Τα ματιάσανε τα καινούργια μου ATC

Reaction score
1.738
Παρακαλώ να κλείσει το θέμα.

Συνεννοήθηκα με την αντιπροσωπεία και όλα καλά.

Σας ευχαριστώ όλους.

ika

News
Reaction score
16.715
Οι οδηγίες χρήσεως δεν αναφέρουν αν πρέπει, πως πρέπει ή πως δεν πρέπει να γίνεται ο καθαρισμός?
Μήπως πρόκειται για αστοχία υλικού

Reaction score
1.738
Μπες στο πρώτο χρωματοπωλείο....
Αγαπητέ Κώστα, καλησπέρα.

Τελικά βρήκα τι είναι αυτό το υλικό που βάζουν πάνω στα μεγάφωνα της ATC.

Λέγεται "Oppanol" (πολυισοβουτυλένιο (PIB), και είναι υδατοδιαλυτό.

"The coating used is called Opanol.
I purchased a second-hand pair of SCM7 some years ago which had obvioulsy been used without the grilles in place and so the drivers had a coating of dust on them! I contacted ATC who sent me a small pot of Opanol. I gave the drivers a fresh coating with a brush and bobs-your-uncle, good as new!"

Τι λέτε; Μπορούμε να βρούμε κανένα διάλυμα πουθενά στην Αθήνα;

Reaction score
4.327
Αφού στρώσουνε, βάλε τον δικό σου σαν προ και δοκίμασε κανα crown xls από κανα φίλο σου να δεις πως συμπεριφέρονται με τα "σωστά" βατ και αν σου αρέσει

Reaction score
335
Φίλε μου πως σε καταλαβαίνω. Γιατί από ψυχαναγκασμούς...πρωταθλητής! Δεν θα ξεχάσω τα proac tablette 8 signature, απίθανα ηχεία, μέχρι που μια ωραία πρωία ανακάλυψα αποκόλληση μιας ειδικής επίστρωσης περιφερικά του ενός γούφερ, προφανώς ως αποτέλεσμα της κίνησης της ανάρτησής του επί κακής πρόσφυσης της επίστρωσης. Μόλις 2 εβδομάδες μετά την αγορά τους! Η απάντηση της εταιρείας ήταν πως...όφειλα να παίζω σε χαμηλότερες στάθμες. Αφού μετά την αλλαγή των μονάδων βαρέθηκα να παρακολουθώ τις κινήσεις των γούφερ αντί να ακούω, τα πούλησα σε - ευτυχώς γι΄αυτόν - υγιή μουσικόφιλο.

Μελίδης Μιχάλης

Πρόεδρος ΕΒΒΕ
Reaction score
30.660
Δεν θα ξεχάσω τα proac tablette 8 signature, απίθανα ηχεία, μέχρι που μια ωραία πρωία ανακάλυψα αποκόλληση μιας ειδικής επίστρωσης περιφερικά του ενός γούφερ, προφανώς ως αποτέλεσμα της κίνησης της ανάρτησής του επί κακής πρόσφυσης της επίστρωσης. Μόλις 2 εβδομάδες μετά την αγορά τους! Η απάντηση της εταιρείας ήταν πως...όφειλα να παίζω σε χαμηλότερες στάθμες.
Απαράδεκτα τα proac σαν ηχεία με τέτοια κακή ποιότητα κατασκευής.
Δεν πρέπει να ξεκολλάει οτιδήποτε από κανένα μεγάφωνο και μάλιστα καινούργιο.
Απαράδεκτη και η εταιρία για την απάντησή της.

Reaction score
335
Συμφωνώ κι επαυξάνω.
Και μάλιστα, δεν το έγραψα για να μην πλατειάζω, έγινε 2 φορές αυτή η αλλαγή, κοστίζοντάς μου τότε 300 ευρώ. Δηλαδή μετά την επανάληψη του προβλήματος αντικατέστησα ξανά το γούφερ ώστε να το διώξω το ηχείο.
Εννοείται ότι οι στάθμες δεν ήταν υπερβολικές, άλλωστε τα μεγάφωνα δεν παρουσίασαν άλλα προβλήματα.
Ανεξάρτητα από τα παραπάνω μου αρέσει ο χαρακτήρας των proac αλλά ναι, απαράδεκτη η αντιμετώπιση.

Reaction score
1.738
marba που κρυβεσαιιιιιιιιιιιιιιιιιι ?????
Εδώ είμαι, ρε ΚΟΣΤΑΣ ΙΑΡ, περιμένω το καινούργιο woofer και φαντάζομαι - έντρομος - σκηνικά από το μέλλον:

Φαντάσου - λέει - να πάει καμιά μακρυμαλλούσα ύπαρξη, που μόλις έχει βγει από το ντους σου, να δει στο «στέρεο» σου, ποιο κομμάτι του Τσίκο Φρίμαν παιζει, και - αφηρημένη - λέει - να τινάξει τα βρεγμένα μαλλάκια της πάνω στα ολοκαίνουργια σου και άστρωτα ATC SCM 40 v2, με τα γυαλιστερά και κάπως κολλώδη «drivers»!

Αξία: Ανεκτίμητη!

wizzy

Music is our (Supernatural) friend!
Reaction score
22.470
Sorry κιόλας, θα αλλάξεις woofer λόγω της "ζημιάς" που περιέγραψες;

Staff online

• abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last
  • xfader