''Απάτη'' μέσω αγγελίας ?

Status
Not open for further replies.

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
360
Το έστειλα φίλε μου την ίδια μέρα με το βραδινό δρομολόγιο.Έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν εμφανίστηκε να το παραλάβει με πήραν τηλέφωνο και ζήτησα το δέμα να γυρίσει πίσω.
Και ηταν να το παρω εγω...κ με προλαβες...

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Καλό θα ήταν να κατεβάσετε τις φωτογραφίες με το προσωπικό τηλέφωνο του ανθρώπου ή να το αφαιρέσετε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
82.683
Αυτά δεν μου είχες κάνει και εσύ όταν μου πουλήσεις κρυσταλλιερα που της έλειπε το ένα πόδι;
εγώ πάλι θυμάμαι ένα hdmi spliter που πήρα κάποτε από έναν κιορατά και είχε στραβωμένη την μια άκρη...μη μου τα θυμίζεις>:(:p:D

άσε που τελικά δεν το έβαλα ποτέ...

μη με προκαλείς repousti το παιδί έπαθε ζημιά...πάλι putana θα το κάνουμε...και δεν κάνει..
πάμε στου zizik το θρεντ και την νέα πατέντα για καλτσοαπλώστρα που έφτιαξε άθελά του :roflmao::roflmao:

Last edited:

Reaction score
7
του είπες ότι θα το στείλεις?
με κούριερ το έστειλες να φανταστώ?
και άλλα έξοδα?:(:headbang:
Όχι με κούριερ αλλά με το κτελ. Με κτελ ζήτησα να μου το στείλει και αυτός. Πλήρωσα + 7 ευρώ και άλλα τόσα για να μου έρθει ξανά πίσω.Στο σύνολο 74.

daharis666

Moderator
Reaction score
82.683
Όχι με κούριερ αλλά με το κτελ. Με κτελ ζήτησα να μου το στείλει και αυτός. Πλήρωσα + 7 ευρώ και άλλα τόσα για να μου έρθει ξανά πίσω.Στο σύνολο 74.
>:(>:(>:(

Reaction score
7
Καλό θα ήταν να κατεβάσετε τις φωτογραφίες με το προσωπικό τηλέφωνο του ανθρώπου ή να το αφαιρέσετε.
Έχεις δίκαιο αλλά το τηλέφωνό του το δίνει και στις αγγελίες του.Πες μου πως τις βγάζω και θα το κανώ.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Επειδή ο Μιχάλης είναι γνωστός εδώ , μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
Ξέρω ότι η δουλειά του τον υποχρεώνει να λείπει εκτός Ελλάδος για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Για αυτό hold your horses.

Reaction score
78
Ίσως θα πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε κι εμείς ακόμη τους ίδιους μας τους εαυτούς και ως αγοραστές αλλά και ως πωλητές στις αγγελίες.
Για παράδειγμα εγώ δεν μένω Αθήνα και βάζω αγγελίες μόνο οταν πρόκειται να πάω Αθήνα για να γίνει η συναλλαγή από κοντά για να δει ο αγοραστής τι παίρνει. Αυτό προστατεύει κι εμένα εκτός απο το να γίνει κάποια ζημιά στην μεταφορά αλλά και για να μην πει αργότερα ο αγοραστής οτι του έδωσα κάτι σκάρτο.
Επίσης για μένα φώτο πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά... σε γλιτώνει απο την ταλαιπωρία όπως τώρα με σένα... και ίσως βάζει και τον πωλητή να περιποιηθεί και το αντικείμενο λίγο παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... οπότε καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας... :)

Sugah

Ζαχαρούλης
Reaction score
3.326
Έχεις δίκαιο αλλά το τηλέφωνό του το δίνει και στις αγγελίες του.Πες μου πως τις βγάζω και θα το κανώ.
Εάν μπορείτε κάντε επεξεργασία στο μήνυμα και αφαιρέστε τις φωτογραφίες, διαφορετικά ας το κάνει ένας διαχειριστής

daharis666

Moderator
Reaction score
82.683
Επίσης για μένα φώτο πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά... σε γλιτώνει απο την ταλαιπωρία όπως τώρα με σένα... και ίσως βάζει και τον πωλητή να περιποιηθεί και το αντικείμενο λίγο παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... οπότε καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας... :)
καλά άσε...εγώ είχα πέσει θύμα άριστης κατάστασης με φωτομοντάζ >:(
και μετά μου έλεγε ότι εννοούσε άριστη λειτουργική κατάσταση...και όταν τον είπα για τις φωτό που ήταν τέλειες
μου είπε ότι είναι παλιές...τρέχα γύρευε
τι μου τον θυμίσατε τον @@

Reaction score
7
Ξέρω ότι η δουλειά του τον υποχρεώνει να λείπει εκτός Ελλάδος για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Μου ανέφερε ότι θα λείπει μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη παρασκευή από της 10-11-17.Έχουν περάσει άλλες 6.

Rodemis

"Επαγγελματίας"
Reaction score
360
καλά άσε...εγώ είχα πέσει θύμα άριστης κατάστασης με φωτομοντάζ >:(
και μετά μου έλεγε ότι εννοούσε άριστη λειτουργική κατάσταση...και όταν τον είπα για τις φωτό
μου είπε ότι είναι παλιές...τρέχα γύρευε
τι μου τον θυμίσατε τον @@
Ενω σ'εμενα αφου με παρεδωσε χαλασμενο το μηχανημα μου εδωσε και πλαστο χαρτονομισμα,ρεστα....ειναι να μην σου τυχει...

Reaction score
7
Ίσως θα πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε κι εμείς ακόμη τους ίδιους μας τους εαυτούς και ως αγοραστές αλλά και ως πωλητές στις αγγελίες.
Για παράδειγμα εγώ δεν μένω Αθήνα και βάζω αγγελίες μόνο οταν πρόκειται να πάω Αθήνα για να γίνει η συναλλαγή από κοντά για να δει ο αγοραστής τι παίρνει. Αυτό προστατεύει κι εμένα εκτός απο το να γίνει κάποια ζημιά στην μεταφορά αλλά και για να μην πει αργότερα ο αγοραστής οτι του έδωσα κάτι σκάρτο.
Περισσότερο με πείραξε που ήταν σε άθλια κατάσταση και το ότι δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Αν ο χώρος των αγγελιών είναι να προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε ότι άχρηστο έχουμε ,ε τότε τι να πω.
[DOUBLEPOST=1515541130][/DOUBLEPOST]
Σε καταλαβαινω απολυτα.Δυστυχως το''σε καλη κατασταση''ειναι υποκειμενικο.Ευτυχως στο συνολο των μεταχειρισμενων,μεσω του σαιτ,ειναι προσεγμενα.Μου εχουν τυχει ομως κ κανα-δυο σε αθλια κατασταση η χαλασμενα....
Κανονικά πρέπει να αναφέρουμε αυτά τα μέλη ποια είναι για να γνωρίζουν και οι άλλοι για να μην την πατήσουν.

Reaction score
73
Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι απλά τα πράγματα, εκτός και αν χάκαρε κάποιος λέρας το λογαριασμό του! Να δεχτώ ότι δεν πακέταρε το δέμα σωστά και έφτασε σε χειρότερη κατάσταση από την αρχική του, αλλά η βρώμα δε δικαιολογείται (εκτός και αν του έστειλε καποιο δωράκι με την παραγγελία) :rofl:

Reaction score
448
Εγω νομιζω, οτι ειναι ατοπο να θιγεται η τιμη ενος μελους ενοσω δεν ειναι παρων... σαφως και ο φιλος Κυριακος μπορει να χει ΑΠΟΛΥΤΟ δικιο, αλλα για να μην δινονται λαθος εντυπωσεις και καταληγουμε σε κουτσομπολιστικα σχολια, καλο θα ηταν να απαντησει και το μελος που εκανε την πωληση, ο οποιος απο οτι ξερω ειναι αρκετα παλιο και γνωστο μελος. ..(Υπ οψιν δεν εχω καμια απολυτως σχεση μαζι του , ουτε καν τον γνωριζω, απλα βλεπω το ονομα του αρκετες φορες στα φορουμς)
Εχω παθει και γω κατι παρομοιο με μια αγορα απο emarket.gr, με διεσυρε ο πωλητης , με εσκισε κανονικα, επειδη δεν παρελαβα την παραγκελεια. Και γιατι εγινε αυτο? Μπηκαμε επειγοντως νοσοκομειο 3 βδομαδες με την γυναικα, βαρυ χειρουργειο κτλ κτλ.. Φανταστειτε πως ενιωσα οταν διαβασα ενα σωρο αρνητικα σχολια δημοσια... anyway..
Φιλια απο Σαμο.

Nick Arvanitakis

Audio Pro
Reaction score
23.745
Τι μπορεί να συμβαίνει?
Υποθέσεις κάνουμε, διότι έχει ψιλοχαθεί διαδικτυακά.

Η λέξη ''απάτη'' είναι υπερβολική.
Θα βάλω ερωτηματικό στον τίτλο και θα κλειδώσω το thread , μέχρι να εμφανιστεί ο Tidal.

Status
Not open for further replies.

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.413
Members
38.453
Νεότερο μέλος
Xatzisjim