- Reaction score
- 7
ΣωστάΡε παιδιά, το έστειλε πίσω,αλλά δεν παρελήφθη από τον πωλητή και επέστρεψε στον αγοραστή..αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Σωστά;
ΣωστάΡε παιδιά, το έστειλε πίσω,αλλά δεν παρελήφθη από τον πωλητή και επέστρεψε στον αγοραστή..αυτό καταλαβαίνω εγώ.
Σωστά;
Και ηταν να το παρω εγω...κ με προλαβες...Το έστειλα φίλε μου την ίδια μέρα με το βραδινό δρομολόγιο.Έχει περάσει αρκετός καιρός που δεν εμφανίστηκε να το παραλάβει με πήραν τηλέφωνο και ζήτησα το δέμα να γυρίσει πίσω.
εγώ πάλι θυμάμαι ένα hdmi spliter που πήρα κάποτε από έναν κιορατά και είχε στραβωμένη την μια άκρη...μη μου τα θυμίζειςΑυτά δεν μου είχες κάνει και εσύ όταν μου πουλήσεις κρυσταλλιερα που της έλειπε το ένα πόδι;
Όχι με κούριερ αλλά με το κτελ. Με κτελ ζήτησα να μου το στείλει και αυτός. Πλήρωσα + 7 ευρώ και άλλα τόσα για να μου έρθει ξανά πίσω.Στο σύνολο 74.του είπες ότι θα το στείλεις?
με κούριερ το έστειλες να φανταστώ?
και άλλα έξοδα?![]()
Όχι με κούριερ αλλά με το κτελ. Με κτελ ζήτησα να μου το στείλει και αυτός. Πλήρωσα + 7 ευρώ και άλλα τόσα για να μου έρθει ξανά πίσω.Στο σύνολο 74.
Έχεις δίκαιο αλλά το τηλέφωνό του το δίνει και στις αγγελίες του.Πες μου πως τις βγάζω και θα το κανώ.Καλό θα ήταν να κατεβάσετε τις φωτογραφίες με το προσωπικό τηλέφωνο του ανθρώπου ή να το αφαιρέσετε.
Εάν μπορείτε κάντε επεξεργασία στο μήνυμα και αφαιρέστε τις φωτογραφίες, διαφορετικά ας το κάνει ένας διαχειριστήςΈχεις δίκαιο αλλά το τηλέφωνό του το δίνει και στις αγγελίες του.Πες μου πως τις βγάζω και θα το κανώ.
καλά άσε...εγώ είχα πέσει θύμα άριστης κατάστασης με φωτομοντάζΕπίσης για μένα φώτο πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά... σε γλιτώνει απο την ταλαιπωρία όπως τώρα με σένα... και ίσως βάζει και τον πωλητή να περιποιηθεί και το αντικείμενο λίγο παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... οπότε καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας...![]()
Μου ανέφερε ότι θα λείπει μία εβδομάδα μέχρι την επόμενη παρασκευή από της 10-11-17.Έχουν περάσει άλλες 6.Επειδή ο Μιχάλης είναι γνωστός εδώ , μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
Ξέρω ότι η δουλειά του τον υποχρεώνει να λείπει εκτός Ελλάδος για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Για αυτό hold your horses.
Ενω σ'εμενα αφου με παρεδωσε χαλασμενο το μηχανημα μου εδωσε και πλαστο χαρτονομισμα,ρεστα....ειναι να μην σου τυχει...καλά άσε...εγώ είχα πέσει θύμα άριστης κατάστασης με φωτομοντάζ
και μετά μου έλεγε ότι εννοούσε άριστη λειτουργική κατάσταση...και όταν τον είπα για τις φωτό
μου είπε ότι είναι παλιές...τρέχα γύρευε
τι μου τον θυμίσατε τον @@
Αισθάνομαι πολύ τυχερόςΚαι ηταν να το παρω εγω...κ με προλαβες...
Έχω μια ιδέα πού να το βάλεις το splitter..άσε που τελικά δεν το έβαλα ποτέ...
Περισσότερο με πείραξε που ήταν σε άθλια κατάσταση και το ότι δεν το περίμενα από τον συγκεκριμένο άνθρωπο.Αν ο χώρος των αγγελιών είναι να προσπαθούμε να ξεφορτωθούμε ότι άχρηστο έχουμε ,ε τότε τι να πω.Ίσως θα πρέπει να προσέχουμε και να προστατεύουμε κι εμείς ακόμη τους ίδιους μας τους εαυτούς και ως αγοραστές αλλά και ως πωλητές στις αγγελίες.
Για παράδειγμα εγώ δεν μένω Αθήνα και βάζω αγγελίες μόνο οταν πρόκειται να πάω Αθήνα για να γίνει η συναλλαγή από κοντά για να δει ο αγοραστής τι παίρνει. Αυτό προστατεύει κι εμένα εκτός απο το να γίνει κάποια ζημιά στην μεταφορά αλλά και για να μην πει αργότερα ο αγοραστής οτι του έδωσα κάτι σκάρτο.
Επίσης για μένα φώτο πρέπει να υπάρχουν υποχρεωτικά... σε γλιτώνει απο την ταλαιπωρία όπως τώρα με σένα... και ίσως βάζει και τον πωλητή να περιποιηθεί και το αντικείμενο λίγο παραπάνω.
Δεν είναι όλοι οι άνθρωποι ίδιοι... οπότε καλό είναι να παίρνουμε τα μέτρα μας...![]()
Κανονικά πρέπει να αναφέρουμε αυτά τα μέλη ποια είναι για να γνωρίζουν και οι άλλοι για να μην την πατήσουν.Σε καταλαβαινω απολυτα.Δυστυχως το''σε καλη κατασταση''ειναι υποκειμενικο.Ευτυχως στο συνολο των μεταχειρισμενων,μεσω του σαιτ,ειναι προσεγμενα.Μου εχουν τυχει ομως κ κανα-δυο σε αθλια κατασταση η χαλασμενα....
μέχρι 8 χωράει...έχει θέση και για σέναΈχω μια ιδέα πού να το βάλεις το splitter..![]()
Τι μπορεί να συμβαίνει? Είναι απλά τα πράγματα, εκτός και αν χάκαρε κάποιος λέρας το λογαριασμό του! Να δεχτώ ότι δεν πακέταρε το δέμα σωστά και έφτασε σε χειρότερη κατάσταση από την αρχική του, αλλά η βρώμα δε δικαιολογείται (εκτός και αν του έστειλε καποιο δωράκι με την παραγγελία)Επειδή ο Μιχάλης είναι γνωστός εδώ , μάλλον κάτι άλλο συμβαίνει.
Ξέρω ότι η δουλειά του τον υποχρεώνει να λείπει εκτός Ελλάδος για μεγάλα χρονικά διαστήματα.
Για αυτό hold your horses.
Υποθέσεις κάνουμε, διότι έχει ψιλοχαθεί διαδικτυακά.Τι μπορεί να συμβαίνει?