Διαμέρισμα vs Μονοκατοικία

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.673
Πάντα έμενα σε μονοκατοικία.
Είναι 1ος όροφος κι από πάνω ταράτσα, συν ταράτσα στον ίδιο όροφο.
Δεν υπάρχει καλύτερο απ΄αυτό.
Δεν ενοχλείς κανέναν, δεν σε ενοχλεί κανένας.

Όταν κάνω έναν θόρυβο π.χ. τρύπημα τοίχου για τοποθέτηση βυσμάτων (ούπα) ότι ώρα και να είναι, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ή αν βάλω πολύ δυνατά τον ήχο μιας ταινίας με δυνατά μπάσα κ.λ.π. ακούω μόνο εγώ, δεν ενοχλείται κανείς.
Αυτό δεν γίνεται σε οικοδομή.

Δεν μπορώ να με φανταστώ να μένω σε διαμέρισμα οικοδομής.
Πιστεύω πως θα μαλώνω συνέχεια με τον κάθε μαλάκα, (παντού υπάρχει ένας).
Απέναντί μου σε οικοδομή 5όροφη, ο καθένας έχει μηνύσει τον καθένα για διάφορα θέματα.

Οπότε προτείνω μονοκατοικία.
Το θέμα της ασφάλειας λύνεται με τους τρόπους που περιγράφηκαν πιο πάνω.
Ούτως ή άλλως οι κλέφτες πάνε παντού.

D

Deleted member 35

Guest
Μονοκατοικία. ΤΕΛΟΣ!!!

Μη βλέπεις τα απλά θέματα ψυχαγωγίας αλλά τα πιο πρακτικά. Πχ θέρμανση το χειμώνα, τα ανύπαρκτα κοινόχρηστα και η γενική καθαριότητα. Κάνεις ότι γουστάρεις και δε δίνεις λογαριασμό σε κανέναν. Και φυσικά κανένας ουγκανός δε θα ζει εις βάρος σου με τα δικά σου χρήματα.

Και φυσικά αυτό που σου είπαν και οι υπόλοιποι. Ο ήχος στο θεό ότι ώρα θες με μόνη προϋπόθεση τα καλά κουφώματα. Για να μη μιλήσω και για τις σχέσεις σου με το έτερον ήμισυ. Θα κάνετε ότι θέλετε χωρίς να σας ακούει κανένας. Είτε σεξ, είτε να τσακώνεστε. Δε θα δίνεται δικαίωμα σε κανέναν.

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
Εχω διαμέρισμα σε πολυκατοικία η οποία ανήκει στην οικογένεια
Κάθε μέρα μόλις γκαζώνα άσχετα την ώρα Μάκη χαμήλωσε Μάκη το ενα Μάκη το άλλο
Ο καθένας με τον πόνο του και εγώ με τον δικό μου. ...>:(>:(>:(
Μόλις δόθηκε η ευκαιρία ΜΟΝΟΚΑΤΟΙΚΊΑ!!! 8-)
Το έφτιαξα όπως ήθελα και η μία αποθήκη στη πυλωτή έγινε το Home cinema.
Εβαλα συναγερμό στο σπίτι Και στο home cinema δεν το λυπήθηκα, ανιχνευτή κίνησης με φωτισμό κτλ.
Χτυπάει ο συναγερμός ? Σε παίρνουν τηλ τώρα θα βάλω κάμερες και αντε Γειά. ...;)
Τώρα ήμουν κάτω και το είχα τέρμα.! Στο σπίτι πάνω χαμπάρι τα παιδιά. ..ότι ώρα θέλω όσο δυνατά το θέλω. .....:party:

https://www.avsite.gr/forum/threads/Το-όνειρο.112015/

Αυτά :D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.319
ΑΧ ρε μπαγάσα με συγκίνησες...ας το κάνουμε αλλιώς τον τίτλο να λέμε τον πόνο μας μερικοί:whistling::D

εννοείται μονοκατοικία...μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα λέγαν οι αρχαίοι:D!!!
εγώ τα είχα όλα κομπλέ σε μονοκατοικία στο πατρικό μου...μίνι γκαρσονιερίστα με κουζίνα,μαυρο ψυγείο και μπάνιο

όλη η πλάκα του ημιορόφου είχε(ΑΑΑΑΑΧ έχει) μόνωση με περλίτη + όλο το σπίτι ενδοδαπέδια θέρμανση δηλ.+έξτρα μόνωση,
και αν γνώριζα αυτά που ξέρω σήμερα θα το έντυνα όλο με μονωτικά και extra difusser..και ας πήγαινε τσάμπα το σπατουλαριστό:party:
(και γενικά ότι και να βάλεις δεν το λυπάσαι...αποτελεί-ανήκει σε επενδυτικό πρόγραμμα και όχι κάτι που θα πάει χαμένο..είναι σπίτι σου! ΤΕΡΜΑ!)
έκανες τα πάντα όποια ώρα ήθελες και δεν ακουγόταν τίποτα πουθενά,(όχι ότι θα μου έλεγαν τίποτα οι γονείς πάνω)

μετά πήγα και παντρεύτηκα και είπαμε να κατέβουμε και να ανακαινίσουμε ένα διαμέρισμα που είχε η γυναίκα στο κέντρο και που βόλευε τις δουλειές μας...
αλλά κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον
:newrussian:
:offtopic:
η αρχή(κατασκευή γίγα diffuser:)):
IMG224 - Αντιγραφή.jpg

IMG303 - Αντιγραφή.jpg

και το τέλος(την μέρα της μετακόμισης:cry::cry::cry::cry::cry::cry:)

IMG997.jpg

IMG1000.jpg

IMG1004.jpg

σήμερα φιλοξενεί τη μηχανή του γκαζόν και το παλιό σαλόνι της μάνας μου παρέα με καμιά 20ρια καφάσια ρετσίνες άδειες από το περσινό προγλέντι του γάμου:headbang::headbang::headbang:

αστα διάλα...δάκρυσα λέμε :(
[DOUBLEPOST=1508712747][/DOUBLEPOST]
Εγώ ψηφίζω διαμέρισμα. :p
:confused:ανάποδος άνθρωπος λέμε:p:D

Last edited:

Mr Spock

demokratischer - sektor
Reaction score
53.525
- μένω σε πολυκατοικία αλλά είναι στα Εξάρχεια με πολύ υψηλό noise to signal ratio , οπότε γκαζώνω άφοβα . . .

. . . κατά τ΄άλλα , μονοκατοικία για ανεξαρτησία

Reaction score
1.550
Αν δεν υπάρχει οικονομικό θέμα και λειτουργικό (μετακινήσεις παιδιών σε δραστηριότητες, μελλοντικά πρόσβαση με λεωφορειο κλπ) φυσικά μονοκατοικία αρκεί να μην είναι στη μέση του πουθενά.
Όμως η οικονομική διάφορα στη συντήρηση, στα πάγια έξοδα (απο θερμανση μέχρι ρεύμα) και στο οτι χρειαζεται σίγουρα δεύτερο αυτοκίνητο στην οικογένεια είναι πολύ μεγάλη.

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.886
Members
38.514
Νεότερο μέλος
bmavroeidis