Bullying (Kii Audio Three)


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.409
Reaction score
125.595
δηλαδη ο Κοτσιδης και ο βετ μονο συγχαρητηρια και μπραβο ..τους υπολοιπους ομως ..ανοητους κοροιδα και ειρωνειες
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. :lol::lol::lol::gotcha:
Διάνα το πέτυχες. Diana, σα τα αεροβόλα.:D
Αντε, καλό βόλι! :roflmao::roflmao::roflmao:

Εσύ, προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γι'αυτό συχνά πυκνά παραπονιέσαι ε; Νιώθεις αδικημένος που δεν εισπράττεις "συγχαρητήρια και μπράβο", αυτός είναι ο πόνος ψυχής σου εδώ μέσα και τον καταθέτεις σε κάθε ευκαιρία, πνίγεσαι από την αδικία που συμβαίνει γύρω σου, μέχρι και δω στο θρεντ του γκονη ψάχνεις να βρεις θέση να καταγγείλεις την άνιση μεταχείριση της εξουσίας των αποπάνω για τον βετ και τον Κοτσίδη, που εκτός των άλλων, τους ζηλεύεις και για την ομορφιά τους, άσε που κοντεύεις να σκάσεις απ'το κακό σου γιατί έχουν λάμπες και πιο ακριβά στέρεα από σένα. :lol:

Τι να κάνεις και συ καημένε, αφού δεν έχεις το σεξ απηλ του Κοτσίδη ή του βετ. :tongue:

Εγώ λέω να σηκώσεις και πανό διαμαρτυρίας, γράψε το εξής: "πνίγομαι από την αδικία, θέλω να γίνω Κοτσίδης στη θέση του Κοτσίδη"!:laugh:
 
Last edited:

Μηνύματα
9.236
Reaction score
12.746
Έτσι ακριβώς όπως τα λες είναι. :lol::lol::lol::gotcha:
Διάνα το πέτυχες. Diana, σα τα αεροβόλα.:D
Αντε, καλό βόλι! :roflmao::roflmao::roflmao:

Εσύ, προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γι'αυτό συχνά πυκνά παραπονιέσαι ε; Νιώθεις αδικημένος που δεν εισπράττεις "συγχαρητήρια και μπράβο", αυτός είναι ο πόνος ψυχής σου εδώ μέσα και τον καταθέτεις σε κάθε ευκαιρία, μέχρι και δω στο θρεντ του γκονη ψάχνεις να βρεις θέση να καταγγείλεις την άνιση μεταχείριση της εξουσίας των αποπάνω για τον βετ και τον Κοτσίδη, που εκτός των άλλων, τους ζηλεύεις και για την ομορφιά τους, άσε που κοντεύεις να σκάσεις απ'το κακό σου γιατί έχουν λάμπες και πιο ακριβά στέρεα από σένα. :lol:

Τι να κάνεις και συ καημένε, αφού δεν έχεις το σεξ απηλ του Κοτσίδη ή του βετ. :tongue:

Εγώ λέω να σηκώσεις και πανό διαμαρτυρίας, γράψε το εξής: "θέλω να γίνω Κοτσίδης στη θέση του Κοτσίδη"!:laugh:
οχι βρε το μακρυ σου το μαλλι ζηλευω...:lol::lol::lol::lol:...
[DOUBLEPOST=1497002930][/DOUBLEPOST]
Εσύ, προφανώς ανήκεις στη δεύτερη κατηγορία, γι'αυτό συχνά πυκνά παραπονιέσαι ε; Νιώθεις αδικημένος που δεν εισπράττεις "συγχαρητήρια και μπράβο", αυτός είναι ο πόνος ψυχής σου εδώ μέσα και τον καταθέτεις σε κάθε ευκαιρία, πνίγεσαι από την αδικία
γιατι εγραψα ποτε τι εχω?:lolsign::lolsign::D:D
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.409
Reaction score
125.595
οχι βρε το μακρυ σου το μαλλι ζηλευω...:lol::lol::lol:
Μη δεις κάτι μακρύ εσύ, κατευθείαν να ζηλέψεις! :laugh::laugh::laugh:

γιατι εγραψα ποτε τι εχω?:lolsign::lolsign::D:D
Γράφεις όμως τι έχουν οι άλλοι, έστω, στο περίπου! Δε μπορείς να το μετρήσεις στον καθένα άλλωστε (πόσο μακρύ είναι), αλλά το γεγονός ότι παραπονιέσαι, κάτι σημαίνει!:gotcha:
 


Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Μηνύματα
27.385
Reaction score
79.505
.ο βετ προχθες εγραψε οτι εχει υψιλον ενισχυτες ...εκτος αν κανει πλακα
Εχει http://www.bang-olufsen.com/en/collection/speakers/beolab-5
Ετσι νομίζω. Εχει και αλλο συστημα στο γραφείο του, θυμάμαι που μας τα ζάλιζε μια βδομάδα και δεν μας έλεγε τι είναι :roflmao:.

Ισως εκει στο γραφείο τα ενισχυτικά να είναι αυτά που λες.

Που είσαι ρε @vet , διαφώτισε μας.

Κατά τα άλλα, γνώμη μου είναι πως οι αγορές κρίνονται απο το vfm και την απόδοση τους.
Αν κάποιος βρει καμιά ηχειάρα (που ταιριάζει στις συνθήκες ακρόασης του) με παθητικό κροσοβερ σε καλο deal, ισως κάποια συμφέρουσα ανταλλαγή ή πολύ φτηνό μεταχειρισμένο, εγω συμφωνώ απολύτως, αρκεί να το οδηγει σωστά με καλοσχεδιασμένο στιβαρό ενισχυτή.

Συνήθως στα ενεργά το vfm ειναι κατά πολύ ανώτερο. Αυτά ισχύουν βέβαια για κάποιον που θέλει να αγοράσει σύστημα σήμερα.

Αλλά δεν βρίσκω τον λόγο να βγούν να πουλάνε (σκοτώνουν) όλοι μαζικά τα συστήματά τους με μόνο κριτήριο το οτι είναι παθητικά. Γιατί έτσι τελικά θα χάσουν χρήματα και vfm αντί να κερδίσουν.
Τους λαμπάτους, ναι, για πούλημα, δεν παίζουν καθόλου, πούλημα με κάθε κόστος :D.

Ο gonis τώρα έκανε μια κίνηση μετάβασης σε ένα πολύ έξυπνο σύστημα με πολύ καλο vfm, πολύ καλό waf, και πολύ εύκολη ενσωμάτωση σε οικογενειακό σαλόνι. Πολύ σημαντικό το να μπορεί ενα συστημα να παιζει σε σαλόνι αν δεν υπάρχει δυνατότητα dedicated χώρου. Το kii ειναι φτιαγμένο για αυτήν ακριβώς τη δουλειά.
 
Last edited:

m1ts0s

News poster
Editor
Μηνύματα
2.331
Reaction score
3.635
Τον πνίγει τον ABSENTI η αδικία τόσο που έλεγε ότι θα σταματούσε να γράφει στο forum. Μετά σκέφτηκε ότι αν σταματούσε δε θα μπορούσε να γράφει για την αδικία στο forum.

 

Μηνύματα
9.236
Reaction score
12.746
Που είσαι ρε @vet , διαφώτισε μας.
συστηματαρα ...το ηδιο και ο κοτσιδης ...το ηδιο και ο gkonis..να ειναι καλα τα παιδια και να τα χαιρονται για πολλα χρονια..και ο καθενας με οτι εχει...η διαφωνια μας ειναι στις ειρωνειες και στους χλευασμους
[DOUBLEPOST=1497006564][/DOUBLEPOST]
Τον πνίγει τον ABSENTI η αδικία τόσο που έλεγε ότι θα σταματούσε να γράφει στο forum. Μετά σκέφτηκε ότι αν σταματούσε δε θα μπορούσε να γράφει για την αδικία στο forum.

..τι ειπες τωρα μ1τσομ μ..:o
 

costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.409
Reaction score
125.595
η διαφωνια μας ειναι στις ειρωνειες και στους χλευασμους
Για το γρέζι;
Ποιο;

Το γνωστό γρέζι του Πάρη; το μι-κρο-σκο-πι-κό;

Ή το γρέζι το ελαφρύ, το μεσοδιαστημικό;

Ή το γρέζι το υπερηχητικό;

Μήπως το γρέζι το πολυβαττικό;

Ή το το γρέζι το καλό το ψηφιακό, το εκ του σοφτγουερ εκπορευόμενο;

Μήπως το γρέζι των μερσεριζέ;

Ή τελικά το γρέζι του συνδυασμού ortofon SPU / SME III;


:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:


Για να μη σε κρατάω σε αγωνία, οι ειρωνεία και οι χλευασμοί για τέτοιου είδους θεωρίες συνωμοσίας, έχουν λόγο ύπαρξης και είναι απόλυτα δικαιολογημένες έως επιβεβλημένες. 8-)

Αυτές οι θεωρίες συνωμοσίας στο οντιο, είναι πραγματικά ατέλειωτες, τι να πρωτοπώ, από το τζιτερ το σκαλουμπάκειο των αρχείων που ταλαιπωρούνται στο ιντερνέτ, μέχρι τους υποστηρικτές καβλωδίων.

Τα περισσότερα από αυτά, πιθανώς και εσύ να τα αντιμετωπίζεις με ειρωνεία και χλευασμό. Απλώς η δική σου ουδός χλευασμού σε θεωρίες συνωμοσίας, διαφέρει από την ουδό άλλων μελών, λόγω διαφοράς γνωστικού υποβάθρου. 8-)

Και δεν υπάρχει περίπτωση να ξεκινήσεις να μιλάς για το γρέζι το ελαφρύ ή το μι-κρο-σκο-πι-κό ή οποιοδήποτε άλλο, και να μην ξεκινήσουν πολλά μέλη στο εδώ φόρουμ την ειρωνεία και το χλευασμό στις ανυπόστατες αυτές παπαροφιλοσοφίες και γενικά στις ανόητες θεωρίες συνωμοσίας του οντιο.

Αν δε σου αρέσει αυτό, μπορείς κάλλιστα να μη συμμετέχεις σε κάτι που δεν είναι υποχρεωτικό και να βρεις άλλη φορουμίστικη παρέα να συζητάτε κοσμίως και με περισσή σοβαρότητα όλες τις μορφές γρεζιού, πρατ, κι ότι άλλο θέλετε, και να δίνετε και συγχαρητήρια ο ένας στον άλλο, καλλιεργώντας κι άλλες θεωρίες συνωμοσίας, όπως αυτή της επίπεδης γης. Όπως ξέρεις, στο ίντερνετ υπάρχει χώρος για κάθε "άποψη". :p
 


Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.411
Reaction score
74.719
Για τον αμέτοχο ή αμερόληπτο αναγνώστη, και οι δύο πλευρές έχουν άδικο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται, ασχέτως των ορθών ή μη απόψεων. :)
 


costas EAR

Δόκτωρ ΔιαXύσιος
Editor
Μηνύματα
51.409
Reaction score
125.595
Για τον αμέτοχο ή αμερόληπτο αναγνώστη, και οι δύο πλευρές έχουν άδικο όσον αφορά τον τρόπο με τον οποίο εκφράζονται, ασχέτως των ορθών ή μη απόψεων. :)
Σωστά.:hi:

Συμφωνώ απόλυτα. :drinks:

Το ερώτημα που προκύπτει, είναι το κατά πόσο το "πολιτικά ορθό" (σε επίπεδο συμπεριφοράς) σε ένα διαδικτυακό καφενείο (αντίστοιχο πραγματικού καφενείου) έχει θέση, ιδίως όταν το εν λόγω καφενείο έχει ως κύριο σκοπό τεχνολογικά θέματα, ως "av" forum.

Τι θυμάμαι:
Αυτός ήταν (κατά την εκτίμησή μου τουλάχιστον) ο λόγος που έφαγε μπαν ο ντοχερτης.

Ο οποίος βεβαίως, προχωρούσε παραπέρα το θέμα, λέγοντας ότι είναι υποχρεωτικό (για αυτόν και την λογική του) να κατονομάζει τον βλαξ ως ..βλαξ, ώστε να ενημερώνει και τον ίδιο ότι είναι βλαξ (πιθανώς να μη το γνωρίζει) αλλά και τους υπόλοιπους (που δε τον γνωρίζουν) ότι πρόκειται για έναν βλαξ.

Πέραν του αναγκαίου, η άνωθεν αντιμετώπιση του βλαξ, είχε και χαβαλέ. Όπως στα καφενεία. Τα γνωστά.

Για τον ντοχερτη, ήταν αυτή η απόφαση της διαχείρισης, σεβαστή (προφανώς) από τα μέλη.

Με την οποία απόφαση όμως, πολλά μέλη (όπως κι εγώ) διαφωνούσαμε, για πολλαπλούς λόγους (κυρίως διότι έχανε το φόρουμ έναν τόσο αξιόλογο άνθρωπο, με τόσο πολλές γνώσεις, που πρόσφερε πραγματικά πολύ γνώση σε όλους μας, καθημερινά. Να θυμίσω ότι τα κλαϊν μαϊν, όπως και τα γκεϊθεϊν και η όλη γνώση για τους καρδιοειδεις λοβούς, ξεκίνησε από τον ντοχερτη, όπως και οι αναλύσεις για το τζιτερ, και τόσα άλλα ουσιαστικά θέματα).

Οπότε, είχε μετά την τιμή και την χαρά το avmentor forum να έχει κατ'αποκλειστικότητα την παρουσία του ντοχερτη, κι όχι εμείς, εδώ σε αυτό το φόρουμ.

Ήταν οι συνέπειες. Δράση - αντίδραση.

Όπου βεβαίως, η διαχείριση του εκεί φόρουμ, του επέτρεπε να βγάζει όση ειρωνεία ήθελε, για τους απανταχού γρεζολάτρεις, για τις παραμορφωσιομηχανές που κοστίζουν μια περιουσία, και για όλα τα σενάρια συνωμοσίας του οντιο.

Βλέποντας τα πεπραγμένα μετά από τόσα χρόνια, προσωπικά συνεχίζω ένθερμα να υποστηρίζω ότι ήταν σφάλμα το μπανάρισμα του ντοχερτη, αλλά αυτή είναι απλώς η προσωπική μου εκτίμηση, που ουδεμία σημασία έχει.

Φυσικά, αναγνωρίζω ότι και η διαχειριστική ομάδα έχει ένα δεδομένο κανονισμό λειτουργίας ως πλαίσιο για να αποφασίσει, και δε κατακρίνω κανέναν, ίσα ίσα, κατ'επαναληψιν έχω επισημάνει την ανοχή που δείχνει αυτή η ομάδα σε ένα έργο πάρεργο, που μόνο εύκολο δεν είναι.

Και συμφωνώ απόλυτα με την εκτίμηση του ζιζικου, ότι ένας τρίτος αμέτοχος ή αμερόληπτος αναγνώστης, θα κατακρίνει τον τρόπο έκφρασης του ντοχερτη, διαβάζοντας ακόμα και τώρα τα γραπτά του, στα πλαίσια ας πούμε της "πολιτικής ορθότητας" σε επίπεδο συμπεριφοράς προς τον συνομιλητή σου, πχ στο γιούρογκρουπ με όλους τους επίσημους αντιπροσώπους των κρατών μελών δε μπορείς να μιλάς έτσι "απρεπώς". 8-)

Σε ένα καφενείο όμως;:p

Επιτρέψτε μου για το καφενείο να έχω διαφορετική άποψη, ασχέτως αν αυτό δε σημαίνει τίποτε απολύτως, κι ούτε φυσικά δε σημαίνει ότι δε σέβομαι της αποφάσεις της όποιας διαχείρισης. Είναι απλώς η προσωπική μου "άποψη". ;)
 

Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Εγω τελικά δεν έχω καταλάβει αν ο gonis ευχαριστήθηκε την αλλαγή απο το ενα συστημα στο άλλο.
Πέρασε και τα χίλια μύρια βέβαια με το ριμαδοcontrol...
Οι πρωτοπόροι το τρώνε το ζόρι παντα.
 

Μηνύματα
27.267
Reaction score
25.272
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τις απόψεις , που όλοι ξέρουμε σαν τι είναι, και αν τις ασπαζόμαστε ή όχι , εγώ έκανα την δοκιμή με τις 45 μοίρες toe in που λέει ο ear και πήρα τα @@@ μου. Στο χώρο μου που οι πλα/ίνοί τοίχοι απέχουν αρκετά από τα ηχεία. Ιδίως το δεξιό , τον τοίχο τον έχει στα 4,5 μέτρα, το αριστερό στα 2 μέτρα.
Με τις 45 μοίρες λοιπόν χάθηκε η εικόνα (ναι ξέρω θα μου πεί ο ear ότι λέω μαλακίες) χάθηκαν τα πρίμα και η όλη ομοιογένεια και ο μαλακός αλλά πλούσιος ήχος πήγε περίπατο. Τα ξαναγύρισα λοιπόν να κοιτάνε τα αυτιά μου και επανήλθε ο ήχος που τόσο πολύ γούσταρα.
End of story. These are the facts. Life sucks.
 

Zizik

Chauncey Gardiner * tl;dr *
Super Moderator
Μηνύματα
42.411
Reaction score
74.719
Δεν θα επεκταθώ, αλλά κατά τη γνώμη μου ο RDoherty αντέδρασε λανθασμένα όταν σταμάτησε να γράφει για ένα μικρομπάν. ;)

Εξαιρέσεις στον κανονισμό ήδη γίνονται άπειρες (αλλά υπάρχουν όρια), και προσωπικά δεν μου αρέσουν τα καφενεία.
Μόνο για τον Ιδρυτή πάω πού και πού.
 

Μηνύματα
12.854
Reaction score
10.072
Και για να μην υπάρχουν παρεξηγήσεις για τις απόψεις , που όλοι ξέρουμε σαν τι είναι, και αν τις ασπαζόμαστε ή όχι , εγώ έκανα την δοκιμή με τις 45 μοίρες toe in που λέει ο ear και πήρα τα @@@ μου. Στο χώρο μου που οι πλα/ίνοί τοίχοι απέχουν αρκετά από τα ηχεία. Ιδίως το δεξιό , τον τοίχο τον έχει στα 4,5 μέτρα, το αριστερό στα 2 μέτρα.
Με τις 45 μοίρες λοιπόν χάθηκε η εικόνα (ναι ξέρω θα μου πεί ο ear ότι λέω μαλακίες) χάθηκαν τα πρίμα και η όλη ομοιογένεια και ο μαλακός αλλά πλούσιος ήχος πήγε περίπατο. Τα ξαναγύρισα λοιπόν να κοιτάνε τα αυτιά μου και επανήλθε ο ήχος που τόσο πολύ γούσταρα.
End of story. These are the facts. Life sucks.
Έχεις εσύ Kii; Ή έβαλες κάποια άλλα ηχεία που έχεις στις 45 μοίρες;
 


Μηνύματα
1.668
Reaction score
1.504
Έχεις εσύ Kii; Ή έβαλες κάποια άλλα ηχεία που έχεις στις 45 μοίρες;
Είναι θέμα συνδυασμού ηχείου - χώρου - (και ναι) γούστου.
Δεν ειναι μονο προνόμιο των kii. Απλα αυτά έχουν μεγάλη διασπορά και επιτρέπουν περισσότερες κλίσεις.
Κι εμένα που είμαι στη μεγάλη πλευρα στημένος και δεν έχω ιδιαίτερο θέμα πλαϊνών ανακλασεων, περισσότερο μου κάθεται να έχω τα ηχεία στραμμένα προς τα εξω. Η απόσταση απο τον πίσω τοίχο δεν επιτρέπει ιδιαίτερα μεγαλο βάθος σκηνής. Οποτε έτσι κερδίζω σε πλατος.
Αλλωστε έτσι προτείνει να στήνονται τα ηχεία μου και η κατασκευάστρια.
 



Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
171.615
Μηνύματα
2.868.131
Members
37.940
Νεότερο μέλος
geo kok
Top