Rosinante
Dark Nιάου
- Reaction score
- 5.609
Εγω παντως εδω τα βαζω

Γύφτο. Τα ακουστικά AKG τοποθετούνται μόνο σε ευγενή και αδρανή υλικά.Εγω παντως εδω τα βαζω![]()
αλλιως διατρεχουν κυνδινο ώσμωσηςΓύφτο. Τα ακουστικά AKG τοποθετούνται μόνο σε ευγενή και αδρανή υλικά.
Η βάση δεν έχει σημασία στον ήχο. Αυτό που έχει πολλή πολλή σημασία είναι το καλώδιο των ακουστικων.
Τι; με το μαμισιο θα μεινεις;
Πρέπει να πάρεις ένα πολύ καλο. Να μην παρεις;
αλλιως διατρεχουν κυνδινο ώσμωσης
[DOUBLEPOST=1531855306][/DOUBLEPOST]
το προτεινα πρωτος....
Πάντα δεύτερος
Σήμερα που έψαχνα parking στο κέντρο να δεις...
Άρα να πάρει. Να μην παρει;
με περιέλιξη στρινγκ δεν γίνεται?Εγω παντως εδω τα βαζω
δεν θέλεις να περιμένεις καμιά γνώμη ακόμα?ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ
τόση ώρα σπίτι δεν ακούς τίποτα άλλοκαι βεβαια να παρει, ολοι γνωριζουν οτι η αλλαγη καλωδιου επιφέρει συνηθως θετικα αποτελεσματα αλλα ο φιλος μας ο daharis που ειχε κανει τη μοντα και ηταν ευχαριστημενος δεν βοηθαει.
Ξερει και απο μεταλλουργία και κανει τη παπια.
με περιέλιξη στρινγκ δεν γίνεται?
[DOUBLEPOST=1531855734][/DOUBLEPOST]
δεν θέλεις να περιμένεις καμιά γνώμη ακόμα?
[DOUBLEPOST=1531855802][/DOUBLEPOST]
τόση ώρα σπίτι δεν ακούς τίποτα άλλο
πα πα πα παπα πα πα παπαπα πα πα πα![]()
γειτονάκι...κατι ακουω αλλα δεν μπορω να καταλαβω απο που ερχεται, που ειπαμε πως μενεις?
ΟΧΙ, προς Θεού μη βιαστείς... θα το μετανιώσεις. Οι αλουμινενιες βασεις δε ματσαρουν καλα με τα AKG.ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΑΓΕΙΛΩ ΣΕ ΛΙΓΑΚΙ
Τα στρινγκ ειναι σοβαροτατα αξεσουαρ. δεν ειναι για να κρεματε τα αθλια ακουστικα σας. Ακου εκει akg..Πφφμε περιέλιξη στρινγκ δεν γίνεται?![]()
ελα τοτε σπιτι μου και να κρατας και την κανελα, ολα απο εκει ξεκινησαν αλλωστε...γειτονάκι...![]()
για εξηγήσου γιατι το εχουμε τρελανει το παλικαριΟΧΙ, προς Θεού μη βιαστείς... θα το μετανιώσεις. Οι αλουμινενιες βασεις δε ματσαρουν καλα με τα AKG.
ναι αλλά εγώ θέλω να μου την τρίψεις...ελα τοτε σπιτι μου και να κρατας και την κανελα, ολα απο εκει ξεκινησαν αλλωστε...![]()
σιγά την χαιενδιά...Τα στρινγκ ειναι σοβαροτατα αξεσουαρ. δεν ειναι για να κρεματε τα αθλια ακουστικα σας. Ακου εκει akg..Πφφ![]()
ειπες πως θα φερεις ξυλακι, εγω ετσι τη βαζωναι αλλά εγώ θέλω να μου την τρίψεις...![]()
ναι αλλά του Αργιλίου βαστάνε...γιατί δεν το λες?ΟΧΙ, προς Θεού μη βιαστείς... θα το μετανιώσεις. Οι αλουμινενιες βασεις δε ματσαρουν καλα με τα AKG.
ναι αλλά ο άλλος την τρίβειΤην απλώνει την κανέλα