Ήρθε και το SACD D05...

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Μουσικοφιλε...καμποσοι εδω μεσα πινουν και γραφουν
μην τους δινεις σημασια.......
εκτος απο κουφοι ειναι και ..φιλοι.........
το οτι καποιοι δεν ακουν - ή δεν θελουν να ακουνε διαφορες - γιατι ετσι θελουν
ειναι δικαιωμα τους....
το να προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους........? ε? ...ναι.........
αστο ...προσπερνα..........

Reaction score
1.754
Τα CD players δεν ἐχουν πυκνωτἐς σἠματος, αλλἀ μὀνο ηλεκτρολυτικοὐς στο τροφοδοτικὀ τους, οπὀτε μη περιμἐνεις τραγικἀ μεγἀλες μεταβολἐς ὀσο στρὠνει.
Ο χαρακτἠρας κἀθε υλικοὐ :
(αντἰσταση, πυκνωτἠς, δἰοδοι, συρμἀτωση, λυχνἰα, βὐσματα, μπὀρνες, κλπ)
..... κἀνει ἀμεσα αισθητἠ τη διαφορἀ ! με το πρὠτο ἀκουσμα, αμἐσως μετἀ την αλλαγἠ !
Μετἀ ὀσο παἰζει, τὀσο καλὐτερα γιατἰ κυρἰως προσαρμὀζεται το αυτἰ μας στη διαφορἀ.
Σε καμἰα ὀμως περἰπτωση δεν θα αλλἀξει αυτἠ η πρὠτη σου εντὐπωση !

Reaction score
1.381
Καλοριζικα ωραια τα μηχανακια σου αν εισαι απο αθηνα κατεβα μια βολτα στο public η στο συνταγμα η στο mall στο μαρουσι εχει SACD και σε καλες πεσμενες τιμες.

Ενα SACD που ειχε κλεψει της εντυπωσεις ειναι το dire straits-brother in arms εχω το ιδιο cd και σε sacd και στην απλη μορφη του και η διαφορα ειναι αισθητη και μην φανταστεις σε ενα cd player advance το luxman ειναι σοβαρο μηχανακι αν το βρεις τσιμπα το http://www.public.gr/product/music/kseno-repertorio/rock/rock/brothers-in-arms/prod118973/
Συμφωνώ για το album, έχω το βρετανικό βινύλιο (αγορασμένο πάμφθηνα αλλά αρκετά μεταχειρισμένο) και όταν πήρα το SACD έπαθα πλάκα με την διαφορά. Υπόψιν ότι δεν έχω SACD player, το CD layer ακούω και η διαφορά είναι μεγάλη. Βέβαια όταν είπες πεσμένες τιμές και βλέπω 18 ευρώ σκέφτομαι πόσο το είχαν αρχικά...

...Πρόσεχε γιατί τα lazer των sacd δεν είναι φθηνά...
Συμφωνώ, ποτέ μου δε κατάλαβα γιατί το βάζουν στο repeat και σπαταλάνε ώρες του lazer. Ειδικά τα τελευταία χρόνια σκέφτομαι ότι κάποια στιγμή θα κλατάρει το 15ετίας player που έχω και με χαλάει πολύ.

Reaction score
1.739
Καλημέρα σε όλους και καλή εβδομάδα.

Τέλος πάντων, είτε χρειάζεται, είτε δεν χρειάζεται στρώσιμο, όλα καλά.

Ας μην γίνεται αντιπαράθεση για κάτι τόσο ασήμαντο, γιατί είδα παραπάνω "βαριές" κουβέντες και δεν αξίζει.

Reaction score
29.984
Μουσικοφιλε...καμποσοι εδω μεσα πινουν και γραφουν
μην τους δινεις σημασια.......
εκτος απο κουφοι ειναι και ..φιλοι.........
το οτι καποιοι δεν ακουν - ή δεν θελουν να ακουνε διαφορες - γιατι ετσι θελουν
ειναι δικαιωμα τους....
το να προσπαθουν να επιβαλουν την αποψη τους........? ε? ...ναι.........
αστο ...προσπερνα..........

Εχω βαρεθεί να στα λέω τόσα χρόνια ρε Αργύρη .
Πάμε άλλη μία.
Το τι ακούω εγώ και αν άκουσα διαφορές στο καλώδιο ρεύματος που είχες φέρει τότε, άστο. Δεν είχε καμία διαφορά.
Στα interconnect μπορεί και να ακουστεί καμιά ψιλοδιαφορά , όπως και στα καλώδια ηχείων. Ψιλή όμως που δεν αξίζει τον κόπο κατά την άποψή μου.
Στα μηχανάκια τώρα.
Δύο ίδια μηχανήματα , το ένα με ένα χρόνο στην πλάτη του και το άλλο με μία ώρα. Ακριβώς το ίδιο έπαιξαν. Και δεν μιλάω μόνο για players. Το έχω κάνει το πείραμα μέχρι και με ενισχυτές. Στο service, παλιά. Τα ηχεία έχουν κάποιες μικροδιαφορές λόγω μαλακής ανάρτησης αυτού που έχει παίξει κάποιες ώρες.
Οσο για το αν επιβάλλω την άποψή μου ,ξέρεις ότι δεν το κάνω ποτέ.
Τέλος όλα όσα γράφω στηρίζονται σε γνώσεις που έχω αποκτήσει δουλεύοντας κάποια χρόνια στο γνωστό service της ΕΛΙΝΑ.
[DOUBLEPOST=1528109692][/DOUBLEPOST]
Δηλαδη παιρνετε ενα καινουργιο μηχανημα μετα απο 200 αφου θα παιξει ο θεωρειτε οτι εχει παλιωσει;;;;;

Δηλαδη λετε οτι παιρνετε ενα ολοκαινουργιο μηχανημα παιζει 200 ωρες μετα ακουγεται σαφως καλυτερα(στρωσιμο) και εσεις λετε οτι δεν εχει στρωσει αλλα εχει παλιωσει!!!Δηλαδη τις μεταβολες του ηχου σε ενα μηχανημα τις πρωτες 200 ωρες δεν τις καταλαβαινετε;;;Και να το πω διαφορετικα αγοραζω ενα καινουργιο μηχανημα ξετρελαινομαι με τον ηχο του,αλλα μετα απο τις 200 ωρες μου αρεσει ακομη πιο πολυ ο ηχος,σημαινει οτι το συνηθισα;;;Δηλαδη την δραματικη αυξηση των δυναμικων,και την επισης σημαντικη βελτιωση της εικονας την θεωρειτε συνηθεια!Ενταξει οκ με πεισατε!Εντελως φιλικα τα μηχανηματα στρωνουν δεν συνηθιζονται!

Δεν έχω κανένα λόγο να σε πείσω και για τίποτα.

Στον MARBA αναφέρθηκε το ποστ μου.
Εσύ μπορεί να έχεις όποια άποψη θέλεις και σου πάει.
Όμως σε πρώτη ευκαιρία κάνε το πείραμα που έχω κάνει εγω πολλές φορές στο παρελθόν , και μετά ξανασυζητάμε για την δραματική αύξηση των δυναμικών και την σημαντική βελτίωση της εικόνας. Και δεν μιλάμε για συσκευή αναπαραγωγής εικόνας έτσι!
Για να μην σου πω να τα βάλουμε σε κανένα παλμογράφο και γελάσει κάθε πικραμένος.

ika

News
Reaction score
17.372
...
Τέλος όλα όσα γράφω στηρίζονται σε γνώσεις που έχω αποκτήσει δουλεύοντας κάποια χρόνια στο γνωστό service της ΕΛΙΝΑ.
Πόσες φορές χάζευα τις βιτρίνες στην Γ' Σεπτεμβρίου. Ευτυχώς, δεν χρειάστηκε να επισκεφθώ το service ούτε για το SR-525 ούτε για τον AU-919.:drinks:

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
Κοιτα ...............
ο εγωισμος σου ειναι πιο μεγαλος ?
ή η κουφαμαρα σου?
σωτηρης και αντωνης ακουσαν διαφορες στο συστημα σου.....
Και το θυμασαι οτι ακουσαν....
οπως επισεις μαλλον δεν θες να θυμσαι οτι ειπες επι λεξη :
Μαλλον χειροτερα παιζει.........
.......
το οτι δουλευες στην ελινα δεν σε κανει ανοιχτοαυτια.......
ουτε εσενα ουτε οποιοδηποτε επιλεγει να ειναι
ή κουφος ειτε να βολευει ετσι...........

papavmax

"Επαγγελματίας"
Reaction score
1.715
Αφηστε τα σερβις και της ωρες στρωσιματος κοιτα να ευχαριστηθεις τα μηχανακια σου ακουστικα και οφθαλμολογικα!!!

Βαλε και τον ενισχυτη πανω στο ρακ να αεριζεται το μηχανακι και εισαι οκ

Reaction score
1.739
Αφηστε τα σερβις και της ωρες στρωσιματος κοιτα να ευχαριστηθεις τα μηχανακια σου ακουστικα και οφθαλμολογικα!!!
Βαλε και τον ενισχυτη πανω στο ρακ να αεριζεται το μηχανακι και εισαι οκ
Ναι, βρε, εννοείται, μια μια χαρά ακούω και δεν ασχολούμαι με τα στρωσίματα, απλά το ανέφερα.

Ο ενισχυτής - ευτυχώς - δεν ζεσταίνεται, θα μείνει εκεί προς το παρόν, μέχρι να δω τι θα κάνω με ρακ, γιατί οι Έλληνες μαραγκοί, ζητάνε "τη μάνα τους και τον πατέρα τους" - πάει η εποχή που ήταν φτηνοί.

argi

"Επαγγελματίας"
Reaction score
6.881
ποτε δεν ηταν φτηνοι
1 προς 6 χαλαρα......

Vakis2000

Κλιψ κλαψ
Reaction score
9.683
έχεις δοκιμάσει να συγκρίνεις το ίδιο αρχείο στο C.A. & το sacd?

Όχι βέβαια την ψυχολογική γνώμη, αλλά αν είναι δυνατόν, την πραγματική!

Reaction score
765
Τελευταιο καιρό παρατηρω μια εχθρική διάθεση στο φορουμ κ δεν μπορώ να καταλάβω από που πηγάζει.Μηπως είναι καλύτερα να μαζευτούμε όλοι οι ενδιαφερόμενοι κ γω μέσα κ να πάμε να κάνουμε ένα ακουογραμμα για το ποιος ακούει καλύτερα. Πολλοί παπαρολογια ρε παιδιά....Εγω ακούω Καλύτερα
Εσύ ακούς καλυτερα
Αυτός ακούει καλύτερα
Εμείς ακούμε Καλύτερα
.....................
......................
Έλεος....

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος
  • PeterMeni