Oppo vs. PC

Reaction score
935
Κι εγώ συνηγορώ υπέρ του pc. Η αλήθεια είναι ότι έχω δοκιμάσω μόνο φθηνούς media players τύπου wdtv και popcorn hour c-200. Όμως κανένας δεν πλησίασε καν την ταχύτητα και τις δυνατότητες ενός σχετικά μοντέρνου υπολογιστή με ssd.
Ειδικά στην αναζήτηση και αναπαραγωγή μουσικών αρχείων σε μια βιβλιοθήκη 100.000 τραγουδιών.

Αυτή τη στιγμή έχω μετατρέψει ένα παλιό λάπτοπ (i3 2ης γενιάς) σε media player. Έχω προσθέσει usb 3.0 με εξπρές καρντ, εκεί usb 3.0 hub και πάνω συνδεδεμένοι δύο εξωτερικοί και το microsoft all in one keyboard. Παίζω τα πάντα με vlc και music bee, ενώ υπάρχει εγκατεστημένο και το j river.

Reaction score
6.237
Ποιό θα πάρεις;
sma 8 σε gunmetal με tempered glass. Εχει λιγο καιρο ακομα ομως μιας και περιμενω να μαζεψω κανα φραγκο για το σαμπ και να δω τι θα γινει με τις καρτες γραφικων ><. Απο οτι καταλαβαινεις θα εχει δυο loops (στο στυλ του skunkworks δηλαδη) αλλα δυστυχώς με μια μονο καρτα γραφικων. Το αστειο ειναι οτι αυτο θα ειναι το δευτερο μου pc μιας και το εχω ορκιστει οτι ποτε ξανα σε main rig δε βαζω custom loop με hard tubing. Ποτε ομως !!!!! Το λεω καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο. Να μην εμπιστεύομαι τις γυναικες και τους σκληρούς σωλήνες ;)

rose.athens

Not in the mood Mod
Super Moderator
Reaction score
102.936
δεν σηκώνεσαι καν για δισκάκι, πηγαίνεις στον εκάστοτε φάκελο και διαλέγεις τη ταινία πού θέλεις να δεις.

Τίποτα πιο εύκολο από ένα τηλεκοντρόλ. :wink:

Άρα ένα media player κι ένας (...ή παραπάνω) NAS και τέλος.

NAS.png

Α, έχω κι ένα htpc. Του έχει βάλει η γυναίκα μου ένα διακοσμητικό σεμέν από πάνω, μούρλια. :D
Ο @daharis666 θα με καταλάβει. :roflmao:

Reaction score
7.890
sma 8 σε gunmetal με tempered glass. Εχει λιγο καιρο ακομα ομως μιας και περιμενω να μαζεψω κανα φραγκο για το σαμπ και να δω τι θα γινει με τις καρτες γραφικων ><. Απο οτι καταλαβαινεις θα εχει δυο loops (στο στυλ του skunkworks δηλαδη) αλλα δυστυχώς με μια μονο καρτα γραφικων. Το αστειο ειναι οτι αυτο θα ειναι το δευτερο μου pc μιας και το εχω ορκιστει οτι ποτε ξανα σε main rig δε βαζω custom loop με hard tubing. Ποτε ομως !!!!! Το λεω καθε βραδυ πριν πεσω για υπνο. Να μην εμπιστεύομαι τις γυναικες και τους σκληρούς σωλήνες ;)[/Q
Έχω να δω τόσο ωραίες δουλειές από τότε που εργαζόμουν δίπλα στον SlackerXL (Κοπρίτης στο the lab.gr) στα Multirama Extreme στη Στουρνάρη. Εύγε!
Και ένα τελευταίο για σήμερα και από αύριο να επανέλθουμε στο θέμα μας

το προσωπικό rig του αδερφού μου - υπαλλήλου ο οποίος κάνει το κουρμπαδόρο στα ακριλικά.

17390564_10212414052206812_8839309169339867230_o.jpg

Reaction score
782
Παρτε και μερικες καστομιες δικες μου απο το τοτε pc μου (i7-3960x) .
Τελος και για μενα τα νερα και οι αντλίες μια καλη αιο και ειμαστε κομπλε :D

Attachments

Reaction score
6.237
μπα ουτε aio. Εμενα σε δυο nzxt kraken x 62 σταματησαν να δουλευουν οι τρομπες ενω δεν ημουν σπιτι. Οχι οτι εγινε και κατι μιας και το pc εκλεισε μονο του απο την προστασια για overheat... Την τριτη την πουλησα μιας και η εγγυηση ηταν 6 ετη...... Μονο αεροψυξη σε main rig που ειναι ανοιχτο 24/7 ακομα και οταν λειπεις. Φτιαχνεις και ενα δευτερο pc για καφριλικια και εισαι κομπλε.

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.722
Α, έχω κι ένα htpc. Του έχει βάλει η γυναίκα μου ένα διακοσμητικό σεμέν από πάνω, μούρλια. :D
Ο @daharis666 θα με καταλάβει. :roflmao:
σε καταλαβαίνω χρυσή μου...ααχ αυτά τα σεμεδάκια στα htpc...σκέτο δράμα..δεν σιδερώνονται με τίποτα...χαλάει η φόρμα...:whistling:
:fuckyou::p:roflmao::roflmao:
IMG_0999.JPG

Reaction score
6.237

το προσωπικό rig του αδερφού μου - υπαλλήλου ο οποίος κάνει το κουρμπαδόρο στα ακριλικά.

View attachment 94341
d5 ειναι αυτη διπλα απο το radiator δεξια? Τρομερο το εχετε φτιαξει μπραβο !!
[DOUBLEPOST=1523569247][/DOUBLEPOST]
σε καταλαβαίνω χρυσή μου...ααχ αυτά τα σεμεδάκια στα htpc...σκέτο δράμα..δεν σιδερώνονται με τίποτα...χαλάει η φόρμα...:whistling:
που ησουνα χαμενος εσυ οταν χρειαζόμουν υποστήριξη για τον ιερο πολεμο των htpc vs oppo?
ITηδες εννωθειται στον πολεμο κατα του κεφαλαιου των oppo- ρτουνιστων o_O

daharis666

Moderator
Reaction score
83.722

View attachment 94341
για service καλείτε μάστορα στο
:roflmao::roflmao:

Reaction score
7.890
d5 ειναι αυτη διπλα απο το radiator δεξια? Τρομερο το εχετε φτιαξει μπραβο !!
[DOUBLEPOST=1523569247][/DOUBLEPOST]
που ησουνα χαμενος εσυ οταν χρειαζόμουν υποστήριξη για τον ιερο πολεμο των htpc vs oppo?
Ναι d5 pwm

daharis666

Moderator
Reaction score
83.722
ITηδες εννωθειται στον πολεμο κατα του κεφαλαιου των oppo- ρτουνιστων o_O
τώρα το πήρα χαμπάρι τι συζητάτε...:)

από τα λίγα που διάβασα μου έκανε τρομερή εντύπωση που κάποιοι ενώ ξέρω ότι ξέρουν αρκετά
ρίχνουν όλο το βάρος της τεμπελιάς τους στην και καλά ευκολία χρήσης ενός oppo έναντι ενός pc:o
άλλα και άλλα κάνουν εκεί σκαλώνουν
αμετανόητοι oppoμουνιστές (από το κομμουνιστές για να μην παρεξηγηθώ:roflmao::roflmao:)

Reaction score
725
Εννοείται pc διαλεγω για όλους τους παραπάνω λόγους που ανέφεραν οι περισσότεροι.
Αλλά και για έναν αλλο λόγο...γιατί η oppo έκλεισε μούτρα....

Reaction score
20
Ένα Mini-PC (πχ Intel NUC) στο σαλόνι για player, με Kodi (ή OpenELEC γι' αυτούς που δυσκολεύονται με τα updates των Windows) και χειρισμό από ένα Harmony (τα NUCs έχουν IR).

Αποθήκευση των πάντων σε ένα NAS.

...και τέλος!

daharis666

Moderator
Reaction score
83.722
Πολλά σεμεδάκια στριμωγμένα βλέπω, να ζητούν απελπισμένα αέρα...:whistling:
στο μυαλό μου είσαι...;)
θέλω να ανεβάσω το θεριό πάνω και να κατεβάσω τον crown κάτω
να δω πότε θα αξιωθώ..:cool:

Staff online