Αναζήτηση high end καρότσι

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
για αυτο εισαι:
http://www.momsstrollerreviews.com/4moms-origami-stroller-review/
βαζεις και δυο sub 8" και ειναι ετοιμο
και μεγάλε για πες...τον ενισχυτή που θα τον βάλω?
κάτω απ'τα μπειμπιλίνο και ρεύμα με φωτοβολταικό ή θα πάρω μπαλαντέζα και θα κλέβω από τον Δήμο?:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1514548303][/DOUBLEPOST]
Το ενδεχόμενο να ζητάει αργότερα Re Audio 18' δεν το σκέφτεσαι;:rofl::lolsign:
το χαρτζιλίκι που λέγαμε πιο πάνω..:rolleyes::spiteful::party:

TERMATOGAZI

Bass!
Reaction score
4.881
και μεγάλε για πες...τον ενισχυτή που θα τον βάλω?
κάτω απ'τα μπειμπιλίνο και ρεύμα με φωτοβολταικό ή θα πάρω μπαλαντέζα και θα κλέβω από τον Δήμο?:roflmao::roflmao:
[DOUBLEPOST=1514548303][/DOUBLEPOST]
το χαρτζιλίκι που λέγαμε πιο πάνω..:rolleyes::spiteful::party:
θα παρεις μια optima blue top και εναν class d 12v που ειναι και μικροι και εισαι super , βολτα πανω κατω στον φαρο και τσιτα τα μπασα.
https://www.optimabatteries.com/en-us/bluetop-dual-purpose-deep-cycle-and-starting

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
θα παρεις μια optima blue top και εναν class d 12v που ειναι και μικροι και εισαι super , βολτα πανω κατω στον φαρο και τσιτα τα μπασα.
https://www.optimabatteries.com/en-us/bluetop-dual-purpose-deep-cycle-and-starting
...και απέναντι σχεδόν είναι η αστυνομία:welcome:
δεν το βλέπω τον πιτσιρικά να τον κρατάω χρόνο...θα τον πάρουν οι κοινωνικοί λειτουργοί:p:roflmao::roflmao:

Reaction score
119
Για καροτσάκια δεν θυμάμαι πέρασαν πολλά χρόνια που τα δούλευα. Αλλά οτι το μωράκι (με το καλό και με ένα πόνο) πρέπει να μοιάζει την μαμά του σας το εγγυώμαι εγώ. Δεν φαίνεται το παλικάρι μας. Για αυτό ειναι κάθε μέρα στο πατάρι για δουλειά τον καφέ του στο ισόγειο τον αφήνουν. :fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:

Reaction score
30.455
Για καροτσάκια δεν θυμάμαι πέρασαν πολλά χρόνια που τα δούλευα. Αλλά οτι το μωράκι (με το καλό και με ένα πόνο) πρέπει να μοιάζει την μαμά του σας το εγγυώμαι εγώ. Δεν φαίνεται το παλικάρι μας. Για αυτό ειναι κάθε μέρα στο πατάρι για δουλειά τον καφέ του στο ισόγειο τον αφήνουν. :fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou::fuckyou:
Πέστα Χρυσόστομε!

Reaction score
7.089
Eιμαι σε αναλογη φαση μιας και η κορη μου ειναι 18 μηνων (μολις ανοιξα και θεμα για παιδικο καθισμα αυτοκινητου) και θα σου προτεινω Maclaren. Βολικο,κλεινει ευκολα και μεταφερεται επισης πολυ ευκολα.Μονο μειονεκτημα οι μικρες ροδες οποτε σε χωμα,λασπη κλπ εχεις ενα θεματακι,αλλα ειναι τοσο ελαφρυ που το παιρνεις στα χερια (μαζι με το παιδι εννοειται).

https://www.skroutz.gr/s/268966/Maclaren-Techno-XLR.html#reviews

Reaction score
15.469
άντε ρίχτε καμιά ιδέα οι έμπειροι πατεράδες γιατί με σέρνει η γυναίκα αυτές τις μέρες σε διάφορα καταστήματα...βλέπω ξάτι μάρκες pepe,popo ότι νάναι

έχω διαβάσει κριτικές +/- και έχω χάσει τη μπάλα

νομίζω ότι οι πωλήτριες μου μιλάνε κινέζικα...μόνο το Γωγουλίνι καταλαβαίνει και εγώ κάθομαι σαν π@π@ρας και ακούω
προχθές την μία τη ρώτησα για πλάκα αν έχει φραπεδιέρα και μου απάντησε ότι έχει ποτηροθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό + παγουράκι:confused: δεν χρειάζεται να αγοράσω εξτρα...δεν μίλησα...γιατί νόμιζα ότι συνέχιζε την πλάκα που της έκανα
αλλά μπήκα στο ίντερνετ και είδα ότι όντως βάζουν και τέτοια...και ένιωσα μ@λ@κ@ς:p:D
Με το καλο να σου 'ρθει η μωρακλα ... παρε ενα μαρσιπο - θα περνατε φινα στσι βολτες ...

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
βρε α στα διάλα!>:(:p:roflmao:
το 3D στον υπέρηχο μίλησε(όχι το Auro...το απτάλλο:whistling:)...έχει το τούτο μου είπε η γιατρός:newrussian::fuckyou:
[DOUBLEPOST=1514564793][/DOUBLEPOST]
Με το καλο να σου 'ρθει η μωρακλα ... παρε ενα μαρσιπο - θα περνατε φινα στσι βολτες ...
να και ένα τέτοιο

και μετά θα μείνουν κάποιες λεπτομέρειες στα χαρτιά για να μας αναγνωρίσει η πολιτεία :lol::lolsign:

Reaction score
15.469
δεν μπορώ να γυρνάω σε καταστήματα μπεμπέ.
αρπα την τωρα ... αμα την γυρναγες εσυ στα χαϊενταδικα για ακροασεις ηταν καλα ε ?
αν και οι γυναίκες σε αυτά είναι λίγο ψωνάρες
ΟΧΙ καλε ...
ανταλλακτικά ροδάκια χρειάζονται?
αληθεια, εγινε αυτη η ερωτησις ?
Στα ΛΗΤΩ είχε ένα μακλάρεν.
αυτοι (απο τη λιγη φορμουλα απου θωρω) μονο για καροτσακια ειναι ...

εγώ ήδη υπολογίζω τη συνεισφορά του χαρτζιλιού του (από δώρα,κάλαντα,θείες,παππούδες,κλπ) για μελλοντικές αναβαθμίσεις
εγω παλι υπολογιζω πως τα λεφτα για τσι αναβαθμισεις θα γενουνε πανες ...
Και ατελείωτες ώρες σε παιδικές χαρές!
Βέβαια, εκεί αν το πας το παιδί μόνος σου, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μανούλες!
:thumbsup:

μακραν το καλυτερο νημα για παραμονες τσι νεας χρονιας ...

τεθιος μαρσιπος μρε :)

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
Περνάει ο καιρός, κάναμε τίποτα;:p

View attachment 87234

View attachment 87236
:roflmao:

οι φιαναλίστ είναι 3 αλλά εγώ θυμάμαι μόνο το ένα για ευνόητους λόγους mutsy evo

και έχει και πάρα πολύ καλούς χώρους εύκολα προσβάσιμους+ αξεσουάρ επέκτασης χώρου για λαική και ψώνια:p:D

το οποίο κλείνει πανεύκολα με μια κίνηση και φεύγουν και τα ροδάκια

sterkon

Τελεοράσεις!
Reaction score
1.616
εγω παλι υπολογιζω πως τα λεφτα για τσι αναβαθμισεις θα γενουνε πανες ...
Απ' ότι ακούω, δεν ξέρω, τρία παιδιά πάνες
στοιχίζουν περίπου τόσο,

Αν βάλεις και τα γάλατα... o_O:D

Αυτό το τελευταίο καρότσι, είναι (μου φαίνεται) μακράν το καλύτερο! :drinks:

daharis666

Moderator
Reaction score
83.325
στοιχίζουν περίπου τόσο,
3!?:oo_O:oo_O:oo_O
Αν βάλεις και τα γάλατα... o_O:D
γαργάλατα.. γαργάλατα:roflmao::roflmao:

Αυτό το τελευταίο καρότσι, είναι (μου φαίνεται) μακράν το καλύτερο! :drinks:
[/QUOTE]

ποιο? αυτό το putsy?:p:roflmao::lol:

Reaction score
15.469
στοιχίζουν περίπου τόσο,
για να στο πω αλλιως στοιχιζουν κατι λιγοτερο απο δυο χρονια ρουχα-βαψιμο τσι γυναικας ... :headbang:

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • xfader
    Segregation supporter
  • PeterMeni
    DIY - "Επαγγελματίας"

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.891
Members
38.516