- Reaction score
- 83.505
Φιλαράκι, μέχρι ένα αβουγουδού μπορώ. Πότε το στέλνεις;![]()
προτείνω να συνδέσουμε το 1 αβγδ με την τουρκικη λίρα...
συμφέρει όλους μας

Φιλαράκι, μέχρι ένα αβουγουδού μπορώ. Πότε το στέλνεις;![]()
Πολύ πιο light, εννοώ πως γίνονται αλλαγές/προσθήκες στο σύστημα, όχι πως γκρεμίζω το οικοδομικό τετράγωνο όπως εσύPhoto or it didn't happen.
Under construction σαν το δικό μου ή πιο light κατάσταση;![]()
Πάει χάλασες και συ. Θα μας λες από δω και πέρα για ρεύματα χροιές και υγρές μεσαίες.....![]()
Ελπίζω να μην κανει τίποτα στον ήχο!Ναι οκ αλλά θα σε κάνει δουλίτσα και στον ήχο. Εφτακό το πήρες;
Χρέπι Epik?+ του χρEpik
Δεν γίνεται να μην υπαρχει σαμπ μπροστά (ακούγεται περίεργα), και επίσης δεν γίνεται να μην είναι δυο.Γιατί δεν ξεκινάς με το ισχυρότερο από πίσω; Μπορεί να καταλήξεις οτι δεν χρειάζεσαι άλλο μπροστά, ή αν χρειαστεί να είναι πιο συγκεκριμένη η αποστολή του.
Και όμως το pb13 ειναι καλύτερο, κρίμα που δεν χωράει.Αν κρίνω από το ΡΒ13, μου τρέχουν σαλάκια με το 16άρι...![]()
Άλλος ενας υποψήφιος για δεύτερο σαμπ μαζί με dimi..Αν κρίνω από το ΡΒ13, μου τρέχουν σαλάκια με το 16άρι...![]()
To ισχυρότερο πρέπει να πάει μπροστά νομίζω , πίσω θα είναι κομμένο για να μην ακούς φωνές .(θα αγοραστεί και δεύτερο, μάλλον ισχυρότερο για πίσω)
Δεν γίνεται Στάθη, υπάρχει ο απόλυτος περιορισμός ύψους, δεν θέλω να ψηλώσω την οθόνηTo ισχυρότερο πρέπει να πάει μπροστά νομίζω
Φτιάξε στον ειδικό μία βάση για τοποθέτηση στίς σκάλες δίπλα , πολλά γίνονται..Δεν γίνεται Στάθη, υπάρχει ο απόλυτος περιορισμός ύψους, δεν θέλω να ψηλώσω την οθόνη
Η τοποθέτηση των δυο σαμπ θα γίνει αυστηρά με τα πρότυπα του Harman group: στην μέση του μπροστινού τοίχου, κάτω από το κεντρικό δηλαδή, και στην μέση του πίσω τοίχου.Φτιάξε στον ειδικό μία βάση για τοποθέτηση στίς σκάλες δίπλα , πολλά γίνονται..