Εκτός θέματος απο: ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ MARANTZ PM 7001 KIS

Reaction score
91
Αυτό το πράγμα με τα "αχρησιμοποίητα" μηχανήματα 10-12-15 ετών που κατακλύζουν τις αγγελίες...
Γιατί τα αγοράζετε αν δεν έχετε σκοπό να τα χρησιμοποιήσετε;
Λέω εγώ τώρα....:whistling:
Ήταν να μην μιλήσεις πάλι....
[DOUBLEPOST=1517427954][/DOUBLEPOST]Τελικά πάλι η συνήθεις ύποπτοι κοινώς ξερωλες.... Αφήστε κάποιον να βάλει την αγγελία του και αν έχει 5 και 10 χρόνια να παίξει μια χαρά θα παίξει και πάλι .Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Ήταν να μην μιλήσεις πάλι....
[DOUBLEPOST=1517427954][/DOUBLEPOST]Τελικά πάλι η συνήθεις ύποπτοι κοινώς ξερωλες.... Αφήστε κάποιον να βάλει την αγγελία του και αν έχει 5 και 10 χρόνια να παίξει μια χαρά θα παίξει και πάλι .Λίγο σεβασμός δεν βλάπτει.
Το σχόλιο έγινε πέρσι τον Αύγουστο. :rolleyes:

• Like
Reactions: PPG

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.582
Προτείνω να συγκρατηθείς, γιατί δεν αποφασίζεις εσύ ποιός θα επιτρέπεται να γράψει και τι. ;)

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.325
:roflmao::lol::cry::cry:
[DOUBLEPOST=1517428822][/DOUBLEPOST]
10 χρόνια είναι πολλά??????
αναλόγως...
για κονσέρβα του Ελληνικού στρατού...θεωρείται φρέσκια κατάσταση:roflmao::lol:
για ενισχυτή τι να σου πω...δεν έχω κρατήσει κάτι τόσο πολύ
ας πει κανένας άλλος:D

Reaction score
30.455
Εγώ λέωοποιος θέλει να πουλήσει κάτι να περνάει από την τούρτα να παίρνει έγκριση και μετά να το εκθέτει το προϊόν.....!10 χρόνια είναι πολλά??????
Έχω ζητήσει να μπει και σχετικό άρθρο στον κανονισμό αγγελιών.

Reaction score
30.455
Μιας και ο φίλτατος παπαγιουτζιν μου έδωκε το ερέθισμα...αν ήταν στο χέρι μου θα διεγραφα με συνοπτικές διαδικασίες τις παρακάτω αγγελίες:

1) Αυτές που ο πωλητής προσπαθεί αναίσχυντα να μας πείσει πως ένα μηχάνημα δέκα- δώδεκα ετών, έχει μόνο μερικές ώρες χρήσης.

2)Αυτές που ο πωλητής μας τονίζει στο αρχικό ποστ πως η τιμή είναι ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗ και μέσα σε 2 εβδομάδες, έχει κάνει τόσα up που η αρχική αδιαπραγμάτευτη τιμή, έχει κατέβει τουλάχιστον 40% μην πω και 50.

3) Αυτές που βλέποντας τις φωτογραφίες του μηχανήματος, βάζω τα γέλια όταν διαβάζω πως η συσκευή είναι σε αρίστη κατάσταση.

4) Αυτές που ο πωλητής μας "απειλεί" πως αν το μηχάνημα δεν πουληθεί άμεσα στην τιμή που θέλει, τότε θα "φύγει για e bay". Ώρα καλή ρε μεγάλε...

Αλλά ευτυχώς, όλα αυτά δεν είναι στο χερι μου!

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.890
Members
38.516
Νεότερο μέλος
Θάνος Γαλάνης