- Reaction score
- 1.127
Για αυτό και η ερώτηση αν μας ενοχλεί κάτι στην όλη μπίζνα;Βλέποντας και την υπογραφή του, έχω την εντύπωση ότι ο νηματοθέτης άνοιξε το thread με σκοπό την προώθηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας...![]()
Για αυτό και η ερώτηση αν μας ενοχλεί κάτι στην όλη μπίζνα;Βλέποντας και την υπογραφή του, έχω την εντύπωση ότι ο νηματοθέτης άνοιξε το thread με σκοπό την προώθηση της επαγγελματικής του δραστηριότητας...![]()
Προσκυνώ.Ούτως ή άλλως, όλες οι προδιαγραφές του mp3 είναι συντριπτικά ανώτερες από τον επιμελέστερα χαραγμένο δίσκο και το ακριβώτερο πικάπ του κόσμου και το ακριβώτερο phono του Milky Way.
- αυτό εμέναν προσωπικά δεν μου ''κάθεται'' ως ρουτίνα μουσικόφιλου αλλά ως εμπορικά σκεπτόμενου . . . δεδομένου πως ο πρώτος μπορεί να ξεσφραγίσει τον δίσκο , να τον αντιγράψει παίζοντάς τον μία μόνο φορά ( σε ότι φορμά θέλει ) , να βγάλει φωτοτυπίες σε όποιο έντυπο υλικό και μετά να το σφραγίσει και να τον φυλάξει όπως αρμόζειΟυδεν κακόν αμιγές καλού![]()
![]()
![]()
. Αυτοί που κρατάνε δίσκους αναλλοίωτους στο χρόνο διατηρώντας τους σε δροσερά σημεία μακρία από οσμές
![]()
"δουλεύουν" για τους μερακλήδες του μέλλοντος. Αυτούς που θα αγοράσουν μια κόπια μετά από 40 χρόνια και θα θελήσουν να την απολαύσουν πραγματικά.
![]()
Εκ παραδρομής μάλλον, αντί για pm στους διαχειριστές, ανοίχτηκε θέμα.Για αυτό και η ερώτηση αν μας ενοχλεί κάτι στην όλη μπίζνα;
Μου είχε τύχει σε σε επανακυκλοφορία συμπαθέστατης μικρής ανεξάρτητης ευρωπαικής εταιρείας. Βρέθηκε cd που περιείχε ανέκδοτα κομμάτια που προήλθαν από mp3 γιατί δεν υπήρχε καμία άλλη διαθέσιμη μορφή για την επανέκδοση. Το ίδιο διαπιστώθηκε σε συζητήσεις σε σχετικά φορουμ και για το αντίστοιχο βινύλιο. Το έγραφε στο οπισθόφυλλο μεν, (source used for the bonus extra tracks was of poor quality ) ή κάτι κοντινό με μικρά γραμματάκια, αλλα ποιος ο λόγος όταν κάποιος μπορεί να βρει ή να έχει την οριτζιναλ κόπια και άνετα βρίσκει τα mp3 να κυκλοφορούν για κατέβασμα.Συγχωρήστε μου την παρέκβαση (ελληνιστί off topic), ας την κάνουμε στα γρήγορα.
1. Όσοι λέτε ότι υπάρχουν βινύλια προερχόμενα από mp3, πώς το ξέρετε αυτό; Υπάρχει κάποια σχετική ένδειξη στο εξώφυλλο;
2. Εάν και όπου αυτό συμβαίνει, γιατί είναι κακό; Ούτως ή άλλως, όλες οι προδιαγραφές του mp3 είναι συντριπτικά ανώτερες από τον επιμελέστερα χαραγμένο δίσκο και το ακριβώτερο πικάπ του κόσμου και το ακριβώτερο phono του Milky Way.
Πείτε μου αν θέλετε...
Ούτως ή άλλως, όλες οι προδιαγραφές του mp3 είναι συντριπτικά ανώτερες από τον επιμελέστερα χαραγμένο δίσκο και το ακριβώτερο πικάπ του κόσμου και το ακριβώτερο phono του Milky Way.
Πείτε μου αν θέλετε...
Θα αστειευεστε φυσικα...Προσκυνώ.
![]()
Μάλλον το βγάλαν αν αντίδοτο για όσους καταφέρουν να ακούσουν το τετραπλό Zaireeka.
Και που να δεις πως τα ξεπετανε τα επεισοδια των σειρων στο netflix.Ενω παλια καθοταν ολη η οικογενεια και εβλεπε προσηλωμενη, διπλα απο την φουφου,Γιουρκερμαν .Με ανοιχτα τα παραθυραΤ
Υπάρχουν κάποια παιδιά που ακούν τη μουσική όπως παλιά. Στο σύνολο όμως είναι επιδερμικός ο τρόπος που ακούνε μουσική. Είναι στο κομπιούτερ και την ακούν σαν χαλί κι αυτό για μένα είναι το χειρότερο, ότι την απαξιώνουν εντελώς τη μουσική. Για να καταλάβει κάποιος τη διαφορά, στη δεκαετία του ’70 που ήρθε και το hi-fi και πήραμε και τα καλύτερα μηχανήματα, -τότε που έβγαλαν οι Pink Floyd το Dark Side of the Moon- θυμάμαι πως καθόμασταν στο δωμάτιό μας ή σε σπίτια φίλων και καπνίζαμε και ακούγαμε καθηλωμένοι. Βάζαμε το δίσκο στο πικ-απ και ήταν σαν να βλέπαμε τηλεόραση. Καθόμασταν αμίλητοι, σαν Παναγίες για 45 λεπτά και ακούγαμε Led Zeppelin ή οτιδήποτε άλλο εκείνης της εποχής και περιμέναμε με τα μάτια αντιδράσεις για να δούμε πιο κομμάτι μας άρεσε περισσότερο. Αυτό φαίνεται κάπως υπερβολικό τώρα, αλλά νομίζω πως αγαπήσαμε τη μουσική περισσότερο.
[
1. Γειά σας.
2. Το βινύλιο ζει.
3. Το βινύλιο είναι έργο τέχνης.
4. Το βινύλιο είναι σαν το παλιό καλό κρασί.
5. Το βινύλιο είναι σαν τον χρυσό.
6. Το βινύλιο είναι η καλύτερη επένδυση.
7. Πουλάω βινύλια.
![]()
Κλαίω με λυγμούς σε μη απωλεστικό αλγόριθμο συμπίεσης.Ούτως ή άλλως, όλες οι προδιαγραφές του mp3 είναι συντριπτικά ανώτερες από τον επιμελέστερα χαραγμένο δίσκο και το ακριβώτερο πικάπ του κόσμου και το ακριβώτερο phono του Milky Way.
Αμέρικαν μπαρ έγινε εδώ μέσα. Σε λίγο θα πουλάνε και τάπερ.Συμφωνώ σε όλα, εκτός από 7.
Γιατί κοροϊδεύεις τον κόσμο ρε;Γιατί κοροϊδεύεις τον απλό πλην τίμιο συλλέκτη δίσκων βινυλίου;
Αφού, η τελευταία φορά που είχες στην κατοχή σου δίσκο, ήταν τη δεκαετία του '90! Τώρα έχεις μόνο άυλα FLAC και λοιπές ψηφιακοφρικαλεότητες! Φηψιοφρικαλέε, ε ψηφιοφρικαλέε!
- ενεργά ή παθητικά ; . . .Αμέρικαν μπαρ έγινε εδώ μέσα. Σε λίγο θα πουλάνε και τάπερ.![]()
Ακριβώς, ένας τάπερμαν μας λείπει ...Αμέρικαν μπαρ έγινε εδώ μέσα. Σε λίγο θα πουλάνε και τάπερ.![]()