5.1 Στο PC Για δωμάτιο

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.864
Κάρτα ήχου χρειάζεται;Έχω την z77 Sabertooth με το chip Realtek ALC892 8-Channel
JBL LSR305 η krk rokit 5 g3 η Dali Spektor 2;

και για μπροστινό;
μια χαρά...η κάρτα σου βγάζει 5.1 από τα Mini jack και το ρυθμίζεις από το σοφτγουερ της ριαλτεκ

ποιο ακριβώς από τα 3 δεν ξέρω...αν και τα dali ανεβάζουν το μπάτζετ αν θέλεις 5 8-)

θεωρώ ότι τοjbl σε υπερκαλύπτει..στις απαιτήσεις σου....αν και καλό είναι να τα άκουγες κάπου για να έβγαζες συμπέρασμα ο ίδιος

και κεντρικό το ίδιο θα βάλεις...μην κολλάς ότι κεντρικά ηχεία θεωρούνται αυτά που είναι μακρουλά και ξαπλωμένα;)
sub μην ξεχάσεις...βασικότατο!:drinks:
[DOUBLEPOST=1535309297][/DOUBLEPOST]+ καθάρισε:p:D και ανέβασε φωτό από τον χώρο ή φτιάξε σχεδιάγραμμα για να δούμε!:geek:

Reaction score
13
μια χαρά...η κάρτα σου βγάζει 5.1 από τα Mini jack και το ρυθμίζεις από το σοφτγουερ της ριαλτεκ

ποιο ακριβώς από τα 3 δεν ξέρω...αν και τα dali ανεβάζουν το μπάτζετ αν θέλεις 5 8-)

θεωρώ ότι τοjbl σε υπερκαλύπτει..στις απαιτήσεις σου....αν και καλό είναι να τα άκουγες κάπου για να έβγαζες συμπέρασμα ο ίδιος

και κεντρικό το ίδιο θα βάλεις...μην κολλάς ότι κεντρικά ηχεία θεωρούνται αυτά που είναι μακρουλά και ξαπλωμένα;)
[DOUBLEPOST=1535309297][/DOUBLEPOST]+ καθάρισε:p:D και ανέβασε φωτό από τον χώρο ή φτιάξε σχεδιάγραμμα για να δούμε!:geek:
Οκ ευχαριστω

Αν και για το κεντρικό έχω ακόμα αμφιβολίες :p

Δεν νομίζω να βρω όρεξη στο άμεσο μέλλον για καθάρισμα :p
[DOUBLEPOST=1535310571][/DOUBLEPOST]Για ενισχυτή τι προτείνεις;

daharis666

Επαγγελματίας Crystalator Μονολιθίξ
Moderator
Reaction score
83.864
Οκ ευχαριστω

Αν και για το κεντρικό έχω ακόμα αμφιβολίες :p
δεν υπάρχουν αμφιβολίες σε τέτοια...έτσι πρέπει
για να σου δώκω μια εικόνα...
να ξέρς το κεντρικό μπορείς να το βάλεις και πάνω από την οθόνη με κλίση προς εσένα;)

Δεν νομίζω να βρω όρεξη στο άμεσο μέλλον για καθάρισμα :p
μη τα λες έτσι αυτά και σ ακούσει ο άλλος...θα τσιμπήσεις warning:p:roflmao:

Reaction score
13
να ξέρς το κεντρικό μπορείς να το βάλεις και πάνω από την οθόνη με κλίση προς εσένα;)

μη τα λες έτσι αυτά και σ ακούσει ο άλλος...θα τσιμπήσεις warning:p:roflmao:
χαχαχα :p καλά μόνο σε pm αυτά από εδώ και πέρα είμαι και καινούργιος στο φορμ δεν εχω μπει στα κόλπα :p

Reaction score
13
Πάνω από την οθόνη δεν μπορώ να το βάλω γιατί δεν θέλω να καρφώσω τοίχο κάνω συχνά αλλαγές στην διακόσμηση :lol: και την οθόνη την περιστρέφω είναι από της περιστρεφόμενες :p
[DOUBLEPOST=1535360111][/DOUBLEPOST]Ρε παίδες εχει κανένας Dali να μου πει την γνωμη του γιατί δεν έχω δυνατότητα να πάω να ακούσω

Reaction score
1
Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις που προτιμάται το pm, εξάλλου αν ήταν άχρηστο δεν θα υπήρχε σαν επιλογή,

Reaction score
1
Μπορεί να υπάρχουν πράγματα προς πώληση αλλά να μην έχει αποφασιστεί 100% η πώληση τους, μπορεί να θέλω να προτείνω από μαγαζί αλλά να μην θεωρηθεί ότι πάω να κάνω διαφήμιση, μπορεί να θέλω να ρωτήσω μία λεπτομέρεια, τέσπα, εσύ ξέρεις καλύτερα τι γίνεται εδώ.

Reaction score
30.456
Μεταξύ αγνώστων δεν μπορώ να φανταστώ πολλούς λόγους. 2 μόνο.
Ο ένας είναι η σεξουαλική παρενόχληση.
Ακόμα θυμάμαι τα καυτά πι εμ που μου έστελνες όταν προσπαθούσες να με γνωρίσεις..:D

Zizik

Safety Last
Super Moderator
Reaction score
78.895
Αν ξαναδιαβάσω πάντως για πιέμ θα αγριέψω γιατί αυτός ο, συνήθως ύποπτος, τρόπος επικοινωνίας απο νέους χρήστες δεν μας αρέσει εδώ. ;)

Reaction score
6.237

Σωστος ο Χαρης. Επισης ετσι θα γλυτωσεις απο το "dolby convertion on the fly" που θα χρειαζοσουν soundcard για να γινει. Αυτο το τελευταιο ειναι για τα παιχνιδια. Οποιος καταλαβε καταλαβε και οποιος δε καταλαβε δε πειραζει :fuckyou:

Reaction score
13
Σωστος ο Χαρης. Επισης ετσι θα γλυτωσεις απο το "dolby convertion on the fly" που θα χρειαζοσουν soundcard για να γινει. Αυτο το τελευταιο ειναι για τα παιχνιδια. Οποιος καταλαβε καταλαβε και οποιος δε καταλαβε δε πειραζει :fuckyou:
Το είχα καταλάβει :fuckyou:.
Πιο κάλο δεν στα παιχνίδια να μείνει ασυμπιεστος ο ήχος σε pcm;
[DOUBLEPOST=1535409882][/DOUBLEPOST]
Αν ξαναδιαβάσω πάντως για πιέμ θα αγριέψω γιατί αυτός ο, συνήθως ύποπτος, τρόπος επικοινωνίας απο νέους χρήστες δεν μας αρέσει εδώ. ;)
Μαζί σου ούτε και εμένα.:)

Last edited:

Staff online

• Zizik
    Safety Last
  • abcd
    Πρώην Διοικητής ο τροπαιοφόρος

ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ

Threads
176.211
Members
38.540