Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
......... (μη παω και για κανα μπαν ακι )
εγω αμα αγοραζα μουσικη δε καταφερνα ν' ακουσω (εμβαθυνω σε) πανω απο 3 με 5 αλμπουμ το μηνα ...
ετοσας δηλαδη εχει ... αλλα τι εχει ακουσει ?
και εχει να μας επει πραμα ... ?
Ευτυχώς η μουσική βιομηχανία (και οι "ιστορικοί" της) αντιδρά και καταγράφει πολύ γρηγορότερα τα τρέχοντα δρώμενα, σε σύγκριση με την κοινωνικο-πολιτική καταγραφή του κάθε ιστορικού.... επίσης δεν θα κάτσω να κάνω ανάλυση στα γκρούπ που αναφέρεις, απλά θα σου υπενθυμίσω μια μπάντα που τόσο άλλαξε την "αισθητική" και "μετάλλαξε" την μετέπειτα ροή... μια από αυτές ήταν [μιας και έγινε αναφορά από τον]...Το ποιες μπάντες ήταν/είναι επιδραστικές στην εξέλιξη του ροκ'ν'ρολ θα μας το πει η ίδια η ιστορία. Άλλωστε αυτή ήταν παραδοσιακά και είναι φυσικα ακόμα η μεγάλη μαγεία του είδους, δεν χωράει και την τρελλή εξέλιξη.. από τα 50'ς στα 60'ς, από τους.....
Ramones
Motorhead
Social Distortion
Hellacopters
Motorhead
Cramps
Misfits
.....
Τότε οι Pixies??
Ανοησίες, και το απολυτό χάσιμο χρόνου....Είναι ο μίστερ «έχω τους περισσότερους δίσκους στον κόσμο», είναι Βραζιλιάνος επιχειρηματίας, είναι φανατικός μουσικόφιλος, είναι στην όμορφη κοσμάρα του, είναι ο Zero Freitas που θέλει να μοιραστεί την τεράστια δισκοθήκη του με ολόκληρο τον πλανήτη....
- συμφωνώ στο κορυφαία , αν και τους έχω εμφανισιακά ( από πλευράς live ) τουλάχιστον στο psychobilly , όπως meteors - sunglasses after dark κλπ . . . ροκαμπίλι θα έλεγα τους stray cats πχH κορυφαία του ροκαμπίλι !
Άνετα.
Αλλιώς.. ακούμε τις προτάσεις σας![]()
fixedΥπάρχουν ~10.000-15.000 must have δίσκοι, και απ αυτούς πολύ λίγοι ΔΕΝ είναι ροκ
ειναι οντως,το σπιτι του (και το αρχειο του) εγινε μουσειο, το διαχειριζεται νομιζω ο αδελφος του, checkαρετε τα βιντεακια στο youtube- επί του θέματος . . . η δισκοθήκη του http://www.johnpeelarchive.com/ , θα πρέπει να είναι χρυσωρυχείο
- σαν το σπίτι του Argy . . . που έχει περί τα 35.000 άγνωστα αντιεμπορικά underground βινύλια , και στερεοφωνικό . . . . ποιό φτηνό δεν υπάρχειειναι οντως,το σπιτι του (και το αρχειο του) εγινε μουσειο, το διαχειριζεται νομιζω ο αδελφος του, checkαρετε τα βιντεακια στο youtube
NOTHING LEAVES THE ARCHIVE...