Most visitors online was 2872 , on 2 Jun 2025
Γεαπ
Τα ειχα παρει μεταχ.και ετσι τα ειχα ετοιμα.Κατά τύχη τα κοίταγα χθες το βράδυ στο ebay. Στην αρχή έκανα το λάθος να νομίζω ότι η τιμή μονάδας είναι τιμή ζευγαριού, μετά από ψάξιμο (το σκεφτόμουν σοβαρά...) θυμήθηκα και επιβεβαίωσα ότι η Visaton δίνει kits, όχι ηχεία...
Tις καμπίνες τις αγόρασες κομμένες έτοιμες για συναρμολόγηση ή τις κατασκεύασες από την αρχή;
Για πλακακι κάνουν?
Αργυρη σου εχει μεινει τιποτα απο Auralex γιατί εχουν αρχίσει και αγριευουν τα χαμηλα τους.σαντουιτσακι απο σκληρα υλικα....οι οραλεξ ειναι ολιγες για ηχεια....(καλες για σαμπ).....
και για οσους δε δεν θυμουνται (η δεν θελουν να θυμουνται ) View attachment 90030 ειχα οραλεξ απο τον στολλα
το 05 οταν εκανε την πρωτη εισαγωγη....και πολυ πριν απο αμερικα,,,,,,,,,,,
αυτα περι βασης ηχειου.......και μια φωτο για να ευθυμισουμε
Σε πλακάκι την έχω δουλέψει αλλά με ενισχυτή ηλεκτρικού μπάσου & κιθάρας, θεωρώ ότι κάνει δουλειά. Έχω τη πρώτη έκδοση που τη θεωρώ καλύτερη.Για πλακακι κάνουν?
Το σκέφτομαι για κατω απο τα klf μηπως και μειώσω λιγο το χαμηλο τους γιατι εκει που τα εχω στημένα ειναι σε υψηλή καπωα ένταση αρχίζει το μπουμαρισμα.
Τα martin logan ήθελαν sub ενώ τα visaton όχι?Γεαπ
Συγκεκριμένα τα δικα μου ηταν τα mk2 με το κρος αναβαθμισμενο απο τα mk3
[DOUBLEPOST=1518432871][/DOUBLEPOST]Και πιο πριν ειχα αυτα:
και αλλα πολλά μεγαλου μεγεθους.
Μονο τα klipsch 280f παιξανε πιο καλα απο οσα έχουν περάσει.
Λόγο χωρου και επειδη παιζουν τα klipsch![]()
Κανενα απο τα 2 παραπανω δεν ηθελε sub.Τα martin logan ήθελαν sub ενώ τα visaton όχι?
Γιαννο παρε εναν crown xls 2002 να στα τινάξει.Για να δω κι εγω.Θα δουνε φως τα RF-83 αρια με την επικειμενη αγορα του mf a-1008 ???Γιατι με τον yami (rx-a 2050) σε hifi ακροασεις, δεν.....
Για να μην γινει καμια πιο σοβαρη ζημια.καλησπερα παιδια!τα φωτα σας παρακαλω!
εχω εδω και κανα χρονο το sub klipsch 115sw.
τον τελευταιο καιρο ενω επαιζε κανονικα μετα απο λιγο εσβηνε(αλλες φορες μετα απο 5 λεπτα παιξιματος αλλες φορες μετα απο μετα απο 30 λεπτα αλλες φορες δουλευε κανονικα για οση ωρα το δουλευα).
μολις εβγαζα τροφοδοσια και την ξαναεβαζα δουλευε και παλι μεχρι να του την βαρεσει και να σβησει.
απο σημερα εχει νεκρωσει και δεν δινει σημεια ζωης(με το που βαζω τροφοδοσια κανει πως παει να αναψει το led ενδειξης και σβηνει αμεσως).
τσεκαρα ασφαλεια κτλ,ελενξα με πολυμετρο μεχρι την πλακετα και φερνει ρευμα κανονικα.απο εκει και περα δεν σκαμπαζω και πολλα για να το ψαξω.
εντωμεταξυ το εφερα απο εξω και δεν ξερω αν ισχυει και αν εχει εγγυηση στην ελλαδα.
υπαρχει service klipsch στην αθηνα?ελπιζω να μην μου παει ο κουκος αηδονι...