PPG
Πίπιτζι
- Reaction score
- 5.874
Οχι ρε φιλε τι ΕΚΑΝΕΣ???ΑΧ ρε μπαγάσα με συγκίνησες...ας το κάνουμε αλλιώς τον τίτλο να λέμε τον πόνο μας μερικοί
εννοείται μονοκατοικία...μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα λέγαν οι αρχαίοι!!!
εγώ τα είχα όλα κομπλέ σε μονοκατοικία στο πατρικό μου...μίνι γκαρσονιερίστα με κουζίνα,μαυρο ψυγείο και μπάνιο
όλη η πλάκα του ημιορόφου είχε(ΑΑΑΑΑΧ έχει) μόνωση με περλίτη + όλο το σπίτι ενδοδαπέδια θέρμανση δηλ.+έξτρα μόνωση,
και αν γνώριζα αυτά που ξέρω σήμερα θα το έντυνα όλο με μονωτικά και extra difusser..και ας πήγαινε τσάμπα το σπατουλαριστό
(και γενικά ότι και να βάλεις δεν το λυπάσαι...αποτελεί-ανήκει σε επενδυτικό πρόγραμμα και όχι κάτι που θα πάει χαμένο..είναι σπίτι σου! ΤΕΡΜΑ!)
έκανες τα πάντα όποια ώρα ήθελες και δεν ακουγόταν τίποτα πουθενά,(όχι ότι θα μου έλεγαν τίποτα οι γονείς πάνω)
μετά πήγα και παντρεύτηκα και είπαμε να κατέβουμε και να ανακαινίσουμε ένα διαμέρισμα που είχε η γυναίκα στο κέντρο και που βόλευε τις δουλειές μας...
αλλά κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον![]()
![]()
η αρχή(κατασκευή γίγα diffuser): View attachment 81711
View attachment 81713
και το τέλος(την μέρα της μετακόμισης)
View attachment 81714
View attachment 81715
View attachment 81718
σήμερα φιλοξενεί τη μηχανή του γκαζόν και το παλιό σαλόνι της μάνας μου παρέα με καμιά 20ρια καφάσια ρετσίνες άδειες από το περσινό προγλέντι του γάμου
αστα διάλα...δάκρυσα λέμε
[DOUBLEPOST=1508712747][/DOUBLEPOST]
ανάποδος άνθρωπος λέμε
![]()
Αν σε αγαπαει θα γυρισετε πισω!!!
Πω ρε φιλε βουρκωσα!!!