argi
"Επαγγελματίας"
- Reaction score
- 6.879
oι καλυτερες βολτες ειναι με βροχη .....καθαριζεις την ψυχη σου.........
Στη επιστροφή από Γλυφάδα την έφαγα τη βροχα αλλά ευτυχώς όχι κάτι τρομερό, μη σου πως ότι γούσταρα κιόλας, δεν είχε βροχή αυτός ο καιρός, κακός έχασες τη βόλτα.Σηκώθηκα και εγώ να κάνω την βόλτα μου σήμερα το απόγευμα......ντύνομαι κομπλέ και με το που βγαίνω στην αυλή πιάνει η βρόχα.....
Κάθισα στο μπαλκόνι και χάζευα μετά.....τουλάχιστον είχε δροσούλα όπως είπε και ο φίλος @bretsos πιο πάνω....
(είναι ιδέα μου ή πλέον το κλίμα μας αντί για εύκρατο μεσογειακό μπορεί κάλλιστα να θεωρηθεί υποτροπικό![]()
Οι καλύτερες βόλτες είναι αυτέ στις οποίες γυρίζεις στο τέλος σπίτι.....σώος και αβλαβής.oι καλυτερες βολτες ειναι με βροχη .....καθαριζεις την ψυχη σου.........
Μπρρρ... Μετά τον δυνατό άνεμο, ό,τι χειρότερο για μένα, η βροχή! Ευτυχώς, μόνο μία φορά έγινε μούσκεμα τα τελευταία 3 χρόνια που βγαίνω συστηματικά!oι καλυτερες βολτες ειναι με βροχη .....καθαριζεις την ψυχη σου.........
Εμ δεν τα λες όλα, ξέρω από πρώτο χέρι, εκεί δουλεύω.Αδερφέ δεν ξέρω τι βροχή έριξε στην Γλυφάδα....στην Σαλαμίνα όμως μια χαρά έριχνε για μία ώρα γεμάτη....και ως γνωστών στην Σαλαμίνα όταν βρέχει δεν κυκλοφορείς εκτός αν έχεις σοβαρό 4χ4 (navara κλπ).
Αργύρη ποιο είναι το πλεονέκτημα της 2γλωσσης σέλας?λοιπον
η σελα ειναι κατι το οποιο σηκωνει πολυ κουβεντα και καθολου
Καθολου γιατι αγοραζεις μια ism ,,,,και ξεχνας καθε σελα........
Κουβεντα σηκωνει γιατι.....
Δυσκολο πραμα η σελα.......αν δεν το εχεις.....
Πριν χρονια πολλα...ξεκινοντας...μαλλον ξαναξεκινοντας
Αγορασα σχεδον καθε τι επωνυμο.....
Δεν λεω συμπαθητικε σελες υπαρχουν πολλες....
Τι κανει ομως μια ism τοσο ξεχωριστη ?
Οτι εχει 2 γλωσσες....η πρωτη του ειδους.....
Ε και θα πει καποιος ....πλεον υπαρχουν μερικες 2γλωσσες...
Ναι υπαρχουν....αλλα η σελα ειναι κατι το οποιο καθεσαι =
καθε σωμα ειναι διαφοφορετικο,,,,,,
Οποτε αν μια σελα ειναι επιλογη 85% σε αγωνες στην κονα..κατι λεει.
Αγοραζοντας λοιπον καθε γνωστο ιταλο γαλλο....και αλλαζοντας καμποσα (4-5) μοντελα ism
Ειδα οτι οταν την ρυθμισεις σωστα απλα δεν νιωθεις οτι καθεσαι σε σελα.....
Αυτο τοσο απλα.....εχει σελες για καταστασεις ρολογιο pn.....Μεχρι για να πας οπου θες....
Εχει σελες που δουλευει η αμερικανικη αστυνομια....μεχρι βουνου....
Το καταλληλο μοντελο ειναι Must.....
pn 1,1 .......ειναι μαι τρελλη αρχη......αποφευγουμε τις <κοντες> εκτος και αν τρεχουμε πιστα....
Αν μου ελεγε καποιος απο ελλαδα τι αλλο θα ελγα smp
[DOUBLEPOST=1529602221][/DOUBLEPOST]
οπως την βλεπω αν δεν με γελα η κληση θελει 1-2 κλικ μπρουμουτισμα....
και καλο θα ειναι η σελα να εχει στρωσει = μαλακωσει....πριν την αξιολογησουμε
Κάθισα μπαλκόνι και ρέμβαζα κοιτώντας την θάλασσα.....δεν με χάλασε....αε εβγαινες χωρις ποδηλατο βολτα......
αυτο ξαναπες τοΚει στο 98....στο παλιο μαγαζι του κεφαλα (ποδηλατα) (φαληρου τοτε)
Ψηνομουν για ενα σκελετο βουνο....και πιασαμε την κουβεντα με ενα τυπο....
Μου ειχε πει
Εκοψα το δρομο γιατι πηγαν να με καθαρισουν πολλες φορες....
Το βουνο εχει αγρια ομορφια ...και θελει τρελλες ικανοτητες και αναλογο ποδηλατο
για να παρεις οτι εχει να σου δωσει.........
Τερματτιζεις και αχνιζει πανω σου η λασπη με το νερο,,,,
αξια χολι σπιριτ..............
Γνωρίζοντας "τι" και "πώς", ένα έχω να πω: Με το καλό![…] Έχω να βγω κοντά στα 4 χρόνια στο δρόμο (για λόγους υγείας). […]
Θα ξεκινήσω αυτόν τον μήνα να βγαίνω και θα δω αν θα χαρώ.