Most visitors online was 3013 , on 22 Aug 2025
Εισαι δικος μας εσυ. Ανεβαίνει βλεπω το κοινο των pc .Το topic είναι για τη σύγκριση του oppo ή κάποιου άλλου player σε σχέση με ένα pc. Για αρχή πρέπει να δούμε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε περίπτωσης. Λόγο δουλείας και εγώ είμαι υπέρ του pc. Ανέκαθεν θυμάμαι τον εαυτό μου με ένα pc και να τα κάνω όλα από εκεί. Βέβαια δε χρειάζεται να λέμε για watecooling και custom rigs και για overclocking τα οποία τρομάζουν ένα μη γνώστη. Το να στήσεις ένα αξιόπιστο pc σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε πελάτη είναι το πιο βασικό. Με κοντά στα 1000euro που κοστίζει ένα oppo φτιάχνεις άνετα ένα καλό pc. Στο να παίξεις ένα δίσκο προφανώς είναι πιο εύκολο στο oppo αλλά για οτιδήποτε άλλο matroska... ιδικά αν έχεις ssd και για να bootaris σε λίγα δευτερόλεπτα υπερτερεί άνετα το pc στο οποίο μπορείς να κάνεις και βελτιώσεις στην ποιότητα της εικόνας.
το δικό μου.
View attachment 94306 View attachment 94307 View attachment 94308
Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά αν βρεις τη σελίδα μου και το group στο fb ή στην ιστοσελίδα μου με το logo που φαίνεται δίπλα έχουμε φτιάξει πολλλλά rig μέχρι πριν 5-6 μήνες ένα που κόστισε 5000euro.Εισαι δικος μας εσυ. Ανεβαίνει βλεπω το κοινο των pc .
off topic αλλα αν θες βαλε μερικα τετοια στα καλωδια αντι για zip ties https://www.skroutz.gr/c/761/diaxieirish-kalodiwn/f/379889/agistra.html?keyphrase=cable+comb. Θα φαινεται πολυ πιο ομορφο...![]()
Κλασική αξίαΠάντως είναι και πολύ θέμα ψυχολογίας. Την κουβέντα την εχω κάνει με αρκετό κόσμο και είναι αρκετοί που για κάποιο λόγο δεν βλεπουν το pc όπως μια "φέτα". Το νοιώθουν κάτι το διαφορετικό. Το pc το χουν στο γραφείο και δεν τους κάθεται καλά στο σαλόνι.
Τους χαλάει πιστευω οτι αντί για ένα παραδοσιακό τηλεκοντρόλ θα έχουν αυτό...
View attachment 94317
Ωραιος man. Εχω κατι στα σκαρια αλλα μαλλον θα αργησει λιγο. Εφοσον ασχολείστε και αλλα ατομα εδω απο οτι βλεπω θα κανω και εδω μια παρουσιαση.Δεν θέλω να κάνω διαφήμιση αλλά αν βρεις τη σελίδα μου και το group στο fb ή στην ιστοσελίδα μου με το logo που φαίνεται δίπλα έχουμε φτιάξει πολλλλά rig μέχρι πριν 5-6 μήνες ένα που κόστισε 5000euro.
View attachment 94319 View attachment 94320 View attachment 94321 View attachment 94322 View attachment 94323
Δεν είμαι σίγουρος αν μου εχει πει για εσένα ο Σταύρος Σιδηρόπουλος από tmpΩραιος man. Εχω κατι στα σκαρια αλλα μαλλον θα αργησει λιγο. Εφοσον ασχολείστε και αλλα ατομα εδω απο οτι βλεπω θα κανω και εδω μια παρουσιαση.Μονο για teaser Θα αναφερω τη λεξη caselabs αλλα ειπαμε
![]()
Εισαγωγή από πού?Ωραιος man. Εχω κατι στα σκαρια αλλα μαλλον θα αργησει λιγο. Εφοσον ασχολείστε και αλλα ατομα εδω απο οτι βλεπω θα κανω και εδω μια παρουσιαση.Μονο για teaser Θα αναφερω τη λεξη caselabs αλλα ειπαμε
![]()