Διαμέρισμα vs Μονοκατοικία

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
ΑΧ ρε μπαγάσα με συγκίνησες...ας το κάνουμε αλλιώς τον τίτλο να λέμε τον πόνο μας μερικοί:whistling::D

εννοείται μονοκατοικία...μοναχός σου χόρευε και όσο θέλεις πήδα λέγαν οι αρχαίοι:D!!!
εγώ τα είχα όλα κομπλέ σε μονοκατοικία στο πατρικό μου...μίνι γκαρσονιερίστα με κουζίνα,μαυρο ψυγείο και μπάνιο

όλη η πλάκα του ημιορόφου είχε(ΑΑΑΑΑΧ έχει) μόνωση με περλίτη + όλο το σπίτι ενδοδαπέδια θέρμανση δηλ.+έξτρα μόνωση,
και αν γνώριζα αυτά που ξέρω σήμερα θα το έντυνα όλο με μονωτικά και extra difusser..και ας πήγαινε τσάμπα το σπατουλαριστό:party:
(και γενικά ότι και να βάλεις δεν το λυπάσαι...αποτελεί-ανήκει σε επενδυτικό πρόγραμμα και όχι κάτι που θα πάει χαμένο..είναι σπίτι σου! ΤΕΡΜΑ!)
έκανες τα πάντα όποια ώρα ήθελες και δεν ακουγόταν τίποτα πουθενά,(όχι ότι θα μου έλεγαν τίποτα οι γονείς πάνω)

μετά πήγα και παντρεύτηκα και είπαμε να κατέβουμε και να ανακαινίσουμε ένα διαμέρισμα που είχε η γυναίκα στο κέντρο και που βόλευε τις δουλειές μας...
αλλά κάποια στιγμή στο άμεσο μέλλον
:newrussian:
:offtopic:
η αρχή(κατασκευή γίγα diffuser:)): View attachment 81711
View attachment 81713

και το τέλος(την μέρα της μετακόμισης:cry::cry::cry::cry::cry::cry:)

View attachment 81714
View attachment 81715
View attachment 81718

σήμερα φιλοξενεί τη μηχανή του γκαζόν και το παλιό σαλόνι της μάνας μου παρέα με καμιά 20ρια καφάσια ρετσίνες άδειες από το περσινό προγλέντι του γάμου:headbang::headbang::headbang:

αστα διάλα...δάκρυσα λέμε :(
[DOUBLEPOST=1508712747][/DOUBLEPOST]

:confused:ανάποδος άνθρωπος λέμε:p:D
Οχι ρε φιλε τι ΕΚΑΝΕΣ???:o
Αν σε αγαπαει θα γυρισετε πισω!!!:(
Πω ρε φιλε βουρκωσα!!!:(

stathis

Ultra Home Theater
Reaction score
36.425
Nα τον αγαπάει? χαχα για τα λ7 τον παντρεύτηκε και αυτός για αντίποινα την πήγε σε διαμέρισμα!:lol::lolsign::D

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Nα τον αγαπάει? χαχα για τα λ7 τον παντρεύτηκε και αυτός για αντίποινα την πήγε σε διαμέρισμα!:lol::lolsign::D
1ος μεσημεριανός foustis
:roflmao::roflmao:

Ά ρε Γωγουλίνι.
2ος μεσημεριανός foustis

:p:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1508765712][/DOUBLEPOST]
άσε δεν με έπιανε ύπνος χθες...εδώ και 1 χρόνο..έχω κατέβει σε εκείνο το δωμάτιο 2-3 φορές...σφίξιμο στην καρδία:(
μόλις βάλουμε μπροστά τον άλλο όροφο θα επιστρέψουμε...σε 1-2 χρόνια πιστεύω...ζωή να χει ο Τσίπρας:whistling: να μη μαζεύουμε λεφτά>:(

PPG

Πίπιτζι
Reaction score
5.874
1ος μεσημεριανός foustis

2ος μεσημεριανός foustis

:p:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1508765712][/DOUBLEPOST]

άσε δεν με έπιανε ύπνος χθες...εδώ και 1 χρόνο..έχω κατέβει σε εκείνο το δωμάτιο 2-3 φορές...σφίξιμο στην καρδία:(
μόλις βάλουμε μπροστά τον άλλο όροφο θα επιστρέψουμε...σε 1-2 χρόνια πιστεύω...ζωή να χει ο Τσίπρας:whistling: να μη μαζεύουμε λεφτά>:(
Στο ευχομαι ολοψυχα ειναι πολυ ωραιος χωρος!!:drinks:
Πρεπει να βαλεις και αλλες φωτο να γουσταρουμε!!!!:party:
Αυτος ο Τσιπρας και ο κ.....ενφια>:(>:(

Reaction score
7.089
Το ερωτημα δεν υφισταται καν.....μονοκατοικια,εχεις δει αλλωστε κανενα φραγκατο να μενει σε διαμερισμα? Αλλο να εχει καπου και ενα καλο διαμερισμα,αλλα το βασικο του σπιτι ειναι μονοκατοικια. Συναγερμος (καλος ετσι) και 2-3 μισοχορτατα τετραποδα ζωντανα στον κηπο,αποτελουν βασικο εξοπλισμο.

• Like
Reactions: PPG

Reaction score
29.542
Το κακό είναι ότι παπάρες μπορούν να μαζευτούν παντού. ακόμα και κοντά σε μονοκατοικία.
Εχω μερικούς απέναντί μου . Νέους ενοικιαστές Αρμένηδες.

• Like

Reaction score
1.269
Σαν την μονοκατοικία δεν έχει,απλά είναι πιο πολλά τα έξοδα.Η ελευθερία κοστίζει !

Είναι ποιότητα ζωής το να μένεις σε μονοκατοικία.

Βέβαια χωρίς κολλητά με άλλους ώστε να μην μπορείς ούτε να κλάσεις για να μη σε ακούνε...πόσο μάλλον να βάζεις δυνατά τα στερεοφωνικά-home cinema...
Ας πούμε βλέπω κάτι γειτόνους (3 μεζονετούλες) κολλητά,μια σταλιά,στριμώκωλες,βάζει ο ένας το μεσημέρι GOA μουσική και λέω μέσα μου....φαντάσου να έχεις πάρει σπίτι δίπλα του και να θες ηρεμία,να ησυχάσεις,δεν μπορείς να του πεις και τίποτα...Καλύτερα να είχα διαμέρισμα,να ξέρω τι να περιμένω...

• Like

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.309
Στο ευχομαι ολοψυχα ειναι πολυ ωραιος χωρος!!:drinks:
Πρεπει να βαλεις και αλλες φωτο να γουσταρουμε!!!!:party:
Αυτος ο Τσιπρας και ο κ.....ενφια>:(>:(
να'σαι καλά φιλαράκι...ευχαριστώ πολύ...τα ίδια εύχομαι και για εσένα και για όλους τους βλαμμένους της υφηλίου
να μαστε όλοι γεροί πάνω από όλα:drinks:

• Like

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.746
Το κακό είναι ότι παπάρες μπορούν να μαζευτούν παντού. ακόμα και κοντά σε μονοκατοικία.
Εχω μερικούς απέναντί μου . Νέους ενοικιαστές Αρμένηδες.
Το ίδιο λέμε.

• Like

Gojakla

Αρχαιολάγνος πιουριτανίστας
Reaction score
7.494
Α) Σημερα και για πολυ ακομα, ενοικιο κι' αγιος ο Θεος.

Β) Καπου διαβασα για μονοκατοικια και σκυλια ατον κηπο για φυλαξη. ΜΕΓΑ λαθος.
Αν θελετε σκυλια για φυλαξη, ΜΕΣΑ. Μονο μεσα.

Reaction score
29.542
Nαι Αντώνη μου αυτό είναι μία άποψη . Λάθος κατά το δικό μου σκεπτικό που πάντα είχα Δύο καυκάσου και μετά τρία , να φυλάνε όλη την περιοχή. Το σκυλί το ένα μόνο του είναι αυάλωτο. Τα δύο ή ακόμη καλύτερα τα τρία μαζί αποτελούν αγέλη που πολύ δύσκολα αντιμετωπίζεται , ακόμη και με όπλα. Εχω προσωπική εμπειρία , από τα τρία καυκάσου που είχα .

Reaction score
29.542
Είχα φτάσει να έχω τα δύο πολύ άγρια κάτω , στον κήπο και τον ένα πιο ηληκιωμένο επάνω μαζί μου μέσα στο σπίτι. Το σκυλί δεν το γούσταρε αυτό και μου το έδειξε με τον καλύτερο τρόπο . Πήγε κάτω με τα άλλα δύο και τα συντόνιζε όπως αυτό ήξερε . Αποτέλεσμα - δεν περνούσε άνθρωπος έξω από το πεζοδρόμιο χωρίς να βλέπει να ανοιγοκλείνουν τρείς τεράστιες μασέλες. Οι δύο μάλλιστα ήταν και ιπτάμενες επάνω στίς πόρτες. Αυτό που λέμε λυσασμένο σκυλί. Δεν μπήκε ποτέ κανείς μέσα .
Κάποιοι κ'αποτε το δοκίμασαν αλλά τα είδαν κωλυόμενα.

Reaction score
2.654

Βέβαια χωρίς κολλητά με άλλους ώστε να μην μπορείς ούτε να κλάσεις για να μη σε ακούνε...πόσο μάλλον να βάζεις δυνατά τα στερεοφωνικά-home cinema...
Δυστυχώς αυτή είναι η καλύτερη περίπτωση που έχω βρει μέχρι τώρα. Μεζονέτα με μεσοτοιχία.
Τα περισσότερα σπίτια που έχω βρει στο budget που έχω θέσει, είναι δυστυχώς ή σε μοναξιές ή ανάμεσα σε ακατοίκητα ή πάνω σε βουνά ή γενικά σε πολύ άβολες θέσεις (τόσο ώστε και τα λίγα σχετικά χρήματα που ζητάνε για αυτά που προσφέρουν, να φαίνονται πάρα πολλά).

Ν

Νίκος Τεγόπουλος

Guest
...μονοκατοικια ψηφιζω και εγω, καθως σε τετοια διαμενω. Τα προτερηματα ανεφερθησαν παραπανω, εγω θα αναφερω ενα και μοναδικο, μικρο κατ' εμε, μειονεκτημα: ολες οι εξωτερικες εργασιες, συντηρηση, αντιμετωπιση βλαβων, καθαριοτητες, καλλωπισμος, πρεπει να γινονται απο τον διαμενοντα. Η αληθεια ειναι οτι οντως ειναι λιγο κουραστικο αυτο, ξεπερνιεται βεβαια. Λογω της δουλειας μου, για πολλα πολλα χρονια, εμενα σε πολυκατοικιες σε πολεις ανα την Ελλαδα, καταλαβα πολυ καλα τι συμαινει να συμβιεις με πολλους και ετεροκλητους ανθρωπους, ανθρωπους με διαφορετικα γουστα, κουλτουρα, κοινωνικη θεση, εργασια κ.λ.π.
Εχοντας αυτη την εμπειρια λοιπον, οταν ηρθε η ωρα οπου πλεον επαψε η αναγκη της μετακινησης, δεν το σκεφτηκα καθολου.
Αγαπητε φιλε πιστεψε με, εφ' οσον εχεις τη δυνατοτητα, μονοκατοικια και ας ειναι οπου θελει.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.876
Members
38.511
Νεότερο μέλος
ztv