- Reaction score
- 78.537
Γιά να προλάβουμε τις ερωτήσεις, το αποπάνω είναι demo προώθησης της DTS για κινηματογράφους και δεν έχει σχέση με το οικιακό DTS:X.
Από το άρθρο:
Ναι, 90ο είναι ακριβώς πάνω από το κεφάλι.Για να μην ανοίγω καινούριο θέμα για το Auro 3d θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση σε περίπτωση που γνωρίζει κάποιος.
Το ηχείο που θα εκτελεί χρέη Voice Of God πρέπει να είναι ακρίβώς πάνω από το κεφάλι μας ή μπορεί να είναι και πιο κοντά στην οθόνη (λόγω προβολέα);
Έχω διαβάσει εδώ στη σελίδα 21 ότι είναι καλό από 65 εώς και 100 μοίρες γωνία. Να υποθέσω ότι οι 0 μοίρες είναι η ευθεία που κοιτάζουν τα μάτια μας και ανεβαίνει προς τα πάνω;
Επίσης, έχετε κάποιο ηχείο σχετικά ρηχό για να εκτελέσει χρέη Voice Of God κατά νου;
Ευχαριστώ πολύ.
με μπερδεψε αυτο το άρθρο...Are the Auro-3D and Dolby Atmos speaker configurations compatible?
ισχύει και τον marantz SR7011 που έχω και γνωρίζω.
δλδ με τον 7011 μπορεις να δουλεψεις και τα δυο φορματ με ηχεια μπροστα πισω υψους η μπροστα/πλαγια;Are the Auro-3D and Dolby Atmos speaker configurations compatible?
ισχύει και τον marantz SR7011 που έχω και γνωρίζω.
Αν θέλεις εντυπωσιασμό, τότε το Auro είναι η επιλογή. Αν πάλι θέλεις αληθοφάνεια, τότε το Atmos είναι η επιλογή. Το Auro προσθέτει db στα κανάλια ύψους και στέλνει σ' αυτά όλο το μουσικό περιεχόμενο, αλλά "ξεχνάει" σημαντική πληροφορία που θα έπρεπε να υπάρχει (και υπάρχει) στα ηχεία ύψους.
θα περιμένεις πολύ.
..το Auro είναι η επιλογή.
...
Θα πρέπει να περιμένουμε συγκριτικό με ταινίες που να έχουν περιεχόμενο τόσο σε Atmos όσο και σε Auro.