- Reaction score
- 15.469
Αααχχχ,Ετσι απο περιεργεια, μπορεις να βρεις τα εξης αλμπουμ με τα εσω-εξωφυλλα τους; Να τα ακουσεις και να τα δεις οπως βγηκαν.
Αχ ερωτα!
Η Μοσχολιου τραγουδα Σπανο
Γραμματα στην αγαπημενη
Αντε να το κανουμε και πιο ευκολο, Aphrodite's Child - 666
Songs in the key of life
What's going on
νομιζω ναι, ειναι απλα θεμα διαθεσης - που τωρα δεν διαθετω.
Εχω ενα δισκο των bicycle απο τσι μερες μου στη σαλονικη - δεν τον εβλεπα στο γουτουμπ λεω κατσε να ανεβασω δυο κομματια - τραβηξα και δυο ωραιες φωτο και βουαλα !
Επικοινωνησανε και δυο αθρωποι μαζι μου και μου ζητησανε και τον υπολοιπο δισκο - τους το στειλα.
Να ενας "Eyxaristw poli re file, to psaxnw kairo to sidaki. Eixa thn tyxh na gnwrisw prwta ton kallitexnh kai meta th mousikh tou, alla h sygkekrimenh douleia einai diseyreth. Hlpiza pws 8a vre8ei kapoios na thn steileis. Sigekrimena otan rwthsa ton teri pou 8a vrw sidaki twn bicycle mou apadhse "Kai esi ti thn 8eleis re pousth?"! Hahahahah, seyxaristw kai pali, na sai pada kala!"
Ανεβασα και dirty saints απο τα γιαννενα - δεν εγινε και τιποτα - εγινα ομως φεϊσμπουκφρεντ με το μπασιστα.
Ανεβασα και mecano αλλα οταν επικοινωνησα μαζι τους μου ζητησανε να τα κατεβασω - δε θενε να 'ναι στο γιουτουμπ.
Γιατι τα λεω αυτα ? πιστευω οτι τα ψηφιακα μπιχλιμπιδια ειναι πιο δημοκρατικα - να το πω καπως - τα βινυλια ειναι (και σορρυ κιολας) καπως πιο ελιτιστικα.
Αμα εχει ο καθενας πραγματα σπανια ακουστικως ας τα κοινωνησει.Αλλιως ας τα βαλει σε εικονοστασι ή λειψανοθηκη και ας τα λιβανιζει καθ' εκαστην.
Αυτα για κουβεντα - ο καθεις ακουει οπως γουσταρει και κρεμμαει το καλαθι του οπου φτανει το χερι του ...
τωρα μου 'τυχε - αληθεια - προκειται για παγκοσμια συμομωσια ή κατι τετοιο
"...
Παρ’ όλο που είναι εδώ όλα συγκεντρωμένα, όποιος χρειάζεται κάτι και μου το ζητήσει, γιατί εγώ είμαι πάντα ανοιχτός σε αυτά, του το δίνω. Αν κάποιος χρειάζεται να ακούσει κάτι για μια εργασία ή κάτι, τους βοηθάω πάντα. Αυτός είναι ο στόχος μου και νομίζω ότι η χρησιμότητα μιας συλλογής είναι αυτή. Να γίνεται γνωστή σε όσο περισσότερους ενδιαφέρονται..."
Πηγή : Andro.gr [ http://www.andro.gr/empneusi/stathis-arfanis/ ]
Last edited: