaction score
7.194
150 ευρω εχει το WXAD10 της yamaha,αλλα ο φιλος μας δεν θελει κατι τετοιο,θελει να εχει σαν streamer το ipad . To yamaha παντως "φοραει" ενα πολυ απλο μετατροπεα,σαφφως χειροτερο απο τον ess του dragonfly.

Reaction score
7.194
Το meridian ειναι πολυ καλο,αλλα και με τριπλασια τιμη απο το dragonfly,ενω εχει μεγαλυτερη καταναλωση και αδειαζει γρηγορα τις μπαταριες των smartphone-tablets.Για χρηση με υπολογιστη φυσικα δεν υπαρχει θεμα.Εκτος του καλυτερου ηχου,εχει και το πλεονεκτημα των δυο εξοδων (μια για ακουστικα και μια δευτερη με σταθερο σημα για συνδεση γραμμης),ενω βεβαια εχει και δυνατοτητα mqa (για οσους εχουν tidal).
(αναφερομαι στο μοντελο explorer 2)

Last edited:

Reaction score
7.194
Το θέμα είναι πόσο θα κοστίσει και αν είναι μέσα στο budget σου. Αν πάντως έχει μια τιμή μέχρι 300 εγώ θα το πάρω.
akis,αν μπορεις να δωσεις 300,τοτε δωσε αλλα 40 και παρε το wxc-50 της εταρειας,που ειναι κανονικη συσκευη,κανει τα ιδια και πολλα ακομα και φοραει και ess μετατροπεα.

Reaction score
804
Εγω παντως για αυτη την χρηση χρησιμοποιω ifi dsd nano που παιζει με την δικη του μπαταρια
αρα δεν αδειαζει του tablet και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος

Reaction score
569
Έχω το dragonfly black και είμαι πολύ ευχαριστημένος για χρήση με spotify premium και youtube.
Αν μπορείς να πάρεις το red που είναι ακόμα καλύτερο, με ψηφιακό volume και όχι από του pc.

Reaction score
1.067
Έχω το dragonfly black και είμαι πολύ ευχαριστημένος για χρήση με spotify premium και youtube.
Αν μπορείς να πάρεις το red που είναι ακόμα καλύτερο, με ψηφιακό volume και όχι από του pc.
Αυτο με τ ψηφιακο volume δεν το εχω καταλαβει . Στο ipad δηλαδηαπ τα buttons volume δεν θα ελεγχεις την ενταση?
[DOUBLEPOST=1491653921][/DOUBLEPOST]
Εγω παντως για αυτη την χρηση χρησιμοποιω ifi dsd nano που παιζει με την δικη του μπαταρια
αρα δεν αδειαζει του tablet και ειμαι απολυτα ευχαριστημενος
Πες μας λιγο αν το εχεις δουλεψει το nano idsd le? Σεστερεο ενισχυτη? Τι αλλα dac εχεις ακουσει? Εχει σωμα ο ηχος του η ειναι σαν να εχει παθει νευρικη ανορεξια?

Reaction score
804
Το nano idsd le δεν το εχω ακουσει καθολου .
Το εχω συνδεσει απευθειας σε ενεργα μονιτορ presonus eris 5 .

Το σωμα που εχει ο ηχος του μου ακουγεται ογκωδες και ευχαριστο για τα rock ακουσματα μου .
Η γνωμη μου αυτη ειναι σε συγκριση με το cambridge audio dac magic που ειχα παλιοτερα.

Reaction score
62
akis,αν μπορεις να δωσεις 300,τοτε δωσε αλλα 40 και παρε το wxc-50 της εταρειας,που ειναι κανονικη συσκευη,κανει τα ιδια και πολλα ακομα και φοραει και ess μετατροπεα.
Ενισχυτή εχω, αυτο που ψάχνω ειναι να αντικαταστίσω το logitech bluetooth audio adapter που χρησιμοποιώ για τη σύνδεση του κινητο το οποίο και χρησιμοποιώ σαν πηγη με tidal και Web radio. Πιστεύω οτι το wxda10 που υποστηρίζει tidal μου κάνει. Το wxc50 απο οτι βλέπω δεν υποστηρίζει tidal. Ηχητικά απο τα λεγόμενα σας θα είναι μαλλον υποδεέστερο απο το 50 αλλα σίγουρα θα ειναι καλυτερο απο το logitech που εχω τώρα.

Reaction score
29
Για συνδεση με android κινητο και το dragonfly δε θα ηταν μια χαρα επιλογη;

Reaction score
62
Για συνδεση με android κινητο και το dragonfly δε θα ηταν μια χαρα επιλογη;
Παραπάνω απο μια χαρά, αλλά δε θα ξελύγωνε τη μπαταρία όμως μιας και θα έπαιρνε ρεύμα από το κινητό.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.594
Members
38.577
Νεότερο μέλος
periskyr