Ήρθε και το SACD D05...

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.683
Μεγειά και από μένα.

Αν σου αρέσει, δωράκι το ...like minds, (GARY BURTON).
[DOUBLEPOST=1527957028][/DOUBLEPOST]SUPER το σύστημα. Ψαγμένα όλα τα μηχανήματα.:king:

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.715
Καλοριζικα ωραια τα μηχανακια σου αν εισαι απο αθηνα κατεβα μια βολτα στο public η στο συνταγμα η στο mall στο μαρουσι εχει SACD και σε καλες πεσμενες τιμες.

Ενα SACD που ειχε κλεψει της εντυπωσεις ειναι το dire straits-brother in arms εχω το ιδιο cd και σε sacd και στην απλη μορφη του και η διαφορα ειναι αισθητη και μην φανταστεις σε ενα cd player advance το luxman ειναι σοβαρο μηχανακι αν το βρεις τσιμπα το http://www.public.gr/product/music/kseno-repertorio/rock/rock/brothers-in-arms/prod118973/

Reaction score
1.739
Με γεια το SACD.
Το 851 δεν παίζει DSD αρχεία?
Παίζει, αλλά άρχισα να χάνω την μπάλα με τις χιλιάδες flac & hi res που εχω κατεβάσει (περίπου 6TB) οπότε θα «γυρίσω» να ακούω από cd και βινύλια και ελάχιστα από «άυλα».

Έτσι λοιπόν, όσα albums flac, κρίνω ότι ειναι αξιόλογα, θα τα γράφω σε cd, για να τα «ακούω» ένα-ένα με προσοχή, με τη δέουσα σημασία και πολλές φορές (όπως κάναμε παλιά).

Τα άυλα θα παίζουν όταν θα χρειάζεται απλά «να ακούγεται κάτι μέσα στο σπίτι».

Χώρια που τα cd που θα γράφω, θα μπορώ να τα ακούω και στ’αμάξι!

Επιστροφή στις ρίζες!

leandros

Πάρτε παθητικά!
Reaction score
6.126
καλές ακροάσεις με μουσικές αντάξιες των μηχανημάτων σου φίλε!

Reaction score
200
Παίζει, αλλά άρχισα να χάνω την μπάλα με τις χιλιάδες flac & hi res που εχω κατεβάσει (περίπου 6TB) οπότε θα «γυρίσω» να ακούω από cd και βινύλια και ελάχιστα από «άυλα».

Έτσι λοιπόν, όσα albums flac, κρίνω ότι ειναι αξιόλογα, θα τα γράφω σε cd, για να τα «ακούω» ένα-ένα με προσοχή, με τη δέουσα σημασία και πολλές φορές (όπως κάναμε παλιά).

Επιστροφή στις ρίζες!
Αυτά να τα λες χαμηλόφωνα να μην τα ακούνε όλοι.

Καλές ακροάσεις.

Reaction score
6.238

Επιστροφή στις ρίζες!
Αν και είμαι εντελώς υπέρμαχος της τεχνολογίας και πράττω ακριβωε το αντίθετο, τολμώ να πω ότι μου αρεσει ο τρόπος σκέψης σου. Πραγματι όταν πλήρωνα ένα cd για να μπορώ να το ακουσω όταν ήμουν πιτσιρικάς είχε άλλη χάρη. Αργότερα με το ιντερνετ η μουσικη έγινε τσάμπα και ευκολα προσβασιμη χάνοντας ετσι μεγαλο μερος απο την αίγλη της.

Reaction score
29.991
Εντελώς Φιλικά στο λέω , τα μηχανήματα δεν στρώνουν , απλά παλιώνουν. Πρόσεχε γιατί τα lazer των sacd δεν είναι φθηνά.
Ακου τις μουσικούλες σου αλλά μην περιμένεις να στρώσει το player διότι δεν θα συμβεί στον αιώνα τον άπαντα. Το μόνο που θα συμβεί θα είναι να το συνηθίσεις.

Reaction score
284
Eντελώς φιλικά ,τόσο πολύ θέλουν τ'αυτιά σου να στρώσουν!:lolsign:
Μεγειά καλές ακροάσεις.
Και οριακες ειναι οι 200 ωρες θα ελεγα απο την πλευρα μου,πυκνωτες εχει μεσα αν δεν κανω λαθος,αρα δεν θελει;;;Απο οτι γνωριζω αλλα και εμπειρικα υπολογιζω στανταρ 250 ωρες!

Reaction score
296
Eντελώς φιλικά ,τόσο πολύ θέλουν τ'αυτιά σου να στρώσουν!:lolsign:
Ακου τις μουσικούλες σου αλλά μην περιμένεις να στρώσει το player διότι δεν θα συμβεί στον αιώνα τον άπαντα. Το μόνο που θα συμβεί θα είναι να το συνηθίσεις.
εσείς τώρα γιατί πάτε κόντρα στον πωλητή; και τα καλώδια ρεύματος θέλουν στρώσιμο.

Νομίζω ότι έχουν αντιληφθεί ότι με το που θα πας μηχάνημα στο σπίτι η πρωτη σου σκέψη μόλις το βάλεις στην πρίζα είναι ότι "δεν παίζει". Αυτό προσπαθούν να προλάβουν, τις επιστροφές.

ο μοναδικός κρίκος που όντως θέλει στρώσιμο είναι το ηχείο.

μεγειά τα μηχανήματα, αν δώσεις άλλα χρήματα δώστα στο χώρο και όχι στα ηλεκτρονικά.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
14 χρονια τωρα οτι ναναι..........
αναθεμα και αν δανειστηκε καλωδιο καινουργιο - μεταχειρισμενο...
και τρις αναθεμα αν ακουν διαφορες.............απο οτιδηποτε..............
ακομα πιο πολυ να εχουν τα αντερα να παραδεχονται πραματα...........
ερε καλωδιο τοστιερας που σας χρειαζεται..........

Reaction score
284
Εντελώς Φιλικά στο λέω , τα μηχανήματα δεν στρώνουν , απλά παλιώνουν. Πρόσεχε γιατί τα lazer των sacd δεν είναι φθηνά.
Δηλαδη παιρνετε ενα καινουργιο μηχανημα μετα απο 200 αφου θα παιξει ο θεωρειτε οτι εχει παλιωσει;;;;;
Δηλαδη λετε οτι παιρνετε ενα ολοκαινουργιο μηχανημα παιζει 200 ωρες μετα ακουγεται σαφως καλυτερα(στρωσιμο) και εσεις λετε οτι δεν εχει στρωσει αλλα εχει παλιωσει!!!Δηλαδη τις μεταβολες του ηχου σε ενα μηχανημα τις πρωτες 200 ωρες δεν τις καταλαβαινετε;;;Και να το πω διαφορετικα αγοραζω ενα καινουργιο μηχανημα ξετρελαινομαι με τον ηχο του,αλλα μετα απο τις 200 ωρες μου αρεσει ακομη πιο πολυ ο ηχος,σημαινει οτι το συνηθισα;;;Δηλαδη την δραματικη αυξηση των δυναμικων,και την επισης σημαντικη βελτιωση της εικονας την θεωρειτε συνηθεια!Ενταξει οκ με πεισατε!Εντελως φιλικα τα μηχανηματα στρωνουν δεν συνηθιζονται!

Staff online

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.573
Members
38.575
Νεότερο μέλος
dimoslecce