Sonus Faber Cremona Auditor M

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Εχει κανεις ιδιοακουστικες εντυπωσεις απο το "μικρο" στο ματι μα μεγαλο, λενε, σε ηχο (και τιμη; ). Παρακαλω οχι παραπομπες σε σχολια αλλων κλπ, μονον οι ...ωτακουστες;)

Reaction score
14
Αχχχ.... παλιός έρωτας. Κούρδιζε ωραία ηχεία ο Franco.
Συμφωνώ και επαυξάνω!
Το είχα και το πούλησα για να πάρω τα μεγάλα cremona m. Η μεγαλύτερη ανοησία που έκανα ποτέ. Όχι ότι τα μεγάλα δεν ήταν καλά ηχεία, απλά τα μικρά ήταν ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΑ. Συμφωνώ επίσης ότι τα παλιά sonus ήταν αλλιώς...

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Παραλιγο να το αγοραζα παλαιοτερα..
Πες μας και το "γιατι" Τζων!

Γενικα, εσεις που τα ειχατε, πεστε και τις εντυπωσεις σας παρακαλω!

Reaction score
584
Εχει κανεις ιδιοακουστικες εντυπωσεις απο το "μικρο" στο ματι μα μεγαλο, λενε, σε ηχο (και τιμη; ). Παρακαλω οχι παραπομπες σε σχολια αλλων κλπ, μονον οι ...ωτακουστες;)
Θα πάρεις φυσικό ήχο ωραία μεσαία εύκολο φορτίο ευαίσθητο όμορφο και πουλιέται εύκολα τι άλλο.

Kotsidis John

Photography
Moderator
Reaction score
37.128
Δεν θα λεγα πως ηταν ανευ χαμηλων οταν τα χα ακουσει, ισα ισα το αντιθετο κιολας.

Σε μια γρηγορη ακροαση ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακα, ακομα και στο εντονο χαμηλο τους.

lakiss51

"Επαγγελματίας"
Reaction score
2.427
Λογικα θα τα εχει ακομα ο Σακης για ακροαση. Πηρες τηλ;
Εχει - μα κι εγω εχω ακομη τα venere 3.0, γιατι ουσιαστικα δεν αποφασισα αν θελω να τα δωσω αν και παρουσιασθηκαν ενδιαφερομενοι
Άνευ...
Δεν νομίζω ότι του έλειπε το μπάσο.
Δεν θα λεγα πως ηταν ανευ χαμηλων οταν τα χα ακουσει, ισα ισα το αντιθετο κιολας.

Σε μια γρηγορη ακροαση ηταν ιδιαιτερα εντυπωσιακα, ακομα και στο εντονο χαμηλο τους.
Νικο Vet γιατρε μου χανεις 2-1 - θα ...αντεπιτεθεις;

Reaction score
14
Όλα τα είχε. Kαι μεσαία, και αέρινα πρίμα και σκηνή και μπάσο εντυπωσιακό για τον όγκο του. Ένα πράγμα απαιτούν τα sonus και αυτό είναι η στιβαρή και ποιοτική οδήγηση.

D

deleted user 10898

Guest
Δεν θα αντεπιτεθω...
Μια χαρά τα λένε τα παιδιά...
Το ηχείο όπως λεει και η φυσική μπορεί να κατέβει ολίγον, οχι πολύ, δεν ειναι πλήρους φάσματος.
Παρόλα αυτά η έξυπνη σχεδίαση σε ολα αυτά σχεδόν τα μικρά , τονίζει τα μέσο χαμηλά, δίνοντας την αίσθηση του εκτεταμένου χαμηλού, κοινός μπάσου.

D

deleted user 10898

Guest
Συμφορουμιτες επειδή και εγώ μπερδεύτηκα προσωρινά, μιλάμε για το sonus faber Cremona m auditor
Το μικρό διδρομο. Οχι το cremona m.

gonis

Luger
Reaction score
12.432
Δεν θα αντεπιτεθω...
Μια χαρά τα λένε τα παιδιά...
Το ηχείο όπως λεει και η φυσική μπορεί να κατέβει ολίγον, οχι πολύ, δεν ειναι πλήρους φάσματος.
Παρόλα αυτά η έξυπνη σχεδίαση σε ολα αυτά σχεδόν τα μικρά , τονίζει τα μέσο χαμηλά, δίνοντας την αίσθηση του εκτεταμένου χαμηλού, κοινός μπάσου.
Είχα το προηγούμενο,όχι το Μ,στον τωρινό μου χώρο ~30τ.μ
Οπως το περιγράφει ο βετ είναι.
Εξαιρετικό ηχείο,το οδηγούσα με ολοκληρωμένο Krell 400i
Το είχα ευχαριστηθεί!

gonis

Luger
Reaction score
12.432
...εύκολο φορτίο ευαίσθητο ...
Δεν θα το έλεγα!

Ένα ηχείο σε παρόμοια λογική που μου άρεσε είναι...

4EB2DF5A-D381-4496-A4AE-EEAE2398A7DE.jpeg

Δεν έκανε καριέρα στην Ελληνική αγορά (προσωπική εκτίμηση) και αναρωτιέμαι, γιατι;

Staff online

• xfader
    Segregation supporter
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • Zizik
    Safety Last

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.844
Members
38.505