- Reaction score
- 11
Να σας πω από την αρχή ότι οι γνώσεις μου είναι λίγες όποτε μπορεί και να κάνω ερωτήσεις για αρχάριους , παρακαλώ δείξτε υπομονή.
Υπάρχουν αυτά
1. Technics SU-V500
2. Technics cd player SL-PG 580A
3. Technics deck RS-TR373M2
5. JVC Speakers SP-45BK
6. Logitech Z-5500 5.1 (sub & 5 ηχεία)
Είμαι στην αναζήτηση ενός AV ενισχυτή ο οποίος θέλω να παίζει 5.1 και να έχει bluetooth να συνδέω iPhone
Πρέπει να δέχεται σύνδεση με τον SU-V500 με τον οποίο θα οδηγήσω άλλα 4 ηχεία (μάλλον τα ηχεία από το Logitech Z-5500) σε 2 διαφορετικά δωμάτια.
Δεν με απασχολούν τόσο πολύ οι μεγάλες εντάσεις άλλα θέλω να ακούω όσο γίνεται καθαρά και ποιοτικά στο σαλόνι. Στα δωμάτια δεν έχω απαιτήσεις.
Συνήθως ακούω μουσική είτε από το laptop είτε από το iPhone YTB,E-RADIO,κλπ και πιο σπάνια ταινίες και τηλεόραση.
Πρέπει να αγοραστούν για το σαλόνι ηχεία (μάλλον τα JVC δεν κάνουν πια) που θα είναι το 5.1
Μακάρι να μπορέσω να συνδέσω και το sub του Logitech Z-5500 το οποίο υπάρχει.
Τα οικονομικά είναι στριμωγμένα όποτε και μια πρόταση σε μεταχειρισμενα θα ήταν ευπρόσδεκτη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Υπάρχουν αυτά
1. Technics SU-V500
2. Technics cd player SL-PG 580A
3. Technics deck RS-TR373M2
5. JVC Speakers SP-45BK
6. Logitech Z-5500 5.1 (sub & 5 ηχεία)
Είμαι στην αναζήτηση ενός AV ενισχυτή ο οποίος θέλω να παίζει 5.1 και να έχει bluetooth να συνδέω iPhone
Πρέπει να δέχεται σύνδεση με τον SU-V500 με τον οποίο θα οδηγήσω άλλα 4 ηχεία (μάλλον τα ηχεία από το Logitech Z-5500) σε 2 διαφορετικά δωμάτια.
Δεν με απασχολούν τόσο πολύ οι μεγάλες εντάσεις άλλα θέλω να ακούω όσο γίνεται καθαρά και ποιοτικά στο σαλόνι. Στα δωμάτια δεν έχω απαιτήσεις.
Συνήθως ακούω μουσική είτε από το laptop είτε από το iPhone YTB,E-RADIO,κλπ και πιο σπάνια ταινίες και τηλεόραση.
Πρέπει να αγοραστούν για το σαλόνι ηχεία (μάλλον τα JVC δεν κάνουν πια) που θα είναι το 5.1
Μακάρι να μπορέσω να συνδέσω και το sub του Logitech Z-5500 το οποίο υπάρχει.
Τα οικονομικά είναι στριμωγμένα όποτε και μια πρόταση σε μεταχειρισμενα θα ήταν ευπρόσδεκτη
Ευχαριστώ εκ των προτέρων.