- Reaction score
- 1.738
Γιατί, βρε συ, είμαι «Κόναν»??Είσαι Κόναν, αλλά μ' αρέσεις
Γιατί, βρε συ, είμαι «Κόναν»??Είσαι Κόναν, αλλά μ' αρέσεις
B&W και Γρέζι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.με το B&W, η τρομπέτα στο αριστερό τουίτερ, ακουγόταν σα να χει γρεζι
Και διαφημίζανε το 2003, ότι αυτό το ηχείο ειχε το τουίτερ του ναυτίλου:Με γειά και καλοτάξιδα!![]()
Κανονικά δεν πρέπει, αλλά μου είναι αδύνατο να αντισταθώ:
B&W και Γρέζι είναι άρρηκτα συνδεδεμένα.![]()
![]()
Αφού τα χεις χώσει στη γωνία. Πάλι καλά που είναι κλειστή η καμπίνα.Γιατί, βρε συ, είμαι «Κόναν»??![]()
![]()
Είναι εντελώς «ασχημοωραία», όπως η Γεωργία Βασιλειάδου...Έχουν εκπληκτική καμπίνα.
Δύσκολη, πολύ δύσκολη κατασκευή.
Αν μπορούσαν, θα το αντέγραφαν όλοι.
Κρίμα που δεν είναι όμορφο σα τα Άνταμ.
![]()
Τι να κάνω, βρε φίλε, αφού έτσι το φτιαξε το σπίτι ο πολ μηχανικός....Αφού τα χεις χώσει στη γωνία. Πάλι καλά που είναι κλειστή η καμπίνα.
Βάση των στοιχείων της εταιρείας και watt και ρεύματα έχει για αρκετά ηχεία της αγοράς. Yποθέτω ότι για την ένταση που θες μπορεί να τα οδηγήσει....Και ο 851a φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, τα παίζει δυνατά και όμορφα και φαίνεται να έχει αποθέματα.
Ας σημειωθεί, βελβαια, ότι το «δυνατά» το δικό μου ειναι τόσο, όσο να μπορείς να μιλάς -σχετικά άνετα - στον διπλανό σου στο καναπέ!
Αυτό έκανα εγώ με τον Rotel, τον έκανα προ και τελικό τον Crown. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα budget τη σημερινή εποχή......ο CA εχει preout που ισως τα χρειαστεις για αγορα ενος τελικου με περισσοτερη ισχυ ωστε να αποφυγεις τα πολλα εξοδα .
Κουκλιά είναι να τα χαρείς όσο μπορείς!!View attachment 87624 View attachment 87625 View attachment 87626 Καλημέρα σε όλους.
Πριν λίγο έστησα τα 40άρια και άρχισαν να παίζουν με τον 851a.
Παρόλο που ειναι άστρωτα, έχω μείνει εντυπωσιασμένος από τον όγκο, το βάθος, την καθαρότητα κλπ, κλπ.
Π.χ. στο “So What” του Mikes Davis, απο καλό Αμερικανικό βινύλιο του 70, σε μερικά σημεία, με το B&W, η τρομπέτα στο αριστερό τουίτερ, ακουγόταν σα να χει γρεζι, σαν να «κολλάει».
Με τα 40άρια, αυτό εξαφανίστηκε...
Και να μην πως πως αισθάνεσαι το κοντρα μπάσο...
Και ο 851a φαίνεται ότι δεν καταλαβαίνει τίποτα, τα παίζει δυνατά και όμορφα και φαίνεται να έχει αποθέματα.
Ας σημειωθεί, βελβαια, ότι το «δυνατά» το δικό μου ειναι τόσο, όσο να μπορείς να μιλάς -σχετικά άνετα - στον διπλανό σου στο καναπέ!
Καλημέρα και καλό ΣΚ.
.....αναμενω τις εντυπωσεις σου με τον crown kostas δεν το εχω ξεχασει!Βάση των στοιχείων της εταιρείας και watt και ρεύματα έχει για αρκετά ηχεία της αγοράς. Yποθέτω ότι για την ένταση που θες μπορεί να τα οδηγήσει.
Αυτό έκανα εγώ με τον Rotel, τον έκανα προ και τελικό τον Crown. Υπάρχουν λύσεις για όλα τα budget τη σημερινή εποχή.