Klipsch Greek club

Reaction score
1.379
Τα visaton που ειχα ηταν ηχειαρες!
Εαν δεν ηταν μεγαλα για τον χωρο μου δεν νομιζω να ξανα αλλαζα ηχεια.
Οι χροιές στα μεσαία που εβγαζε η κορνα τους ηταν περα για περα οτι καλυτερο εχω ακουσει...
Αυτά είχες;

Reaction score
782
Αυτά είχες;

Γεαπ :thumbsup:
Συγκεκριμένα τα δικα μου ηταν τα mk2 με το κρος αναβαθμισμενο απο τα mk3
[DOUBLEPOST=1518432871][/DOUBLEPOST]Και πιο πριν ειχα αυτα:

και αλλα πολλά μεγαλου μεγεθους.
Μονο τα klipsch 280f παιξανε πιο καλα απο οσα έχουν περάσει.
Λόγο χωρου και επειδη παιζουν τα klipsch :D

Attachments

Reaction score
1.379
Κατά τύχη τα κοίταγα χθες το βράδυ στο ebay. Στην αρχή έκανα το λάθος να νομίζω ότι η τιμή μονάδας είναι τιμή ζευγαριού, μετά από ψάξιμο (το σκεφτόμουν σοβαρά...) θυμήθηκα και επιβεβαίωσα ότι η Visaton δίνει kits, όχι ηχεία...

Tις καμπίνες τις αγόρασες κομμένες έτοιμες για συναρμολόγηση ή τις κατασκεύασες από την αρχή;

Reaction score
168
Λόγω τιμής είναι δύσκολο να παίξω μπάλα με τα ηχεία που αναφέρατε. Επίσης δαπεδου δεν μπορω να βάλω. Αρα ένα σύστημα με KLIPSCH R-15M μπροστά, KLIPSCH R-25C κεντρικό και KLIPSCH R-14M πίσω σε σχέση με τα MR2 ή τα signature πιστεύετε δεν είναι καλο;

Πάντα ρωτάω σύμφωνα με αυτα που εχω δει, που για σύστημα χωρις γουφερ είναι στο μπάτζετ 650 με 750 ευρώ.

Reaction score
782
Κατά τύχη τα κοίταγα χθες το βράδυ στο ebay. Στην αρχή έκανα το λάθος να νομίζω ότι η τιμή μονάδας είναι τιμή ζευγαριού, μετά από ψάξιμο (το σκεφτόμουν σοβαρά...) θυμήθηκα και επιβεβαίωσα ότι η Visaton δίνει kits, όχι ηχεία...

Tις καμπίνες τις αγόρασες κομμένες έτοιμες για συναρμολόγηση ή τις κατασκεύασες από την αρχή;
Τα ειχα παρει μεταχ.και ετσι τα ειχα ετοιμα.
Αλλα απο οσο ξερω τα δινει κιτ ολα,μοναδες καμπινα κτλ. Και τα φτιάχνεις εσύ.
Βεβαια καποια στιγμη σου ελεγαν εαν τα θες να στα στειλουν κομματια η ετοιμα με την αναλογη χρέωση για εργασια και μεταφορικα λογο κιλών.
Εαν δεν κανω λαθος.
Εκτός εαν θυμαμαι προσφορα μαγαζιου που το εκανε στο εξωτερικο.
Παντος τα 890 δεν μπορείς να τα πεις φθηνό ηχειο αλλα δικαιολογει το καθε τι σε ευρω που ζητάει,τα ηχεια παιζουν αριστα αρκει να εχεις τον χωρο.

Reaction score
1.379
Αγαπητοί φίλοι έχετε κάποια ιδέα για το τι μπορώ να βάλω ως βάση στα ηχεία μου στην επαφή τους με το ξύλινο δάπεδο?????
Αν δεν το χεις λύσει ακόμα προτείνω την Auralex Gramma. Τις έχω και δουλεύουν καλά.

Η πρώτη έκδοση

Η δεύτερη έκδοση που βρίσκεις πιο εύκολα

Reaction score
782
Αν δεν το χεις λύσει ακόμα προτείνω την Auralex Gramma. Τις έχω και δουλεύουν καλά.

Η πρώτη έκδοση

Η δεύτερη έκδοση που βρίσκεις πιο εύκολα

Για πλακακι κάνουν?
Το σκέφτομαι για κατω απο τα klf μηπως και μειώσω λιγο το χαμηλο τους γιατι εκει που τα εχω στημένα ειναι σε υψηλή καπωα ένταση αρχίζει το μπουμαρισμα.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
σαντουιτσακι απο σκληρα υλικα....οι οραλεξ ειναι ολιγες για ηχεια....(καλες για σαμπ).....
και για οσους δε δεν θυμουνται (η δεν θελουν να θυμουνται )
post-12535-13819856948916.jpg
ειχα οραλεξ απο τον στολλα
το 05 οταν εκανε την πρωτη εισαγωγη....και πολυ πριν απο αμερικα,,,,,,,,,,,
αυτα περι βασης ηχειου.......και μια φωτο για να ευθυμισουμε

Reaction score
782
σαντουιτσακι απο σκληρα υλικα....οι οραλεξ ειναι ολιγες για ηχεια....(καλες για σαμπ).....
και για οσους δε δεν θυμουνται (η δεν θελουν να θυμουνται ) View attachment 90030 ειχα οραλεξ απο τον στολλα
το 05 οταν εκανε την πρωτη εισαγωγη....και πολυ πριν απο αμερικα,,,,,,,,,,,
αυτα περι βασης ηχειου.......και μια φωτο για να ευθυμισουμε
Αργυρη σου εχει μεινει τιποτα απο Auralex γιατί εχουν αρχίσει και αγριευουν τα χαμηλα τους.

Reaction score
1.379
Για πλακακι κάνουν?
Το σκέφτομαι για κατω απο τα klf μηπως και μειώσω λιγο το χαμηλο τους γιατι εκει που τα εχω στημένα ειναι σε υψηλή καπωα ένταση αρχίζει το μπουμαρισμα.
Σε πλακάκι την έχω δουλέψει αλλά με ενισχυτή ηλεκτρικού μπάσου & κιθάρας, θεωρώ ότι κάνει δουλειά. Έχω τη πρώτη έκδοση που τη θεωρώ καλύτερη.

Η δεύτερη μου φαίνεται πιο απλή έκδοση της πρώτης αν και μπορεί να είναι καλή.

Reaction score
782
Class D γρεζια και klipsch :D
Οπως λεμε γοργόνες και μαγκες :p
Στο dedicated χωρο μου.

Και 2 η φωτο πλεον σαλονι που δεν ξανα ασχολούμαι με τα ηχεια,αρεσουν και στην γυναικα.
Έκλεισα!!!
Μονο βελτιώσεις απο δω και περα.

Attachments

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.879
πριν 16 συναπτα ετη....παρα κατι μηνες (ιουνης 2002) ο ηχος παρουσιαζε τα γιαμο dx7.....το πρωτο thx ultra 2 συστημα του δανου κατασκευαστη.....Τα ηχεια ειχαν 1000 ευρω το τεμαχιο.
Και οι βασεις μια 500σαρου η μια......και οχι βασεις οτι ναναι
Αλουμινιο σωμα....πεδιλο χυτοσιδηρο....πλακακι αλουμινου για κληση της μοναδας.....και ακιδες.....
Οταν αγορασα τα ηχεια τα κουμπωσα τοιχο με κατι παλιοvogels......
Και ακουγα τρελλο ηχο........
Τελος 08 ψωνιζω 2 βασεις ......δεν μπορει λεω.....θα παιζουν ουαου.....
Ελα που δεν παιζαν,.......τι οραλαξ απο κατω.....τι καταρες....τι ευχες....τιποτα....
λιογο πιο συμπαθητικες τις εκαναν 3 πλακες ανοιξοιδωτες........
πατωμα ξυλο..........
Καπου εκει στον αυγουστο του 9 πηραν ολα μαζι δρομο.......και μετα απο προτροπη του ιδρυτου
πηρα τα μεγαλα τεουφελ.....(ενα πραμα σαν τα εςβιες σημερα)...
Σε λιγους μηνες πηραν και αυτα τα classτηρια δρομο......
μετα το γυρισα στα κλιπς rf7 κλασικ και II .....και ηβρα την υγεια μου.........
Δεν λεω ωραια δουλιτσα οι οραλεξ στα σαμπιονια....οσο πιο πολλες τοσο πιο καλο το εφε.....
αλλα ως εκει.......
σε καθε ειδους ηχειο που τις εβαλα....αλλα πραματα τις πατησαν στο λαρυγγι.......
................
std7fs-aluminium_xl.jpg
α να και η γιαμουλα

Timaras

Reaction score
2.153
Γεαπ :thumbsup:
Συγκεκριμένα τα δικα μου ηταν τα mk2 με το κρος αναβαθμισμενο απο τα mk3
[DOUBLEPOST=1518432871][/DOUBLEPOST]Και πιο πριν ειχα αυτα:

και αλλα πολλά μεγαλου μεγεθους.
Μονο τα klipsch 280f παιξανε πιο καλα απο οσα έχουν περάσει.
Λόγο χωρου και επειδη παιζουν τα klipsch :D
Τα martin logan ήθελαν sub ενώ τα visaton όχι?

Reaction score
325
Για να δω κι εγω.Θα δουνε φως τα RF-83 αρια με την επικειμενη αγορα του mf a-1008 ???Γιατι με τον yami (rx-a 2050) σε hifi ακροασεις, δεν.....

Reaction score
782
Για να δω κι εγω.Θα δουνε φως τα RF-83 αρια με την επικειμενη αγορα του mf a-1008 ???Γιατι με τον yami (rx-a 2050) σε hifi ακροασεις, δεν.....
Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.
Θα σου μεινουν και ρεστα.
Εαν δεν σου αρεσει μου τον πουλας :p

Reaction score
43
καλησπερα παιδια!τα φωτα σας παρακαλω!
εχω εδω και κανα χρονο το sub klipsch 115sw.
τον τελευταιο καιρο ενω επαιζε κανονικα μετα απο λιγο εσβηνε(αλλες φορες μετα απο 5 λεπτα παιξιματος αλλες φορες μετα απο μετα απο 30 λεπτα αλλες φορες δουλευε κανονικα για οση ωρα το δουλευα).
μολις εβγαζα τροφοδοσια και την ξαναεβαζα δουλευε και παλι μεχρι να του την βαρεσει και να σβησει.
απο σημερα εχει νεκρωσει και δεν δινει σημεια ζωης(με το που βαζω τροφοδοσια κανει πως παει να αναψει το led ενδειξης και σβηνει αμεσως).
τσεκαρα ασφαλεια κτλ,ελενξα με πολυμετρο μεχρι την πλακετα και φερνει ρευμα κανονικα.απο εκει και περα δεν σκαμπαζω και πολλα για να το ψαξω.
εντωμεταξυ το εφερα απο εξω και δεν ξερω αν ισχυει και αν εχει εγγυηση στην ελλαδα.
υπαρχει service klipsch στην αθηνα?ελπιζω να μην μου παει ο κουκος αηδονι...

Reaction score
782
καλησπερα παιδια!τα φωτα σας παρακαλω!
εχω εδω και κανα χρονο το sub klipsch 115sw.
τον τελευταιο καιρο ενω επαιζε κανονικα μετα απο λιγο εσβηνε(αλλες φορες μετα απο 5 λεπτα παιξιματος αλλες φορες μετα απο μετα απο 30 λεπτα αλλες φορες δουλευε κανονικα για οση ωρα το δουλευα).
μολις εβγαζα τροφοδοσια και την ξαναεβαζα δουλευε και παλι μεχρι να του την βαρεσει και να σβησει.
απο σημερα εχει νεκρωσει και δεν δινει σημεια ζωης(με το που βαζω τροφοδοσια κανει πως παει να αναψει το led ενδειξης και σβηνει αμεσως).
τσεκαρα ασφαλεια κτλ,ελενξα με πολυμετρο μεχρι την πλακετα και φερνει ρευμα κανονικα.απο εκει και περα δεν σκαμπαζω και πολλα για να το ψαξω.
εντωμεταξυ το εφερα απο εξω και δεν ξερω αν ισχυει και αν εχει εγγυηση στην ελλαδα.
υπαρχει service klipsch στην αθηνα?ελπιζω να μην μου παει ο κουκος αηδονι...
Για να μην γινει καμια πιο σοβαρη ζημια.
Γιατι κατι απλο πρέπει να ειναι.
Τηλ και ραντεβου στον Λαιο-klipsch ,Ελληνικη αντιπροσωπία

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.829
Members
38.504
Νεότερο μέλος
leftos