Network player

Reaction score
7.194
Παιδια σας ευχαριστω πολυ για τη βοηθεια σας και μαλλον με βλεπω να κινουμαι προς WXC50,εχω και ενα DaMagic 100 και ενα Ifi micro iDac 2 να του κουμπωσω....
τι εννοεις με το να κουπμωσεις αυτα πανω στο wxc-50?

Reaction score
11
1.Αρα να υποθεσω οτι ο AV κανει ακριβως την ιδια δουλεια με τους streamers,απλως πειτε μου αν μπορω να παρω το σημα απο τον AV και να τον οδηγησω μεσω των preouts του στο DacMagic 100 και απο εκει στον AS2009(αν αξιζει βεβαια και αν θα παρω καλυτερο ηχο)
2.O Denon εχει ως μονο μειονεκτημα για μενα οτι δεν εχει εξοδο για μελλοντικο DAC
3.Εννοω να στειλω τον ηχο απο το Wxc-50 σε ενα απο τα δυο Dac και μετα απο εκει στον δικαναλο..

Reaction score
1.469
1.Αρα να υποθεσω οτι ο AV κανει ακριβως την ιδια δουλεια με τους streamers,απλως πειτε μου αν μπορω να παρω το σημα απο τον AV και να τον οδηγησω μεσω των preouts του στο DacMagic 100 και απο εκει στον AS2009(αν αξιζει βεβαια και αν θα παρω καλυτερο ηχο)
2.O Denon εχει ως μονο μειονεκτημα για μενα οτι δεν εχει εξοδο για μελλοντικο DAC
3.Εννοω να στειλω τον ηχο απο το Wxc-50 σε ενα απο τα δυο Dac και μετα απο εκει στον δικαναλο..
Σαν av το network streamer του ειναι αξιολογο σε σχεση πάντα με αυτα που σκέφτεσαι
Ολη αυτη την διαδρομη δεν καταλαβαίνω γιατι θες να την κανεις και να παρεμβαλεις ενα καρο συσκευες για να πάρεις τι?

Το av ειτε θα τον χρησιμοποιήσεις σαν ολοκληρωμενο
Ειτε σαν προενισχυτη και streamer και θα πρέπει να προσθέσεις εναν τελικο

Ολα τα αλλα που σκέφτεσαι απλα δεν υπάρχει νοημα να γινουν με.εναν av

Reaction score
7.194
στο ifi δεν μπορεις να στειλεις σημα,αυτο ειναι μονο usb dac.Στο dacmagic μπορεις να στειλεις ψηφιακο σημα αλλα δε νομιζω οτι θα εχεις καποια βελτιωση,ισως να παρεις και χειροτερο ηχο.Το ifi το χρησιμοποιεις σαν usb dac για χρηση με τα ακουστικα σου και το laptop σου. Το dacmagic μαλλον σου ειναι περιττο αν παρεις network player.

Reaction score
11
στο ifi δεν μπορεις να στειλεις σημα,αυτο ειναι μονο usb dac.Στο dacmagic μπορεις να στειλεις ψηφιακο σημα αλλα δε νομιζω οτι θα εχεις καποια βελτιωση,ισως να παρεις και χειροτερο ηχο.Το ifi το χρησιμοποιεις σαν usb dac για χρηση με τα ακουστικα σου και το laptop σου. Το dacmagic μαλλον σου ειναι περιττο αν παρεις network player.
Ευχαριστω πολυ και εγω το ψηλιαστικα για το Ifi και ηδη το dacmagic το εχω βαλει στις αγγελιες δυστυχως...
Οποτε περιμενω μια προσφορα που εκανα για τον Onkyo 810 στo ebay.de και αν δε μου κατσει παω μαλλον ολοταχως για το Yamaha wxc50 ή το Pioneer N30ae.
To μονο που με διωχνει απο το Pioneer ειναι μαλλον οτι εχει καθαρα χειροτερη app απο οτι μου γραψατε,οσο για την οθονη του μαλλον και για τη δικη μου χρηση ειναι περιττη..

Reaction score
11
Αυτό έβλεπα και τρίβω τα χέρια μου, είναι ακριβώς ότι ψάχνω αν εξαιρέσουμε το πιθανό κούμπωμα DAC ,που δε με βλέπω ..
Αν δεν ήταν η άτιμη η app του..
Έχω να περιμένω μια προσφορά στο eBay.de για τον Onkyo 810 AV στα 699 ευρώ , αν μου κάτσει καλώς ..
Μην τυχόν και τη δεκτούν και πάρω 2 !!

Reaction score
11
Καλό μεσημέρι σε όλους . Σας το νονό ,στο Amazon.it βρήκα μια προσφορά που δεν μπορούσα να αρνηθώ .
Τον Yamaha NP-S303 στα 255 με τα μεταφορικά μέσα ..
Η παραγγελία έγινε και τον περιμένω 9/3-16/3 .
Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας !!

Reaction score
7.194
Καλό μεσημέρι σε όλους . Σας το νονό ,στο Amazon.it βρήκα μια προσφορά που δεν μπορούσα να αρνηθώ .
Τον Yamaha NP-S303 στα 255 με τα μεταφορικά μέσα ..
Η παραγγελία έγινε και τον περιμένω 9/3-16/3 .
Ειλικρινά σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια σας !!
ελπιζω να προσεξες οτι αυτη η τιμη ειναι για μεταχειρισμενη συσκευη με καποια σημαδια......

(μεταφραση απο το google)

"L'articolo potrebbe essere ri-confezionato. Imperfezioni estetiche lievi sulla parte anteriore dell'articolo. Imperfezioni estetiche lievi sulla parte superiore o sulle parti laterali dell'articolo. Imperfezioni estetiche lievi sul fondo o sul retro dell'articolo. Amazon Warehouse Deals offre lo stesso servizio di assistenza e le stesse politiche di reso di Amazon.it.

Το άρθρο θα μπορούσε να ανασυσκευαστεί. Μικρές αισθητικές ατέλειες στο μπροστινό μέρος του αντικειμένου. Ελαφρές αισθητικές ατέλειες στο πάνω μέρος ή στα πλευρικά τμήματα του αντικειμένου. Ελαφρά αισθητικές ατέλειες στο κάτω μέρος ή στο πίσω μέρος του αντικειμένου. Οι προσφορές του Amazon Warehouse προσφέρουν τις ίδιες πολιτικές υποστήριξης και επιστροφής ως Amazon.it."

Last edited:

Reaction score
11
ελπιζω να προσεξες οτι αυτη η τιμη ειναι για μεταχειρισμενη συσκευη με καποια σημαδια......

(μεταφραση απο το google)

"L'articolo potrebbe essere ri-confezionato. Imperfezioni estetiche lievi sulla parte anteriore dell'articolo. Imperfezioni estetiche lievi sulla parte superiore o sulle parti laterali dell'articolo. Imperfezioni estetiche lievi sul fondo o sul retro dell'articolo. Amazon Warehouse Deals offre lo stesso servizio di assistenza e le stesse politiche di reso di Amazon.it.

Το άρθρο θα μπορούσε να ανασυσκευαστεί. Μικρές αισθητικές ατέλειες στο μπροστινό μέρος του αντικειμένου. Ελαφρές αισθητικές ατέλειες στο πάνω μέρος ή στα πλευρικά τμήματα του αντικειμένου. Ελαφρά αισθητικές ατέλειες στο κάτω μέρος ή στο πίσω μέρος του αντικειμένου. Οι προσφορές του Amazon Warehouse προσφέρουν τις ίδιες πολιτικές υποστήριξης και επιστροφής ως Amazon.it."
Το πρόσεξα και είπα να το ρισκάρω ...Από εκεί και πέρα αν δε μου κάνει το γυρίζω, βλέπω πως με βολεύει και πάω αν είναι για ένα καλύτερο ...
Οι πολιτική επιστροφής του είναι εκπληκτική.. ..Το έχω δοκιμάσει με κάποια sportwatches, και η αλήθεια είναι ότι πρώτη φορά παίρνω τέτοιο αντικείμενο. .

Reaction score
29
Καλά εκανες, δες το σε τι κατάσταση είναι, δοκίμασέ το να δεις ότι δουλευει κανονικά και πράττεις ανάλογα. Για καινούργια την ίδια συσκευή από εδώ υπολόγισε ένα 70άρι πάνω από αυτό που έδωσες. ;)

Reaction score
11
αναποδα το ρωτας,με wi-fi παιζει σιγουρα,με bluetooth οχι (με ποιοτητα flac εννοω).
100ρικο ακριβώς με τα μεταφορικά...
Για να δούμε. ..
Και αν με βολέψει το Np αλλά θέλω κάτι καλύτερο μετά πάω ή για Bluesound ή για N50ae...
Αλήθεια αν έπαιρνα κανένα wxc50 + Dac στην τιμή του N50ae ποιο θα είχε καλύτερη ποιότητα λέτε ;;
Φιλολογικα ρωτάω ..

Reaction score
11
Επίσης αν κάποιος διαβάζει το νήμα και ενδιαφέρεται, το electrowelt24 ,έχει το N30ae, στα 329 ευρώ και σε προσωπική επικοινωνία μαζί τους ,ζητούν 20 ευρώ μεταφορικά ..
Επίσης 100 πιο κάτω από ότι στην Ελλάδα με τα μεταφορικά μέσα!!

Reaction score
11
Λοιπον,δεν ξερω αν ειναι σωστο το μερος που γραφω την απορια μου..Σημερα ειπα να χρησιμοποιησω ουσιαστικα ενα DacMagic 100 που το εβαλα για πωληση.Το ειχα παρει για να το συνδεσω στον ενισχυτη μου με ενα raspberry και δεν το εχω για αυτο και παρηγγειλα το network player Yamaha NP-S303.
Τον υπολογιστη τον εχω συνδεδεμενο με HDMI με εναν Pioneer Sc-Lx75 και απο τα preout του φευγουν στα δυο καναλια του Yamaha As2000.
To DAC ειναι συνδεδεμενο με την οπτικη του στον υπολογιστη και μετα στον δικαναλο..
Η διαφορα στη θολουρα του ηχου ηταν προφανεστατη(με καμια 10ρια Flac αρχεια),υπερ του DAC.
H ερωτηση μου ειναι,αν θα εχει μια αντιστοιχη ποιοτητα με το DacMagic και το netwoek player που πηρα,αν οχι μαλλον θα το στειλω..Αν ακουγεται σαν τον υπολογιστη οταν κανω streaming...

Reaction score
7.194
Η διαφορα στη θολουρα του ηχου ηταν προφανεστατη(με καμια 10ρια Flac αρχεια),υπερ του DAC.
H ερωτηση μου ειναι,αν θα εχει μια αντιστοιχη ποιοτητα με το DacMagic και το netwoek player που πηρα,αν οχι μαλλον θα το στειλω..Αν ακουγεται σαν τον υπολογιστη οταν κανω streaming...
αυτο ειναι πολυ ευκολο να το διαπιστωσεις,θα συνδεσεις το NP-S303 κανονικα με τον ενισχυτη σου (με την αναλογικη εξοδο εννοω) και παραλληλα θα το συνδεσεις και ψηφιακα με το dacmagic 100 και στη συνεχεια αυτο με τον ενισχυτη. Θα βαλεις να παιζουν κομματια με το yamaha και απλα θα κανεις Α-Β συγκριση αναμεσα στις δυο συνδεσεις. Ακομα ομως και να παρεις καλυτερο ηχο απο το dacmagic μην ξεχνας οτι αυτο δεν μπορει να παιξει dsd,ενω και για καθαρα πρακτικους-λειτουργικους λογους το ΝP-S303 σαν transport ειναι καλυτερο απο εναν υπολογιστη. Επισης καλο θα ηταν να αποφυγεις συνδεσεις σαν αυτη που εχεις τωρα pc-πολυκαναλος-ενισχυτης......ειναι "μακρυς" ο δρομος.

Reaction score
11
αυτο ειναι πολυ ευκολο να το διαπιστωσεις,θα συνδεσεις το NP-S303 κανονικα με τον ενισχυτη σου (με την αναλογικη εξοδο εννοω) και παραλληλα θα το συνδεσεις και ψηφιακα με το dacmagic 100 και στη συνεχεια αυτο με τον ενισχυτη. Θα βαλεις να παιζουν κομματια με το yamaha και απλα θα κανεις Α-Β συγκριση αναμεσα στις δυο συνδεσεις. Ακομα ομως και να παρεις καλυτερο ηχο απο το dacmagic μην ξεχνας οτι αυτο δεν μπορει να παιξει dsd,ενω και για καθαρα πρακτικους-λειτουργικους λογους το ΝP-S303 σαν transport ειναι καλυτερο απο εναν υπολογιστη. Επισης καλο θα ηταν να αποφυγεις συνδεσεις σαν αυτη που εχεις τωρα pc-πολυκαναλος-ενισχυτης......ειναι "μακρυς" ο δρομος.
Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση .. Μέχρι που έγραψες νόμιζα ότι ο NP-S303 δε συνδέεται με το DacMagic 100 ο άσχετος... Θα το δοκιμάσω μόλις φτάσει !!

Reaction score
7.194
το yamaha εχει ψηφιακες εξοδους και μπορεις να το συνδεσεις.Απλα προσεξε αν εχει καποια ρυθμιση στο μενου,για να στελνει συνεχεια σημα στην ψηφιακη εξοδο ή οχι,οποτε θα πρεπει να κανεις και την αντιστοιχη επιλογη.Δεν ξερω τι ψηφιακα καλωδια διαθετεις,αλλα καλυτερα να το συνδεσεις με ομοαξονικο καλωδιο και οχι με οπτικη ινα.

Reaction score
11
το yamaha εχει ψηφιακες εξοδους και μπορεις να το συνδεσεις.Απλα προσεξε αν εχει καποια ρυθμιση στο μενου,για να στελνει συνεχεια σημα στην ψηφιακη εξοδο ή οχι,οποτε θα πρεπει να κανεις και την αντιστοιχη επιλογη.Δεν ξερω τι ψηφιακα καλωδια διαθετεις,αλλα καλυτερα να το συνδεσεις με ομοαξονικο καλωδιο και οχι με οπτικη ινα.
Άρα πέρα από το DacMagic μπορώ να το συνδέσω και με πολύ καλύτερο Dac στο μέλλον ,αν μπορέσω ,playerάρα πήρα !!!
Θα σας ενημερώσω μόλις το τεστάρω , ευχαριστώ πάρα πολύ !!

Μέλη online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.629
Members
38.582
Νεότερο μέλος
NikolasLegend7