- Reaction score
- 83.713
ναι...και χαλάσετε την αγγελίαPutain κι αυτό το νήμα; Προσοχή: είναι ρητορική ερώτηση, μην απαντήσετε και χαλάσετε την αγγελία![]()

ναι...και χαλάσετε την αγγελίαPutain κι αυτό το νήμα; Προσοχή: είναι ρητορική ερώτηση, μην απαντήσετε και χαλάσετε την αγγελία![]()
Ίσα ίσα κρατάνε την αγγελία ψηλά!Putain κι αυτό το νήμα; Προσοχή: είναι ρητορική ερώτηση, μην απαντήσετε και χαλάσετε την αγγελία![]()
*πάλι εγώ!Να! Ορίστε τώρα... Την χάλασες![]()
γιατί αύριο τι έχτε?...μέχρι να αλλάξει η μέρα.
Καταγγέλλω τον αγγελιοχώστη για παράβαση του άρθρου 5 του κανονισμού αγγελιών: "Το κείμενο στο σώμα της αγγελίας θα πρέπει να είναι σαφές και να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το προϊόν."Αναζήτηση το παραπάνω του τίτλου, με πμ.Τhanks.
Θηλυκό είναι;Βάλε καλέ Στάθη δυο Γκράμμες δίπλα-δίπλα. Αφο
Σωστά, Killjoy......μέχρι να αλλάξει η μέρα.
oooooooooooo τι ειπε!!Καταγγέλλω τον αγγελιοχώστη για παράβαση του άρθρου 5 του κανονισμού αγγελιών: "Το κείμενο στο σώμα της αγγελίας θα πρέπει να είναι σαφές και να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το προϊόν."
Τιστοδιαλοειναιαφτοτορημαδιτογκράμμα;
Στάθη βοήθα, σοβαρά μιλάω, μπορεί να έχω μερικά τέτχοια στην αποθήκη μου. Είναι κάτι που κάπχοιος το πάει; Όπως λέμε το πάει το Γκράμμα, ένα πράμα;
Θηλυκό είναι;
Σωστά, Killjoy...
Όμως, είναι αγγελία ζήτησης (άρθρο 12 του κανονισμού αγγελιών).
Σε μια βδομαδούλα εδώ θα 'μαστε...![]()
Απαγορεύονται αυτά στο αβσαιτ..γιατί αύριο τι έχτε?
απεργία?![]()
Πώς θα γίνει αγαπητέ να ρίξεις καμιά ματιά σε αυτή την αποθήκη ; αν δεν σου κάνει κόπος δλδ.Καταγγέλλω τον αγγελιοχώστη για παράβαση του άρθρου 5 του κανονισμού αγγελιών: "Το κείμενο στο σώμα της αγγελίας θα πρέπει να είναι σαφές και να δίνει όσο το δυνατόν περισσότερα στοιχεία για το προϊόν."
Τιστοδιαλοειναιαφτοτορημαδιτογκράμμα;
Στάθη βοήθα, σοβαρά μιλάω, μπορεί να έχω μερικά τέτχοια στην αποθήκη μου. Είναι κάτι που κάπχοιος το πάει; Όπως λέμε το πάει το Γκράμμα, ένα πράμα;
Θηλυκό είναι;
Σωστά, Killjoy...
Όμως, είναι αγγελία ζήτησης (άρθρο 12 του κανονισμού αγγελιών).
Σε μια βδομαδούλα εδώ θα 'μαστε...![]()
GIATI THN DINEIS FILE. MOY;FILE SE ENDIAFERH ADALAGH ME AURALEX GREAT GRAMMA?
μην αγχώνεσαι μικρή μου πασταφλώρα..Απαγορεύονται αυτά στο αβσαιτ..
Βρε στην αποθήκη έχω τα πάντα, θα μου πεις, επιτέλους, τι πσάχνεις;Πώς θα γίνει αγαπητέ να ρίξεις καμιά ματιά σε αυτή την αποθήκη ; αν δεν σου κάνει κόπος δλδ.
Έλα κοίτα ,μην είσαι ΑΚΑΡΔ..![]()
NAI FILE..THELEIS NA TH GLYPSEIS?GIATI THN DINEIS FILE. MOY;
ÉXEI SANTIGY EPANW;
Ένα θα σου πω:ÉXEI SANTIGY EPANW;
Ένα θα σου πω:
Μου βγήκε μπύρα από το αφτί.
με τον μεζέ τι έγινε?Ένα θα σου πω:
Μου βγήκε μπύρα από το αφτί.