Nick Arvanitakis
Audio Pro
- Reaction score
- 23.746
Γαβάθα χρυσοποίκιλτη λέμε!Γαβάθα είναι.Έσκασα.
Γαβάθα χρυσοποίκιλτη λέμε!Γαβάθα είναι.Έσκασα.
Είναι φτιαγμένα με πάστα Cipriani και μπόλικα βούτυρα.ΜΕ παπαρδελες το αγαπημενο μου, με εσκισες τωρα, κανονισε .....
Είναι η προίκα μου καλή μου, την οποία χρησιμοποιώ καθημερινά τα τελευταία 30 χρόνια.Γαβάθα χρυσοποίκιλτη λέμε!
Κ τον φτιάχνει.. Δεν σου λέω τπτ!!!Πουρές!Τον λατρεύω και έχω να φάω 4-5 χρόνια.
![]()
Δε μου φτιάχνει κανείς.Για ποιόν λόγο δεν τρως πουρέ αφού σ΄αρέσει;
Επειδή κι εμένα μου αρέσει και φτιάχνω τακτικά, να σου στείλω ένα τάπερ με το κτελ;Δε μου φτιάχνει κανείς.
....και θα φοράμε ποδίτσες που θα γράφουν AVSITEΔεν την εχεις αναγκη, φτιαξτον μονος σου, μπορεις.
[DOUBLEPOST=1537383818][/DOUBLEPOST]Μπορουμε να κανονισουμε βραδια μαγειρικης, να μαζευτουμε στο σπιτι καποιου μελους και να μαγειρεψουμε, τα καρβουνα απαγορευονται ...
Έχεις φάει πουρέ στα κάρβουνα;Μπορουμε να κανονισουμε βραδια μαγειρικης, να μαζευτουμε στο σπιτι καποιου μελους και να μαγειρεψουμε, τα καρβουνα απαγορευονται ...
Ντροπιαστικά μικρη ποσοτητα.Γαβάθα είναι.Έσκασα.
Θα βάλουμε μπροστέλες AVsite με τίποτα απο μέσα.....και θα φοράμε ποδίτσες που θα γράφουν AVSITE![]()
Μήπως να ανοίξουμε μια ενότητα να γράφουμε τις διαστροφές μας....??Θα βάλουμε μπροστέλες AVsite με τίποτα απο μέσα.
Με παραμάνες στις ρώγες για γούστα!
Για να κρεμάμε κουτάλες και λοιπά εργαλεία μαγειρικής να φανταστώ..
Με παραμάνες στις ρώγες για γούστα!