Ενισχυτής για τα dali zensor 7

Reaction score
375
Με Μπατζετ 1000+ ευρώ μπορώ να βρω τίποτα καλό? Δεν είμαι ικανοποιημένος από τον ήχο που βγάζουν τα Dali 7 και είμαι πεπεισμένος πως φταίει ο ενισχυτής! Πήγα τα προηγούμενα μου ηχεία Dali 1 σε άλλον χώρο και τα συνδύασα με έναν μεταχειρισμένο Yamaha rs 300 και ακούω πολύ καλύτερα εκεί κι ας τα έχω και σε λάθος θέση.

Reaction score
375
γιατι να μην ειναι?
Δεν ξέρω καν τι κάνει το wxc 50. Μετατρέπει έναν οποιοδήποτε παλιο ενισχυτή σε ιντερνετικό? Άν ναι τότε είναι εφικτό.

Ρωτησα επειδή είπες «μιας και υπάρχει ήδη ένας ενισχυτής musicast στο σπίτι».
Επειδή μετά, δεν θα υπάρχει, θα μεταφερθεί.

Reaction score
29
Οπως το cd player παιζει δισκακια cd, οπως το πικαπ παιζει δισκους βινυλιου, οπως το tuner παιζει ραδιοφωνο, ετσι και το wxc-50 (και τα wxad-10 & np-s303) παιζει ψηφιακα αρχεια απο καποιο αποθηκευτικο μεσο (σκληρο δισκο, φλασακι) και απο internet μεσω της εφαρμογης musicast που εχουν. Προφανως, σε οποιον ενισχυτη-ηχοσυστημα προσθεσεις μια τετοια συσκευη θα παιζεις πλεον ψηφιακα αρχεια με τον παραπανω τροπο.

Reaction score
375
Ακομη στο ψαξιμο ειμαι παιδια. Ειμαι αποφασισμενος να κανω all-in για τα οικονομικα μου δεδομενα και να παω σε yamaya as-2100 σε περιπτωση που τον βρω στα 1400 max.

To ερωτημα ειναι, υπαρχει λογος να παω σε αυτον τον ενισχυτη με τα dali zensor 7, ή ακομη και ενας ενισχυτης του τυπου yamaya as-1000 θα ηταν αρκετος στην περιπτωση μου;

Ας συνοψισω για οσους ξεχασαν. Εχω τον yamara r-n402d μαζι με τα dali zensor 7 και δεν ειμαι ικανοποιημενος.

Reaction score
1.064
Ακομη στο ψαξιμο ειμαι παιδια. Ειμαι αποφασισμενος να κανω all-in για τα οικονομικα μου δεδομενα και να παω σε yamaya as-2100 σε περιπτωση που τον βρω στα 1400 max.

To ερωτημα ειναι, υπαρχει λογος να παω σε αυτον τον ενισχυτη με τα dali zensor 7, ή ακομη και ενας ενισχυτης του τυπου yamaya as-1000 θα ηταν αρκετος στην περιπτωση μου;

Ας συνοψισω για οσους ξεχασαν. Εχω τον yamara r-n402d μαζι με τα dali zensor 7 και δεν ειμαι ικανοποιημενος.
Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο !! Τελικα δεν θα πας για πολυκαναλο? Το ειπες στη γυναικα ? Ο as 2100 υπαρχει σε αγγελια αυτη τη στιγμη αλλα οχι σε αυτη τι τιμη που θελεις . κοιτα το . Ειναι μεγαλοι σε ογκο και οι δυο που θα τον βαλεις αν τον παρεις το σκεφτηκες αυτο? Στη γυναικα το ειπες ΚΑΙ αυτο?

Reaction score
375
Ο εχθρος του καλου ειναι το καλυτερο !! Τελικα δεν θα πας για πολυκαναλο? Το ειπες στη γυναικα ? Ο as 2100 υπαρχει σε αγγελια αυτη τη στιγμη αλλα οχι σε αυτη τι τιμη που θελεις . κοιτα το . Ειναι μεγαλοι σε ογκο και οι δυο που θα τον βαλεις αν τον παρεις το σκεφτηκες αυτο? Στη γυναικα το ειπες ΚΑΙ αυτο?
Ουφ!!! Με θυμασαι, ετσι? Δεν ξερω για τι να παω! Ειμαι μπερδεμενος. Ατμος ή καλο δικαναλο? Εβαλα κι αλλος θεμα μπας και με βοηθησετε αναμεσα σε atmos vs δικαναλο.

Γουσταρω τρελα ατμος αλλα την ωρα που βλεπω ταινιες, η υπολοιπη οικογενεια κοιμαται, οποτε δεν θα το εκμεταλλευτω οπως θελω.

Reaction score
375
Παμε καλα???? 23.4 κιλα ο as-2100??? Τι εχουν βαλει μεσα, πετρες?

Ο rn-402 ειναι μονο 7 κιλακια!!

Reaction score
1.064
Παμε καλα???? 23.4 κιλα ο as-2100??? Τι εχουν βαλει μεσα, πετρες?

Ο rn-402 ειναι μονο 7 κιλακια!!
Μπορεις να συνδυασεις δικαναλο και πολυκαναλο . Ξεκινα με ενα δικαναλο που να δουλευει και ως τελικος μονο amp in και μετα περνεις και ενα πολυκαναλο . Η σειρα as 1000 κι πανω διαθετει και pre out σε περιπτωση που δεν σου φτασουν τα watt και amp in σε περιπτωση που βαλεις ενα πολυκαναλο.
Λεφτα ναχεις και λυσεις υπαρχουν

Reaction score
375
E και συ που πας με τα 7 κιλάκια να οδηγήσεις τα 7-άρια..... :roflmao:
Τοσο καλα ειναι τα 7αρια? Σαν ασχετος, δεν μου φανηκε τερασρτια διαφορα σε σχεση με τα dali zensor 1 που ειχα, απλα καλυπτουν πιο ανετα τον χωρο μου (που ετσι κι αλλιως δν ειναι τεραστιος, σαλινι μικρο ειναι).

Βεβαια δεν εχω ακουσει ποτε τιποτε αλλο περαν των δικων μου συνδυασμων (yamaha rn-402d + dali zensor 1 πριν 1 χρονο και τωρα yamaha r-n402d + dali zensor 7). Αρα, πιθανοτατα φταιει ο ενισχυτης στην εντυπωση που εχω δημιουργησει για τα dali zensor 7 (πως η διαφορα τους στην ποιοτητα ηχου που βγαζουν σε σχσεση με τα dali 1, δεν ειναι μεγαλη). Χωροταξικα, τα εχω καλα τοποθετημενα, οπως πρεπει.

Reaction score
4.327
Tα 2 εφτά-ιντσα γούφερ χρειάζονται οδήγηση για να παίξουν όπως πρέπει και μπορούν. Από κει και πέρα μεσουψηλά παίζουν το ίδιο αφού έχουν το ίδιο τουίτερ

Reaction score
1.064
Ειχα ακουσει καποτε zensor 1 ,5 ,7 ταυτοχρονα με ενα yamaha νομιζω τον 801 . Τα 5 με τα 7 ηταν μερα με τη νυχτα . Για τα ζενσορ1 δεν το συζητω.Οποτε καπου αλλου ειναι το θεμα μας

Reaction score
375
Ειχα ακουσει καποτε zensor 1 ,5 ,7 ταυτοχρονα με ενα yamaha νομιζω τον 801 . Τα 5 με τα 7 ηταν μερα με τη νυχτα . Για τα ζενσορ1 δεν το συζητω.Οποτε καπου αλλου ειναι το θεμα μας
Στον ενισχυτή λοιπόν ε8ναι το θέμα, έτσι? Πες το ξεκάθαρα για να μην έχω αμφιβολίες. Ο χώρος μια χαρά είναι. Τα ηχεία πολύ καλά τοποθετημένα (οκ υπάρχει μια κρυσταλιέρα όπως θα πουν κάποιοι... κακεντρεχείς, αλλά όλα τα υπολοιπα είναι οκ).

Reaction score
5.907

Ο κανόνας λέει πάρε την περισσότερη ισχύ για τα χρήματα που διαθέτεις...όλα τα ηχεία ευνοούνται από την στιβαρή και απροβλημάτιστη οδήγηση, άσε που δεν θα ψάχνεσαι συνέχεια για ενισχυτή σε περίπτωση αλλαγής των ηχείων.

Staff online

• rose.athens
    Not in the mood Mod
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
175.929
Members
38.519
Νεότερο μέλος
papaevagelouv