- Reaction score
- 1.738
Παρακαλώ να κλείσει το θέμα.
Συνεννοήθηκα με την αντιπροσωπεία και όλα καλά.
Σας ευχαριστώ όλους.
Συνεννοήθηκα με την αντιπροσωπεία και όλα καλά.
Σας ευχαριστώ όλους.
- δεν ξέρω εάν σου ξέφυγε το ορθογραφικό λάθος ( αναμενόμενο είναι το σωστό ) . . . εν προκειμένω όμως είναι εύστοχοΑναμαινομενο.
Κάτσε, που πας;Συνεννοήθηκα με την αντιπροσωπεία και όλα καλά.
Αγαπητέ Κώστα, καλησπέρα.Μπες στο πρώτο χρωματοπωλείο....
Γίνεται να σου ξεφύγει καμία πινελιά και να μου τα πουλήσεις φθηνότερα;πως βοηθαει αραγε? να τα περασω ενα χερακι τα μωρα μου?
ΑgλητηΓίνεται να σου ξεφύγει καμία πινελιά και να μου τα πουλήσεις φθηνότερα;
Και χωρίς το κεντρικό...![]()
Απαράδεκτα τα proac σαν ηχεία με τέτοια κακή ποιότητα κατασκευής.Δεν θα ξεχάσω τα proac tablette 8 signature, απίθανα ηχεία, μέχρι που μια ωραία πρωία ανακάλυψα αποκόλληση μιας ειδικής επίστρωσης περιφερικά του ενός γούφερ, προφανώς ως αποτέλεσμα της κίνησης της ανάρτησής του επί κακής πρόσφυσης της επίστρωσης. Μόλις 2 εβδομάδες μετά την αγορά τους! Η απάντηση της εταιρείας ήταν πως...όφειλα να παίζω σε χαμηλότερες στάθμες.
Και μάλιστα, δεν το έγραψα για να μην πλατειάζω, έγινε 2 φορές αυτή η αλλαγή, κοστίζοντάς μου τότε 300 ευρώ. Δηλαδή μετά την επανάληψη του προβλήματος αντικατέστησα ξανά το γούφερ ώστε να το διώξω το ηχείο.Συμφωνώ κι επαυξάνω.
marba που κρυβεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?????Κάτσε, που πας;
Τι νόμιζες;
Έτσι φτηνά θα τη γλυτώσεις;
Γιααα πες, τι όλα καλά;
Καλά ήταν η γριά που πέθανε.
Εδώ είμαι, ρε ΚΟΣΤΑΣ ΙΑΡ, περιμένω το καινούργιο woofer και φαντάζομαι - έντρομος - σκηνικά από το μέλλον:marba που κρυβεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?????