Harbeth Shl5 plus or Harbeth 40.1

Reaction score
1.379
To πως με κάποιο μαγικό τρόπο σε κάθε νήμα, σε κάθε φόρουμ όταν αναφέρονται τα harbeth μετά από λίγο αναφέρονται και τα ATC, με ξεπερνά. Ειλικρινώς. :whistling: Χάθηκαν οι άλλες φίρμες; Ξαδέρφια είναι τούτα και δεν το ξέρω;
ATC: Μία σοβαρή ηχητικά και κατασκευαστικά εταιρεία που δυστυχώς δε ξέρει τι ζητάει πια. Υπάρχουν πολλοί που δε ξέρουν τι ζητάνε χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για κανέναν. Προσωπικά αν είχα το αντίτιμο που ζητάνε όλοι αυτοί, η ATC δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.

Reaction score
395
Εμένα πάλι η παραπάνω ταινιούλα μου προκάλεσε κάποια ερωτηματικά...

1) Τι δουλειά έχουν ηχεία της Wilson Benesch στον χώρο δοκιμών της Harbeth? ;)

2) Οι ντουλάπες στον πίσω τοίχο, ασύμμετρα τοποθετημένες μάλιστα, ποια επίδραση έχουν στον ήχο? Ιδίως η αριστερή με τα βάζα επάνω.

3) Πως γίνεται τα συμπεράσματα, που οι ίδιοι βγάζουν, να αναιρούν όσα υποστηρίζουν στα φυλλάδια με τα χαρακτηριστικά των προϊόντων τους?:o
Δεν ειναι της harbeth ο χωρος,ειναι demo room (αντιπροσωπου?) στην Ολλανδια.

Dimifoot

General Catsicofoot Patton
Editor
Reaction score
90.114
:party: ΑΝΕΒΑΣΕ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ :party:
Δεν υπάρχει μέτρηση που να αντικατοπτρίζει την μουσηκώτητα ενός συστήματος. Εδώ είναι τέχνη, και προσωπική άποψη, όχι ανούσια pdf.

Μόνο αν έχεις εμπειρία και μπορείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ των συστατικών μπορείς να το εκτιμήσεις.

:p:p:p

Reaction score
30.455
Δεν υπάρχει μέτρηση που να αντικατοπτρίζει την μουσηκώτητα ενός συστήματος. Εδώ είναι τέχνη, και προσωπική άποψη, όχι ανούσια pdf.

Μόνο αν έχεις εμπειρία και μπορείς να βρεις την ισορροπία μεταξύ των συστατικών μπορείς να το εκτιμήσεις.

Χρειάζεται και πολιτισμικό υπόβαθρο...:p

Akis_G

Τηγανιτοειδές (κόντρα πλακέ) μπάσο!
Reaction score
8.229

Ανοιξε αμεσα νημα, να ξεκινήσουμε κουβεντα για καλωδια.
Σιγουρα θα υπαρχουν πολλα πεπλα για σηκωμα!

dapost

Rehdeko & Harbeth lover
Reaction score
11.502

Λέγετε ότι θέλετε, εμένα μουσηκώνεται με τη μουσηκώτητα των χρεπιών.
[DOUBLEPOST=1519825544][/DOUBLEPOST]
ATC: Μία σοβαρή ηχητικά και κατασκευαστικά εταιρεία που δυστυχώς δε ξέρει τι ζητάει πια. Υπάρχουν πολλοί που δε ξέρουν τι ζητάνε χωρίς αυτό να είναι δικαιολογία για κανέναν. Προσωπικά αν είχα το αντίτιμο που ζητάνε όλοι αυτοί, η ATC δε θα ήταν η πρώτη μου επιλογή.
Συμφωνώ. Πολύ ακριβά είναι και αυτά και άλλα για τα χρέπια που μας σερβίρουν και ακούμε οι περισσότεροι. Μόνο ο ντιμιφουτ αξίζει να χώνει χρήμα, έχετε δει τι πολυ-κάναλο high res υλικό έχει μαζέψει;

Reaction score
30.455
Σκέφτομαι να ξεκινήσω μια πολιτιστική επανάσταση :whistling:
Σιγά ρε Μάο-λίνα:p
[DOUBLEPOST=1519831967][/DOUBLEPOST]
Και μπλέ αίμα να ρέει στις φλέβες.
Και να μην ακούει τίποτα μπανάλ ρεμπέτικα σα τον κογια...
Τα αρχοντορεμπετικα επιτρέπονται;

Reaction score
4.977
Το σύγχρονο θαύμα:
Αρκεί η πρόσβαση σε ένα πληκτρολόγιο και αμέσως εχεις..... δημοκρατία!

Ο σχολιασμός δεν είναι υποχρεωτικός.
Μπορεί όμως να είναι ψυχαναγκαστικός.
Ενίοτε το να μη γράψεις τίποτα είναι δείγμα ευφυίας.

Reaction score
434
Κοινώς για να τα κάνουμε λιανά τα πράγματα.
1.Ένας Pass X250 ή ένας Krell Ksa 80b μπορούν να οδηγήσουν τα 40.1 σωστά;
2.Ή μήπως είναι καλύτερα τα κομοδίνα της Proac EBS με τις μονάδες της ΑΤC σε μεσαία, χαμηλά που θα είχε και η γιαγιά μου με δεδομένη την καλή κατάσταση;
3.Τα EBS τα έχω ακούσει και έχω άποψη αλλά τα 40.1 όχι. Σύγκριση αν κάποιος έχει ακούσει και τα δύο;
Το είπα και ξεχαρμάνιασα.

A

AKARL

Guest

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.747
Members
38.489
Νεότερο μέλος
Nikos88