Mr Spock
demokratischer - sektor
- Reaction score
- 53.525
- δεν παίζει . . . θα το κόψει το ΚΤΕΟ . . .Το ενδεχόμενο να ζητάει αργότερα Re Audio 18' δεν το σκέφτεσαι;![]()
- δεν παίζει . . . θα το κόψει το ΚΤΕΟ . . .Το ενδεχόμενο να ζητάει αργότερα Re Audio 18' δεν το σκέφτεσαι;![]()
και μεγάλε για πες...τον ενισχυτή που θα τον βάλω?για αυτο εισαι:
http://www.momsstrollerreviews.com/4moms-origami-stroller-review/
βαζεις και δυο sub 8" και ειναι ετοιμο
το χαρτζιλίκι που λέγαμε πιο πάνω..Το ενδεχόμενο να ζητάει αργότερα Re Audio 18' δεν το σκέφτεσαι;![]()
θα παρεις μια optima blue top και εναν class d 12v που ειναι και μικροι και εισαι super , βολτα πανω κατω στον φαρο και τσιτα τα μπασα.και μεγάλε για πες...τον ενισχυτή που θα τον βάλω?
κάτω απ'τα μπειμπιλίνο και ρεύμα με φωτοβολταικό ή θα πάρω μπαλαντέζα και θα κλέβω από τον Δήμο?
[DOUBLEPOST=1514548303][/DOUBLEPOST]
το χαρτζιλίκι που λέγαμε πιο πάνω..![]()
...και απέναντι σχεδόν είναι η αστυνομίαθα παρεις μια optima blue top και εναν class d 12v που ειναι και μικροι και εισαι super , βολτα πανω κατω στον φαρο και τσιτα τα μπασα.
https://www.optimabatteries.com/en-us/bluetop-dual-purpose-deep-cycle-and-starting
Πέστα Χρυσόστομε!Για καροτσάκια δεν θυμάμαι πέρασαν πολλά χρόνια που τα δούλευα. Αλλά οτι το μωράκι (με το καλό και με ένα πόνο) πρέπει να μοιάζει την μαμά του σας το εγγυώμαι εγώ. Δεν φαίνεται το παλικάρι μας. Για αυτό ειναι κάθε μέρα στο πατάρι για δουλειά τον καφέ του στο ισόγειο τον αφήνουν.![]()
Αυτό είναι καλοκαιρινό ρε συ,θες να πουντιάσει και μετά να τρέχει στα φαρμακεία
άλλος ένας σοβαρός επιστήμονας σου λέει μετά..
Με το καλο να σου 'ρθει η μωρακλα ... παρε ενα μαρσιπο - θα περνατε φινα στσι βολτες ...άντε ρίχτε καμιά ιδέα οι έμπειροι πατεράδες γιατί με σέρνει η γυναίκα αυτές τις μέρες σε διάφορα καταστήματα...βλέπω ξάτι μάρκες pepe,popo ότι νάναι
έχω διαβάσει κριτικές +/- και έχω χάσει τη μπάλα
νομίζω ότι οι πωλήτριες μου μιλάνε κινέζικα...μόνο το Γωγουλίνι καταλαβαίνει και εγώ κάθομαι σαν π@π@ρας και ακούω
προχθές την μία τη ρώτησα για πλάκα αν έχει φραπεδιέρα και μου απάντησε ότι έχει ποτηροθήκη στον στάνταρ εξοπλισμό + παγουράκιδεν χρειάζεται να αγοράσω εξτρα...δεν μίλησα...γιατί νόμιζα ότι συνέχιζε την πλάκα που της έκανα
αλλά μπήκα στο ίντερνετ και είδα ότι όντως βάζουν και τέτοια...και ένιωσα μ@λ@κ@ς![]()
βρε α στα διάλα!Για καροτσάκια δεν θυμάμαι πέρασαν πολλά χρόνια που τα δούλευα. Αλλά οτι το μωράκι (με το καλό και με ένα πόνο) πρέπει να μοιάζει την μαμά του σας το εγγυώμαι εγώ. Δεν φαίνεται το παλικάρι μας. Για αυτό ειναι κάθε μέρα στο πατάρι για δουλειά τον καφέ του στο ισόγειο τον αφήνουν.![]()
να και ένα τέτοιοΜε το καλο να σου 'ρθει η μωρακλα ... παρε ενα μαρσιπο - θα περνατε φινα στσι βολτες ...
αρπα την τωρα ... αμα την γυρναγες εσυ στα χαϊενταδικα για ακροασεις ηταν καλα ε ?δεν μπορώ να γυρνάω σε καταστήματα μπεμπέ.
ΟΧΙ καλε ...αν και οι γυναίκες σε αυτά είναι λίγο ψωνάρες
αληθεια, εγινε αυτη η ερωτησις ?ανταλλακτικά ροδάκια χρειάζονται?
αυτοι (απο τη λιγη φορμουλα απου θωρω) μονο για καροτσακια ειναι ...Στα ΛΗΤΩ είχε ένα μακλάρεν.
εγω παλι υπολογιζω πως τα λεφτα για τσι αναβαθμισεις θα γενουνε πανες ...εγώ ήδη υπολογίζω τη συνεισφορά του χαρτζιλιού του (από δώρα,κάλαντα,θείες,παππούδες,κλπ) για μελλοντικές αναβαθμίσεις
Και ατελείωτες ώρες σε παιδικές χαρές!
Βέβαια, εκεί αν το πας το παιδί μόνος σου, κάνεις ενδιαφέρουσες γνωριμίες με μανούλες!
Απ' ότι ακούω, δεν ξέρω, τρία παιδιά πάνεςεγω παλι υπολογιζω πως τα λεφτα για τσι αναβαθμισεις θα γενουνε πανες ...
3!?Απ' ότι ακούω, δεν ξέρω, τρία παιδιά πάνες
στοιχίζουν περίπου τόσο,![]()
γαργάλατα.. γαργάλαταΑν βάλεις και τα γάλατα...![]()
[/QUOTE]Αυτό το τελευταίο καρότσι, είναι (μου φαίνεται) μακράν το καλύτερο!![]()
για να στο πω αλλιως στοιχιζουν κατι λιγοτερο απο δυο χρονια ρουχα-βαψιμο τσι γυναικας ...Απ' ότι ακούω, δεν ξέρω, τρία παιδιά πάνες
στοιχίζουν περίπου τόσο,