Εργασίες Server - αναφορά προβλημάτων

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Εξακολουθώ να τα βλέπω

Και έτσι εξακολουθεί να είναι και η κεντρική σελίδα

Μα αυτό ακριβώς πρέπει να δείχνει η αρχική σελίδα. Δε καταλαβαίνω πού είναι το πρόβλημα. Όταν κάνεις κλικ στο "home" βλέπεις την αρχική σελίδα που είναι μια επιλογή από θέματα που έρχονται από το φόρουμ (που είναι η σελίδα που έχεις βάλει screenshot). Σωστή είναι η σελίδα. Για να δεις τη λίστα με όλα τα φόρουμ, πρέπει να κάνεις κλικ στο κουμπάκι "forum".

Όπως είπε και ο xfader κάντε ένα κόπο να καθαρίσετε τα cookies σας.

ika

News
Reaction score
16.867
.... Σωστή είναι η σελίδα. Για να δεις τη λίστα με όλα τα φόρουμ, πρέπει να κάνεις κλικ στο κουμπάκι "forum".

Όπως είπε και ο xfader κάντε ένα κόπο να καθαρίσετε τα cookies σας.
Τώρα είναι όλα ΟΚ. Ευχαριστώ άπαντες (και άπασες, if any) για τις οδηγίες.

Attachments

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Προέκυψε ένα hardware πρόβλημα στον σέρβερ, το οποίο λύθηκε με αντικατάσταση μιας ελαττωματικής cpu. Τώρα είναι όλα οκ.

Reaction score
3.341
Μεχρι στιγμης δεν υπαρχει καμια απαντηση για υποστηριξη του site απο xp .

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.760
Δοκίμασα μόλις απο παλιό μου XP laptop με Firefox και μπήκα κανονικά. Τι εννοείς ακριβώς;

xfader

Segregation supporter
Administrator
Reaction score
98.353
Το πρόβλημα έχει να κάνει με την ασυμβατότητα των XP με τα νέα SSL certificates. Ο Firefox δουλεύει γιατί τα διαχειρίζεται ο ίδιος χωρίς να καταφεύγει στη built-in υποστήριξη των Windows XP (που είναι ...αρχαία :D ).

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.760
Το πρόβλημα έχει να κάνει με την ασυμβατότητα των XP με τα νέα SSL certificates. Ο Firefox δουλεύει γιατί τα διαχειρίζεται ο ίδιος χωρίς να καταφεύγει στη built-in υποστήριξη των Windows XP (που είναι ...αρχαία :D ).
Νίκο, απο IE προσπαθείς; :D

Reaction score
3.341
Unfortunately τα γίδια :(
Στο γραφειο εχουμε μεινει πισω στο σοφτγουερ !
Chrome Kai IE
[DOUBLEPOST=1495098566][/DOUBLEPOST]Update Firefox δουλεύει...
Μεχρι να πέσει και το τελευταιο προπύργιο !

abcd

Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
Super Moderator
Reaction score
108.076
Όχι.

Reaction score
1.630
Τι π@π@ριες της τεχνολογιας της Πληροφορικης και του Διαδικτυου ειναι αυτες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Εδω και καιρο εχω κι εγω προβλημα στο κυριως PC μου.
Γι αυτο γουσταρω το hi-fi. Η σημερινη τεχνολογια του, αμεσα συμβατη με αυτη της πριν 30 χρονια.
Συνεργαζονται ανετα 2 συσκευες με ηλικιακη διαφορα 30 και πλεον ετων!
Φανταζεστε να εισασταν αναγκασμενοι να παρετε καινουργια ηχεια, αλλα επειδη "δεν θα ηταν συμβατα" με τον παλιο ενισχυτη σας να επρεπε να αλλαξετε και αυτον????????????????????
Και επειδη ο νεος ενισχυτης "δεν ματσαρει" με το παλιο πικαπ σας, φτου κι απ την αρχη!!!!
Παντως το εχω παρατηρησει και εδω αλλα και σε αλλα sites: Καθε αλλαγη στην πλατφορμα να επιφερει προβληματα συνδεσης και συμβατοτητας.

Defkalion

Administrator
Reaction score
915
Δεν αλλάξαμε καμία πλατφόρμα. Εκσυγχρονίσαμε τα πρωτόκολλα ασφαλείας του server, γιατί είναι πλέον απαραίτητη προϋπόθεση που έβαλε η google από τις αρχές του 2017. Τα windows xp όπως αναφέρθηκε και παραπάνω δεν υποστηρίζονται πια από τη microsoft και δεν είναι συμβατά με το SSL, παρά μόνο αν χρησιμοποιήσεις firefox.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.050
Members
38.526
Νεότερο μέλος
Vaslamp