Ν
Νίκος Τεγόπουλος
Guest
Νομίζω Zizik ό,τι όταν πρόκειται για υπόδειξη, ή απόδειξη ότι το προϊόν που πουλιέται, είναι εξωφρενικά ακριβό, νομίζω ότι δε μπορεί να θεωρηθεί ως κανενός είδους προώθηση, ίσα ίσα, το αντίθετο.Σημαίνει οτι δεν επιτρέπεται να προωθούνται οι αγγελίες με σχόλια, που συχνά είναι ύποπτα τεχνητής προώθησης.
Δε θα ξεχάσω, πριν από κάποιους μήνες, πωλούνταν κασέτες μετάλλου, (60min, ή 90), προς, εάν θυμάμαι καλά, 120, ή 130€ η μία, τη στιγμή που υπήρχαν ανάλογες στο 1/10 της ζητούμενης τιμής. Σαφώς και ο κάθε πωλητής μπορεί να ζητάει ότι θέλει, σαφώς και μπορεί να βρεθεί, έστω ένας, να μη γνωρίζει και να αγοράσει. Εγω τουλάχιστον, θεωρώ υποχρεωσή μου να τον προστατεψω. Και νομίζω ότι όλα τα μέλη έτσι θα πρέπει να ενεργούν. Ο κάθε πωλητής θα πρεπει να γνωριζει, ότι όταν βάζει μια αγγελία, αυτή υπόκειται στην κρίση όλων όσων τη βλέπουν, και θα πρέπει να δέχεται, χωρίς διαμαρτυρίες τις παρατηρήσεις των υπολοίπων. Κανείς δε θέλει να "χαλασει" την αγγελία κανενός, αλλά όταν ένα προϊόν, το ίδιο, με ένα απλό searching, βρίσκεται με απίστευτα χαμηλότερη τιμή,...ε..αυτό πρέπει να του επισημανθεί.
[DOUBLEPOST=1537284273][/DOUBLEPOST]
Νίκο, σε κοινή θέα είναι, σκληρότερο μεν, αποτελεσματικότερο δε. Άσε που λειτουργεί και προς παραδειγματισμό.Αν δεν θέλετε να κάνετε παρέμβαση στην αγγελία, υπάρχει και το report.