lakiss51
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 2.427
Εχει κανεις ιδιοακουστικες εντυπωσεις απο το "μικρο" στο ματι μα μεγαλο, λενε, σε ηχο (και τιμη; ). Παρακαλω οχι παραπομπες σε σχολια αλλων κλπ, μονον οι ...ωτακουστες
Συμφωνώ και επαυξάνω!Αχχχ.... παλιός έρωτας. Κούρδιζε ωραία ηχεία ο Franco.
Αυτα με αποκλειουν λογω ...€€€αποκλειεις τα Olympica (II και III) και κοιτάς αυτά?
Πες μας και το "γιατι" Τζων!Παραλιγο να το αγοραζα παλαιοτερα..
Ανευ χαμηλων ομως;Ειναι ένα πολύ καλό διδρομο μικρό ηχείο.
Θα πάρεις φυσικό ήχο ωραία μεσαία εύκολο φορτίο ευαίσθητο όμορφο και πουλιέται εύκολα τι άλλο.Εχει κανεις ιδιοακουστικες εντυπωσεις απο το "μικρο" στο ματι μα μεγαλο, λενε, σε ηχο (και τιμη; ). Παρακαλω οχι παραπομπες σε σχολια αλλων κλπ, μονον οι ...ωτακουστες![]()
Εχει - μα κι εγω εχω ακομη τα venere 3.0, γιατι ουσιαστικα δεν αποφασισα αν θελω να τα δωσω αν και παρουσιασθηκαν ενδιαφερομενοιΛογικα θα τα εχει ακομα ο Σακης για ακροαση. Πηρες τηλ;
Άνευ...
Δεν νομίζω ότι του έλειπε το μπάσο.
Νικο Vet γιατρε μου χανεις 2-1 - θα ...αντεπιτεθεις;Δεν θα λεγα πως ηταν ανευ χαμηλων οταν τα χα ακουσει, ισα ισα το αντιθετο κιολας.
Σε μια γρηγορη ακροαση ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακα, ακομα και στο εντονο χαμηλο τους.
Είχα το προηγούμενο,όχι το Μ,στον τωρινό μου χώρο ~30τ.μΔεν θα αντεπιτεθω...
Μια χαρά τα λένε τα παιδιά...
Το ηχείο όπως λεει και η φυσική μπορεί να κατέβει ολίγον, οχι πολύ, δεν ειναι πλήρους φάσματος.
Παρόλα αυτά η έξυπνη σχεδίαση σε ολα αυτά σχεδόν τα μικρά , τονίζει τα μέσο χαμηλά, δίνοντας την αίσθηση του εκτεταμένου χαμηλού, κοινός μπάσου.
Δεν θα το έλεγα!...εύκολο φορτίο ευαίσθητο ...